به گزارش ایرنا، حجت الله فضلعلی شامگاه سه شنبه در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی که با حضور مسئولین این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: این واحدهای صنعتی به دلیل مشکل نقدینگی، نوسانات ارزی اخیر، مشکل تهیه مواد اولیه و واردات کالا مشابه در آستانه تعطیلی هستند.
وی با اشاره به آمار واحدهای صنعتی منطقه خاطر نشان کرد: در شهرستان پردیس حدود 12 هزار واحد صنفی، صنعتی، تولیدی، خدماتی، کارگاهی و معدنی وجود دارد و از این تعداد 563 واحد صنعتی از وزارت صنعت، معدن و تجارت پروانه فعالیت دریافت کرده اند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پردیس عنوان کرد: در حدود پنج هزار واحد تولیدی صنفی در سطح شهرستان وجود دارد که 90 درصد آنها فعالند اما با تمام ظرفیت کار نمی‎کنند، این واحدها به دلیل نوسانات اقتصادی گاهی نیمه فعالند و در صورت فعالیت به دلیل مشکلات موجود فقط با 70 درصد ظرفیت خود کار می‌کنند.
فضلعلی با اشاره به مشکل بیمه کارگران این واحدهای تولیدی و صنعتی اظهار داشت: بیش از 70 هزار کارگر در مناطق صنعتی شهرستان پردیس کار می کنند و از این تعداد فقط 45 هزار نفر آنها بیمه شده اند.
وی با بیان مشکلات معادن این منطقه عنوان کرد: از 17 معدن شهرستان پردیس هفت واحد فعال و هشت واحد به علت تعارض با دستگاه دولتی و رکود بازار غیر فعالند و دو واحد معدنی متروکه اعلام شده اند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پردیس گفت: برای حل مشکلات واحدهای صنعتی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در محل فرمانداری با حضور واحدهای مشکل دار برگزار شد و مشکلات آنها در دست پیگیری است.
فضلعلی با اشاره به ساماندهی واحدهای صنعتی این شهرستان عنوان کرد: طی هفته گذشته طرح شهرک‌های صنعتی منطقه در کمیته فرعی دولت تصویب شده است و در صورت تایید کمیسیون اصلی بسیاری از مشکلات صنعتگران منطقه با استفاده از تسهیلات شهرک‌های صنعتی رفع و حل خواهد شد.
شهرستان پردیس با واحد های صنفی، صنعتی، تولیدی، خدماتی،کارگاهی و معدنی در 5 لکه صنعتی در شرق پایتخت قرار دارد.
تهرام/9441 / 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.