انوشیروان محسنی بندپی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قرچک افزود: امروز استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، تلاش دارد با فشارهای اقتصادی و اعمال تحریمهای ناجوانمردانه، مقاومت مردم ایران را در هم شکند.
وی اظهار داشت: در شرایطی که رئیس جمهوری آمریکا همواره با ادبیات نامناسب، ایران را تهدید میکند، مهمترین مهمات و زره پولادین مردم ایران در مواجهه با این تهدیدات، شرکت گسترده در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری است.
استاندار تهران تصریح کرد: مجریان انتخابات به عنوان امانتدار آرای مردم وظیفه دارند با رعایت قانون و اصل بی طرفی، شرایط حضور حماسی مردم را در این رویداد مهم سیاسی فراهم کنند.
وی با اشاره به برخی از مشکلات شهرستان قرچک گفت: قرچک پس از بهارستان و قدس، متراکمترین بافت جمعیتی استان تهران را در اختیار دارد، هم اکنون در هر کیلومتر مربع از استان تهران به طور متوسط ۹۶۹ نفر سکونت دارند که این رقم در قرچک ۳ هزار نفر است.
محسنی بندپی افزود: این تراکم جمعیت، باعث ایجاد تنوع فرهنگی در شهرستان شده و مسئولان موظفند تا با خدمت رسانی به مردم این شهرستان که عمدتا از اقشار ضعیف جامعه هستند، بخشی از مشکلات آنان را برطرف کنند.
وی از مسئولان اداره کل راه و شهرسازی استان تهران خواست تا زمینه استقرار سایت اداری را در این شهرستان ۳۰۰ هزار نفری فراهم کنند.
استاندار تهران با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف تقاطع مسیرهای روستایی با راه آهن سراسری گفت: با توجه به این که مناقصه تعیین پیمانکار دو پل روگذر محمدآباد و زیرگذرداودآباد قرچک منعقد شده، تا پایان این ماه، عملیات اجرایی این دو پروژه مهم آغاز می شود تا تا یکی دیگر از وعده های دولت که با حضور دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه انجام شد، محقق شود
وی همچنین بر لزوم تعیین تکلیف بازنگری طرح هادی روستایی در قرچک تأکید کرد و افزود: وقتی به دستور رهبر معظم انقلاب، یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی در نظر گرفته می شود، اهمیت توجه به روستائیان و ماندگاری آنان در مناطق روستایی نمایان میگردد.
وی افزود: با اختصاص این اعتبار و در نظر گرفتن سهم بانکهای کشاوری، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک، ۱۷ هزار میلیارد تومان به توسعه فعالیتهای اقتصادی اشتغالزا در روستاهای کشور اختصاص یافته است.
استاندار تهران با تأکید بر لزوم خدمت رسانی صحیح بیمارستان شهید ستاری به مردم گفت: واقعیت این است که ساختمان به مردم خدمت نمیدهدبلکه این نیروی متخصص و تجهیزات است که میتواند نیازهای درمانی مردم را برطرف کند لذا مسئولان موظفند تا نیازهای این بیمارستان را احصا و نسبت به رفع آن اقدام کنند.
۳۵ میلیارد تومان اعتبار به شهرک صنعتی قرچک اختصاص یافت
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران نیز در این جلسه گفت: به منظور توسعه فعالیت صاحبان صنایع در شهرک صنعتی قرچک، ۳۵ میلیارد تومان اعتبار به این منطقه اقتصادی اختصاص پیدا کرد.
صابر پرنیان اظهار کرد: شهرک صنعتی قرچک، یکی از زندهترین شهرکهای صنعتی کشور است و هر هفته، یک واحد تولیدی در این شهرک صنعتی افتتاح میشود.
وی افزود: در حال حاضر ۴۸۰ واحد صنعتی در حال احداث در شهرک صنعتی قرچک میباشد که این امر باعث رونق تولید ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در این شهرستان میشود.
پرنیان تصریح کرد: تکمیل فاز نخست شهرک صنعتی قرچک و استقبال صاحبان صنایع در استقرار در این منطقه موجب شده تا مسئولان شهرک صنعتی، زمینه راهاندازی فاز دوم را فراهم کنند و قطعا از ۲۰ فروردین، واگذاری ۲۰۰ هکتار از فاز دوم این شهرک صنعتی آغاز میشود.
وی گفت: تفاهم نامهای با صنف پوشاک تهران منعقد شده تا با استقرار در شهرک صنعتی قرچک، شاهد ایجاد فرصتهای شغلی پایداری در این مطنقه باشیم.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان تهران تعداد شاغلین این شهرک صنعتی را در حال حاضر ۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: با تکمیل نهایی شهرک صنعتی قرچک، ۴۰ هزار فرصت شغلی در قرچک ایجاد میشود.
وی گفت: به منظور توسعه فعالیتهای شهرک صنعتی قرچک، ۳۵ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان قرچک اختصاص یافته تا زیرساختهای مورد نیاز از جمله افزایش دو برابری میزا آب، افزایش ۱۵ مگاوات برق و گازرسانی به شهرک صنعتی انجام شود.
