پیمان سنندجی روز جمعه در این خصوص به خبرنگار ایرنا توضیح داد: برخی خطوط در طول شبانه روز مسافر مناسبی ندارد و اصولا خطوط عادی اتوبوسرانی در مسیرهایی فعال است که در طی روز دارای تقاضای سفر مناسب برای مد اتوبوس هستند.

وی با بیان اینکه گاهی اوقات و نه همیشه در نقاطی از شهر تعداد مسافر برای مد اتوبوس ایجاد می شود، گفت: دایر کردن خط دائمی اتوبوس در این حال به صرفه نیست.  

سنندجی به ذکر مثالی در این خصوص پرداخت و گفت: برگزاری نمایشگاه های خاص، مسابقات ورزشی یا سر ریز مسافر در خطوط تاکسیرانی در ساعاتی از روز برای سرویس دهی اتوبوس های   DRT مناسب است.

 به گفته این مقام مسئول، شیوه ی کار اتوبوس های دربستی به این شکل است که مسافران از طریق اپلیکیشنی که روی گوشی خود دارند از وجود چنین سرویسی در مکانی که هستند، مطلع می شوند و اقدام به پرداخت و رزرو صندلی برای خود می کنند.

وی افزود: نرم افزار با توجه به حجم تقاضا و همچنین با توجه به تاریخچه ی تقاضاها در زمان و مکان های خاص مینی بوس یا اتوبوس(یا ون) به مسیر مورد تقاضا اختصاص می دهد.  

سنندجی اضافه کرد: مسافر از طریق اپلیکیشن ساعت و محل دقیق حرکت را مطلع می شود و در زمان سوار شدن رسیدی که اپلیکیشن به آنها داده است توسط راننده کنترل می شود.

وی تاکید کرد که در این طرح وسیله ی اختصاص یافته از خطوط عادی قرض گرفته نمی شود بلکه از ظرفیت مازاد یا از وسیله های خاص برای این موضوع استفاده می شود.  

سنندجی افزود: در این شیوه مسافر سرپا(ایستاده) وجود ندارد و نرخ کرایه آن نیز تابعی از کرایه ی سرویس های دربستی است و دارای مصوبه ی شورای شهر است.

اتوبوس های عادی گران نمی شود

مدیرعامل اتوبوسرانی تهران گفت: تلاش می‌کنیم در موقعیت‌های دائمی بیشتر از مینی‌بوس های نو استفاده شود و کرایه اتوبوسهای عادی گران نمی شود.

 وی افزود: سیستم DRT در واقع همین دربستی‌های قبلی به شکل بهینه‌تر است و گام بلندی در مسیر هوشمند سازی شهر محسوب می شود.

سنندجی خاطرنشان کرد: کرایه این اتوبوس های دربستی از متوسط تاکسی های اینترنتی ارزان‌تر خواهد بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.