به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "تورج کاظمی" افزود: نرم افزارهایی با عنوان نذری یاب که بیشتر در ایام عزاداری ها در فضای مجازی حضور پررنگ تری دارند، ممکن است جعلی باشد، مجرمان غالبأ در شبکه های اجتماعی افراد را ترغیب به دانلود وخرید اینگونه برنامه ها می کنند.

وی در خصوص شگرد مجرمان سایبری گفت: برای دانلود نرم افزار از کاربران فضای مجازی مبالغی کم و جزئی را به عنوان ثبت نام مطالبه وسپس کاربر را به صفحه و یا همان درگاههای جعلی بانک (فیشینگ) هدایت می کند.

سرهنگ کاظمی گفت: اتفاقی که در این صفحه رخ می دهد این است وقتی کاربر برای خرید نرم افزار، اطلاعات بانکی خود را در صفحه شبیهسازی شده بانک وارد می کند مجرم در پشت صفحه و مخفیانه تمامی اطلاعات حساب بانکی فرد متقاضی را در اختیار گرفته و سپس به صورت اینترنتی اقدام به سرقت موجودی حساب کاربر می کند.

وی تاکید کرد: این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب کاربران می شود، علاوه بر اینکه سازنده اینگونه نرم افزارها به تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر (نام و نام خانوادگی، کدملی، آدرس و شماره تماس ) دسترسی پیدا می کنند و قادر می شوند با داشتن این اطلاعات از کاربران سوء استفاده های دیگری هم کنند.

تهرام/۳۰۳۶//۶۱۳۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.