به گزارش ایرنا، نعمت الله ترکی روز چهارشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شورای اسلامی استان تهران افزود: این نابسامانی هایی که در بخش مسکن شهر تهران رخ داده به دلیل نبود برنامه توسعه و حرکت بر اساس آن است.
وی یادآور شد: سال گذشته با اتمام سند آمایش سرزمین استان تهران، سند توسعه این استان نیز بر اساس آمایش و برنامه توسعه ششم کشور تدوین شد.
ترکی اظهار داشت: در سند توسعه استان تهران، تکلیف دستگاه های اجرایی مشخص شد و دبیران تمامی استان ها پس از انتخاب آموزش دیدند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: سال گذشته همچنین از سند بودجه ریزی بر مبنای عملکرد این استان نیز رونمایی شد تا دستگاه های اجرایی این استان متناسب با برنامه ها و طرح های ارائه شده، اعتبار دریافت کنند و بر عملکرد و اقدامات آنان نیز نظارت شود.
وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار مشخص شد که دستگاه های اجرایی این استان 880 خدمت ارائه می کنند و شاید یکی از علل نارضایتی ارباب رجوعان، نبود اطلاع از خدماتی بود که دستگاه ها ارائه می کردند.
ترکی ادامه داد: به این ترتیب به این نکته رسیدیم که اگر بناست ساخت و ساز و نیروی انسانی برای استان پیش بینی شود برای این 880 خدمت باید ساختار داشت.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: رویکرد دیگری که این سازمان در پیش گرفت، نگرش برنامه ای بود بدین روش که برنامه های ارائه شده، پس از بررسی کارشناسی اولویت بندی می شوند.
وی با تاکید بر اینکه سند توسعه استان تهران با سند توسعه کشور منطبق است، اضافه کرد: در کنار شهرداری ها، برنامه های روستا نیز باید با اسناد استانی انطباق داشته باشند تا بر اساس آن تصمیم گیری و برنامه ریزی کنند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران این استان را نیازمند آمار کامل و دقیق از بخش های مختلف خواند و گفت: تمام دستگاه های اجرایی در قالب سامانه آماری متولی ثبت اطلاعات خود در سامانه آماری این استان شده اند و اطلاعات موجود ملاک برنامه ریزی برای توسعه در بخش های مختلف خواهد بود.
** لزوم انطباق سند توسعه شهر تهران با استان
رییس شورای استان تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: استان تهران رتبه دوم نابرخورداری را از نظر سرانه ها در کشور دارد.
الهام فخاری یادآورشد: شاید یکی از علت های نابرخورداری استان تهران از سرانه ها، نبود برنامه منسجم مبتنی بر سند آمایش استان است.
وی تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مسیر تدوین این اسناد، نخستین سازمانی را که درگیر کرد، شوراها بود که نقش به سزایی در آگاه سازی و ارتقای اطلاعات مردم و مدیران دارد.
فخاری به ابلاغ احکام در شورای شهر تهران در خصوص برنامه سوم توسعه پایتخت اشاره کرد و ادامه داد: در تدوین این سند تاخیر داریم که می توان از جهتی به این تاخیر به عنوان فرصت همخوان سازی با اسناد آمایش سرزمین و توسعه استان استفاده کرد.
رییس شورای اسلامی استان تهران گفت: انتظار می رود که در روندهای اجرایی، مسئولان از مفاد این اسناد به خوبی و با جزئیات اطلاع داشته و به آن پایبند باشند.
وی اظهار داشت: از رسانه ها دعوت می کنم مانند مدیران و اعضای شوراها به اسناد آمایش سرزمین و توسعه استان در مقیاس استانی و شهرستانی مسلط باشند.
در پایان این برنامه تفاهم نامه همکاری برای پیگیری برنامه ها و نظارت بر اجرای آنها میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و شورای استان تهران امضا شد.
تهرام/3001//6139
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.