رئیس شورای عالی استان ها گفت: عضویت در شورا و شورای عالی استان‌ها شغل تلقی نمی‌شود اما به دلیل زمانی که اعضا برای حضور در جلسات می‌گذارند، باید هزینه آنها جبران شود از سویی چون محدودیت منابع وجود دارد، فقط شوراها و جلساتی که حق رای داریم، هزینه پرداخت می شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها در پاسخ به سوال دیگری درباره حق جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها گفت: تعدادی از اعضای شورای عالی استان‌ها تمایل دارند در مجامع مختلف و کمیسیون های مجلس شرکت کنند؛ این موارد را استقبال و معرفی می کنیم.

 

چون عضویت در شورا و شورای عالی استان‌ها شغل تلقی نمی شود اما به دلیل زمانی که این فرد برای حضور در جلسات می گذارد، باید هزینه او جبران شود از سویی چون محدودیت منابع وجود دارد، فقط شوراها و جلساتی که حق رای داریم، هزینه پرداخت می شود.

 

به گزارش ایلنا، مرتضی الویری در حاشیه بیستمین اجلاس شورای عالی استان‌ها گفت: اعضای شورای عالی استان‌ها در چهار کمیته از جمله شورای حل اختلاف و نظارت بر سفرهای خارجی چون حق رای داریم، موظف به پرداخت حق جلسه به اعضا هستیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها در پاسخ به سوالی درباره حق جلسه ١٩ میلیون تومانی گفت: استثنا فقط یکی از نمایندگان در جلسه های مختلف شرکت داشت، در طول یک سال مبلغ ١٨ میلیون تومان دریافت کرده بود اما با توجه به محدودیت منابع هیات رئیسه تصویب کرد که چنین پرداخت های انجام نشود.

الویری درباره حداقل و حداکثر میزان حق جلسه اعضای شورای عالی استان‌ها افزود: عدد دقیق آن را نمی‌دانم.

رئیس شورای عالی استان‌ها درباره انتخابات شورایاری ها گفت: انتخابات شورایاری‌ها پنجمین بار است که برگزار می شود و در این چند بار قانون همین بوده و تغییر نکرده است.

وی در پاسخ به سئوالی درباره اعلام نظر سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر قانونی نبودن انتخابات شورایاری‌ها، افزود: مصوبه ای دو ماه قبل در شورای عالی استان‌ها تصویب شد که به موجب بند هفت ماده ٨٠ قانون شوراها، شوراها می‌توانند انجمن ها یا شورایاری‌هایی داشته باشند که ارتباط با مردم را بیشتر و نظارت بر شهرداری را تقویت کند؛ این مصوبه اکنون در هیات وزیران است و مراحل تصویب را می گذراند.

الویری اضافه کرد: اگر بازرسی کل کشور اصرار بر نظر خود داشته باشد، مسئله یا در دیوان عدالت اداری مطرح می شود یا اینکه می توانند به کمیسیون اصل ٩٠ شکایت کنند چون نظر دولت همان نظر شورای عالی استان‌ها و نظر شوراها است که انتخابات شورایاری‌ها انجام شود.

رئیس شورای عالی استان‌ها در پاسخ به سئوالی درباره عدم استقبال مردم از نامزد شدن در انتخابات شورایاری‌ها گفت: مسئله شبهه قانونی یا غیرقانونی بودن انتخابات شورایاری‌ها در این زمینه تاثیرگذار بود. همچنین فرصت ثبت نام هم محدود بود اما تصور می‌کنم وقتی تعداد نامزدهای ثبت نام کننده به ١٢ هزار نفر رسیده است، عدد قابل قبولی است.

الویری ادامه داد: تهران ٣۵٢ محله دارد که برای هر محله حدود ٣۴ نفر به طور میانگین برای شورایاری‌ها ثبت نام کرده اند البته مهمتر از تعداد نامزدها، استقبال و مشارکت مردم در این انتخابات است.

وی اضافه کرد: جمعیت تهران حدود ٩ میلیون نفر و اعضای شورای شهر تهران ٢١ نفر هستند و برای اینکه با مردم ارتباط بیشتری ایجاد شود، شورایاری‌ها در محله ها پیش بینی شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.