«پیروز حناچی» در پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران در سخنانی به موضوع آلودگی هوای تهران اشاره کرد و اظهارداشت: فقط شهرداری تهران در زمینه آلودگی هوا مسئولیت ندارد و بیش از چهار دستگاه در این زمینه وظیفه دارند.

وی توضیح‌ داد: بخش عمده آلودگی هوای تهران به خاطر مصرف سوخت‌های فسیلی، خودروهای تک سرنشین  و ۱۰ درصد هم مربوط به موتور سیکلت های کاربراتوری و خودروهای دیزلی سنگین است که نقش مهمی در آلودگی هوای تهران دارند.

شهردار تهران از تلاش جدی شهرداری برای معاینه خودروها خبر داد و تاکید کرد: این طرح شامل معاینه خودروهای سنگین و سبک می شود که به صورت سخت گیرانه‌ای در حال اجرا است.

حناچی اتوبوس‌های فرسوده در پایتخت را یکی دیگر از دلایل آلودگی هوای تهران عنوان کرد و گفت: به دلیل تحریم‌ها نتوانستیم به موقع اتوبوس‌ها را نوسازی کنیم و تلاش داریم ظرفیت متروی تهران را افزایش دهیم تا در کاهش آلودگی هوای تهران تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای جابجایی ۷ میلیون مسافر با مترو انجام شده است، گفت: اکنون ۲ میلیون مسافر از طریق متروی تهران جابجا می‌شود و برای رسیدن به رقم ۷ میلیون نیازمند ۲ هزار واگن قطار هستیم که شهرداری تهران درحال پیگیری برای تامین واگن‌ها است.

شهردار پایتخت یکی از راه های کم هزینه را ایجاد مسیر دوچرخه دانست و افزود: در آینده نزدیک شاهد افتتاح و ایجاد مسیرهای طولانی‌تر دوچرخه هستیم.

حناچی با تاکید بر این که شهرداری یکی از دستگاه های مسئول در اجرای قانون هوای پاک است، ادامه داد: برنامه ریزی کردیم در چهار سال ذرات آلاینده هوای تهران را تا ۵۵ درصد کاهش دهیم و گازهای آلاینده را تا ۴۵ درصد کاهش یابد.

وی توسعه حمل‌و نقل عمومی را برنامه مهم شهرداری دانست و گفت: به مناسب روز معلولان  چهار دستگاه آسانسور در دو ایستگاه نصب شد و تا پایان امسال از قرارداد خرید ۱۹۶ دستگاه آسانسور ۴۰ دستگاه آسانسور در ایستگاه های قدیمی نصب می شود و ما در پی مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان هستیم.

شهردار پایتخت از افتتاح ماهانه ایستگاه‌های متروی جدید تا پایان سال خبر داد و گفت:۲ رام دستگاه قطار تا پایان سال به شبکه مترو کشور اضافه خواهد شد.

حناچی همچنین  از تلاش برای بومی‌سازی واگن مترو خبر داد و اظهارداشت: ۳۰ درصد واگن‌های تولید شده سهم داخل است.

وی به کاهش سرفاصله زمان قطارها در خطوط ۱ و ۴  اشاره کرد و یادآور شد: اکنون هر سه دقیقه و نیم یک بار قطارها به ایستگاه های مسافری می رسد. در خط ۳ این زمان به ۷ دقیقه و در خط ۶ از ۱۵ دقیقه به ۱۰ دقیقه تا یک ماه آینده کاهش می‌یابد.

این خبر تکمیل می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.