به گزارش ایرنا وی روز یکشنبه در یکصد و شصت و ششمین جلسه علنی شورای پنجم شهر تهران افزود: در این باره اقدامات خوبی انجام شد و امیدواریم در آینده با هوشیاری و مواظبت شاهد این دست از اتفاقات ناپسند نباشیم.
کارگر همچنین با بیان اینکه نقش زنان در دفاع مقدس نادیده گرفته شده است گفت: از نامگذاری خیابانهای شهر به نام شهدای زن حمایت میکنیم.
وی افزود: ما هم این موضوع را مورد بررسی قرار خواهیم داد زیرا نقش زنان در دفاع مقدس مغفول واقع شده است.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم اظهار داشت: تهران با ۳۳ هزار و ۱۸۸ شهید، جانباز، آزاده و ایثارگر، امالقرای کشور بزرگ ایران و جهان اسلام محسوب میشود.
کارگر با بیان اینکه مردم در طول دفاع مقدس از همه اقشار حامی رزمندگان بودند تصریح کرد: مردم شهر تهران با حضور در نمازهای تاریخی جمعه این حمایت را نشان دادهاند؛ این در حالی است که شهر تهران ۹۲ بار بمباران شده است و در این اتفاق ۲ هزار و ۵۹۸ نفر از مردم پایتخت به شهادت رسیدهاند.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه در شهر تهران ۸۰۰ یادمان شهدا وجود دارد اضافه کرد: از این تعداد ۳۰ درصد یعنی حدود ۲۴۸ مورد متعلق به شهدای گمنام است.
کارگر با اشاره به حضور شهروندان تهرانی در مراسم تشییع پیکر ۱۳۵ شهید غواص در سال ۹۷ و ۱۵۰ شهید گمنام در ماههای گذشته عنوان کرد: تهران، نقطه کانونی برای نمادهای مرتبط به مقاومت است و همین موضوع میتواند جوانان ایرانی را به آینده امیدوار کند.
به گفته وی، همه اقشار و اصناف، اقوام و گرایشهای سیاسی حامی دفاع مقدس و شهدا هستند و یکی از سیاستهای اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس جلوگیری از جهتگیریهای سیاسی و جناحی در این موضوع است.
وی تصریح کرد: دفاع مقدس کلید وحدت در شهر تهران و کشور است و شهدا حلقه وصل دوستداران امام، انقلاب اسلامی و ایران هستند.
کارگر با اشاره به برگزاری شوراهای ترویجی در شهرداری تهران عنوان کرد: در گذشته شوراهای ترویجی روحیه جهادی، مقاومت و شهادت در شهرداری تهران تشکیل میشد و نتایج خوبی را به همراه داشت اما هماکنون یک سال است که این جلسات در شهرداری تشکیل نمیشود و ما از شورا خواهش میکنیم تا مجدد نسبت به برگزاری این جلسات توجه ویژه داشته باشند.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تاکید بر اینکه اکنون ۱۵ موزه دفاع مقدس در سراسر کشور وجود دارد تصریح کرد: در حال حاضر ۶ موزه آماده افتتاح است و در ابتدای سال ۹۹ در سراسر کشور ۲۱ موزه دفاع مقدس خواهیم داشت که تمامی این موارد توسط دولت و شهرداریها ساخته شدهاند.
کارگر با بیان اینکه سال ۹۳ در بنیاد حفظ آثار ۷۰۰ عنوان کتاب مرتبط با دفاع مقدس وجود داشت عنوان کرد: طی ۴ سال گذشته موفق شدیم این تعداد را به بیش از چهار هزار عنوان برسانیم.
وی با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور توضیح داد: در سال گذشته هفت میلیون نفر از مردم به مناطق راهیان نور اعزام شدهاند و در حال حاضر ۵۸ یادمان دفاع مقدس در هفت استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و بوشهر وجود دارد.
کارگر افزود: بیش از ۷۰ درصد اعزام شدگان به مناطق راهیان نور بین ۱۵ تا ۳۰ سال سن داشتند و اکثر آنان اصلاً در دوران جنگ و دفاع مقدس به دنیا نیامدهاند؛ این نشان میدهد که ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس موفق بودهایم.
وی با تاکید بر این نکته که شهر تهران باید پرچمدار این حرکت باشد اضافه کرد: در گذشته روزانه ۳۰۰ نفر از موزههای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید میکردند که امروز این عدد به روزانه یکهزار نفر افزایش یافته است.
کارگر با اشاره به برگزاری نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سال گذشته اضافه کرد: این نمایشگاه با بیش از یک هزار دستاورد برگزار شد و تلاش میکنیم در سال جدید در موضوع دفاع مقدس ۵۰۰ برنامه محوری و اصلی و یکهزار و ۲۰۰ برنامه استانی و ۱۰ هزار برنامه در روستاها و شهرها را اجرایی کنیم.
وی با بیان اینکه روز گذشته برای اولین بار نمایشگاه بزرگ پهپادهای ساقط شده توسط جمهوری اسلامی با حضور فرمانده کل سپاه افتتاح شد، تصریح کرد: به زودی نمایشگاهی برای نمایش آثار به غنیمت گرفته شده از داعش نیز برپا میشود.
به گزارش ایرنا ۳۱ شهریور سال ۵۹ سالروز حمله و تجاوز رژیم بعثی عراق به ایران در تقویم کشورمان آغازین روز هفته دفاع مقدس است.
تهرام//۹۳۴۳/ ۱۰۰۸