پرنیان یکی از نیازهای این شهرک را اتصال به کمربندی جنوبی، ایجاد پست دائم برق و تأمین آب پایدار با حجم ۵۰ لیتر اعلام کرد.
برخی از ادارات قرچک در ساختمانهای استیجاری مستقر هستند
همچنین فرماندار شهرستان قرچک نیز اظهار داشت گفت: برخی از ادارات شهرستان قرچک در ساختمانهای استیجاری و غیر استاندارد مستقر هستند که این امر خدمت رسانی به مردم را با مشکل مواجه کرده است.
بهمن خطیبی روز پنجشنبه در چهارمین جلسه شورای اداری قرچک گفت: قرچک شهرستانی جدیدالتأسیس است که در بهمن سال ۹۱ از ورامین منتزع شده و فعالیت خود را با شروع دولت تدبیر و امید با ایجاد زیرساختهای اصلی آغاز کرد.
وی افزود: شهرستان قرچک با وسعت ۹۰ کیلومترمربع، از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن و ۶۰ هزار نفر جمعیت اتباع افغانستانی برخوردار است و ۴۰ هزار نفر از این جمعیت، در ۸ روستای دارای دهیاری و ۳ روستای فاقد دهیاری سکونت دارند.
خطیبی گفت: یکی از مشکلات قرچک، ترافیک ورودی و خروجی به دلیل تردد خودروهای جنوب شرق تهران از این منطقه است که رفع این مشکل به تکمیل کمربندی جنوبی که به دلیل قرار گرفتن یک تپه باستانی در مسیر پروژه متوقف شده و نیز احداث کمربندی شمالی نیاز دارد.
وی اظهار کرد: ترافیک صبحگاهی و شامگاهی در منطقه قلعه نو شهرستان ری، مشکلات عدیدهای را برای مردم به وجود آورده و رفع آن به احداث کمربندی و یا پل روگذر در این منطقه نیاز دارد.
فرماندار قرچک با اشاره به فعالیت شهرک صنعتی قرچک گفت:احداث شهرستان صنعتی در قرچک در سال ۸۳ به تصویب رسید ولی تا سال ۹۲ هیچ اقدامی برای راهاندازی آن صورت نگرفته بود، با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید، فعالیت این منطقه، با سرعت مناسبی همراه شد تا جایی که هم اکنون بیش از ۸۰۰ قرارداد استقرار صنایع، در این شهرک امضا شده و فاز نخست آن تکمیل شده است.
وی گفت: با توجه به استقبال بسیار خوب صاحبان صنایع برای استقرار در این شهرک، زمینه واگذاری فاز دوم شهرک صنعتی قرچک به وسعت ۲۵۰ هکتار فراهم شده و این مهم از ابتدای سال آینده محقق میشود.
خطیبی نبود مجتمع ادارات در قرچک را به عنوان یکی ازموانع خدمت رسانی به مردم اعلام کردو افزود: در حال حاضر برخی از ادارات قرچک در اماکن استیجاری و غیراستانداردی که توسط شهرداری تهیه شده، مستقر هستند و لازم است هر چه سریعتر زمینه اجرای این پروژه فراهم شود.
وی از عدم تکمیل پروژههای تقاطع خیابانهای اصلی قرچک با راهآهن سراسری به عنوان یکی از مشکلات قرچک یاد کرد و افزود: تقاطع مسیر روستاهای محمدآباد و داودآباد با راهآهن سراسری، مشکلاتی را برای سکنه روستاهای جنوب شهرستان به وجود آورده و رفع آن به احداث دو زیرگذر و روگذر در این منطقه نیاز دارد.
خطیبی گفت: با پیگیریهای صورت گرفته قرار بود که عملیات اجرایی این دو پروژه از اواخر آذرماه آغاز شود ولی تا کنون هیچ اقدامی از سوی شرکت راهآهن صورت نگرفته است.
وی سرریز شدن فاضلاب تهران و ری به شهرستان قرچک را به عنوان دیگر مشکل این شهرستان یاد کرد و افزود: قرار گرفتن قرچک در جنوب تهران و سطحی پائینتر از سایر نقاط استان باعث شده که فاضلاب از مناطق مختلف تهران به این شهرستان سرریز شود که این امر به آلودگی خاک، آب و هوای تهران منجر شده است.
خطیبی گفت: در هفتههای گذشته هوای قرچک به مراتب آلودهتر از سایر مناطق استان تهران بوده و رفع این مشکل، به برنامه ریزی مناسب از سوی محیط زیست نیاز دارد.
وی با اشاره به گلایههای مردم شهرستان قرچک نسبت به خدمات ارائه شده در بیمارستان شهید ستاری قرچک گفت: این بیمارستان سال ۹۷ با ۷۴ تختخواب به بهرهبرداری رسید ولی خدمات ارائه شده در این بیمارستان متناسب با خواست مردم نیست و هزینههای آن با توجه به برونسپاری صورت گرفته، بیشتر از مراکز دولتی است.
قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.