به گزارش ایرنا، در این مراسم که روز سه شنبه در دبیرستان نمونه ارشاد شهرستان قرچک برگزار شد، ۲۰ هزار وسیله ورزشی در قالب ۲۶ قلم کالا شامل انواع توپ، وسایل آمادگی جسمانی، میز، راکت و توپ تنیس روی میز، راکت و توپ بدمینتون و وسایل کیفیت بخشی درس تربیت بدنی با ۲۲ دستگاه خاور به مدارس شهرستان های استان تهران اهدا شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: اگر می خواهیم که جامعه دانش آموزی از شادی، نشاط و مهارت روان شناختی برخوردار بوده و کار تیمی و نظم را تمرین کند، باید به تربیت بدنی توجه بیشتری داشت.
مهرزاد حمیدی افزود: در ورزش است که کودکان کار جمعی، دوستی، صمیمیت در عین رقابت، احترام به مقررات و به بزرگترها و رفتار زندگی را می آموزند.
وی اظهار داشت: تربیت بدنی فقط مسئول ساحت زیستی و بدنی نیست بلکه مسئول ساحت های اجتماعی، اخلاقی، عبادی و حتی ساحت زیبایی شناخی است و به نیازهای آن ها پاسخ می دهد.
حمیدی گفت: در نظام های مترقی تعلیم و تربیت جهان، تربیت بدنی رکن اصلی در تعلیم و تربیت محسوب می شود که با خود توانمندی و نقش آفرینی را به همراه دارد.
وی با اشاره به این که آموزش و پرورش اهمیت ویژه ای برای تربیت بدنی قائل است اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، خدمات بسیاری به حوزه تربیت بدنی ارائه شده به گونه ای که ۳ هزار و ۳۰۰ مکان ورزشی در آموزش و پرورش احداث شده و ۱۲۰ دانشکده تربیت بدنی، به پرورش نیروهای تخصصی تربیت بدنی مشغول هستند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: در حال حاضر ۳۳ هزار دبیر تربیت بدنی در مدارس کشور مشغول به فعالیتند که از این تعداد، ۶۰۰ نفر مدرک دکترای تربیت بدنی دارند.
وی تأکید کرد: با اقدامات و زیرساخت هایی که امروز در دانشگاه ها، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان ایجاد شده، به فرمایش رهبر معظم انقلاب، کشور در زمینه ورزش آماده جهش است تا مظاهر اقتدار انقلاب را به جهانیان به نمایش گذارد.
حمیدی گفت: امروز کشور تلاش دارد تا به برکت انقلاب اسلامی و در حوزه تربیت بدنی، ملتی فعال و پرافتخار که همه به امر ورزش مبادرت می ورزند تربیت کند و همچنان که در دانش هسته ای، توان موشکی و سلول های بنیادین به پیشرفت دست یافته، در حوزه ورزش نیز به افتخار آفرینی برپردازد و جزو ۱۰ کشور برتر جهان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: دست یابی به پیشرفت در حوزه ورزش زمانی محقق می شود که تمامی دستگاه ها، چرخدنده های محرکه خود را چرخدنده آموزش و پرورش به عنوان سیستم محرک پیوند بزنند، اگر می خواهیم که انس به ورزش در جامعه نهادینه شود، باید به ورزش آموزش و پرورش توجه ویژه داشت.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر لزوم توجه به تحرک در کودکان گفت: از بدو تولد تا شش سالگی، کودکان باید تحرک داشته باشند، اگر والدین به جای عادت دادن کودکان به بازی با تلفن همراه، ورزش و تحرک را به آنان یاد دهند و سواد حرکتی آنان را تقویت کنند، بسیاری از مشکلات آنان از بین می رفته و قسمت طلایی عمر کودکان به هدر نمی رود.
تهرام/۷۲۵۴//۱۳۴۸
- کدخبر: 1258308
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد