به گزارش ایرنا، سیاوش شهریور روز سه شنبه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شمیرانات ضمن بیان اینکه اراضی مالکان شمیرانات به ندرت مساحتی بالای یکهزار و ۵۰۰ متر دارند و به این علت جهاد کشاورزی مانع دیوارکشی آنها می شود تأکید کرد: جهاد کشاورزی اجازه دیوار کشی و ایجاد مراکز بوم گردی را در زمین های بالای ۵۰۰ متر صادر کند چرا که کشاورزی با شرایط سختی مانند هزینه بالای کارگر، حمل و نقل و ... مواجه شده و به دلیل مقرون به صرفه نبودن، بسیاری از محصولات با کیفیت شهرستان حتی چیده هم نشدند.
وی افزود: عدم درآمد کافی کشاورزان منجر به دلسردی آنها و فروش زمین هایی می شود که امروز ما را با مشکل ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی مواجه کرده است، لذا وظیفه داریم با توجه به شرایط خاص این شهرستان تدابیری اتخاذ کنیم تا با سودآوری زمین های کوچک، شمیرانات را از بحرانی که روز به روز گسترده تر می شود نجات دهیم.
فرماندار شمیرانات اذعان داشت: با توجه به عدم وجود شهرک های صنعتی در شهرستان، تنها راه درآمدزایی در شمیرانات ارائه خدمات و بخشی نیز کشاورزی و دامداری است، با این حال حدود ۷۰ درصد از اراضی شهرستان نیز ملی و حفاظت شده هستند پس قطعاً نیازمند هم افزایی و نگاه ویژه متولیان برای توسعه اقتصادی و درآمدزایی در شهرستان هستیم.
این مقام مسئول اظهار داشت: همچنین باید تمام اهتمام خود را به کار گیریم و دستگاه های متولی مانند منابع طبیعی، محیط زیست و ... همکاری لازم را دشته باشند تا اراضی ملی شمال تهران را نیز به سرانه های عمومی و ورزشی تبدیل کنیم تا علاوه بر اینکه از زمین خواری های احتمالی جلوگیری می کنیم، امکاناتی را برای گذران اوقات فراغت سالم شهروندان فراهم سازیم.
شهریور تصریح کرد: یا باید شهرستان را تحویل ساخت و سازهای غیرمجاز دهیم یا برای سودآوری آن برای شهروندان تلاش کنیم.
وی همچنین بر لزوم تسریع در ایجاد شهرک صنفی - خدماتی شمیرانات با حدود ۳۰۰ غرفه با هدف اشتغالزایی برای جوانان شهرستان تأکید کرد.
شهرستان شمیرانات متشکل از شهر شمیران (منطقه یک، شمال و شرق منطقه دو تهران) و دو بخش لواسانات و رودبار قصران با جمعیتی افزون بر ۶۰۰ هزار نفر در شمال و شمال شرقی تهران واقع شده است.
تهرام/۹۸۹۷//۱۳۴۸