به گزارش ایرنا ، سردار علی اصغر محسن شیخی شامگاه شنبه در آئین تجلیل از 20 سردار و امیر ورامینی دوران هشت سال دفاع مقدس که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: یکی از وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، پیگیری مسائل مربوط به شهدای گمنام است که احداث یادمان شهدا ، یکی از وظایفی است که در طول سال های گذشته در دستور کار قرار داشته است.
وی افزود: در حال حاضر از مجموع 800 یادمان شهدای کل کشور ، 250 یادمان در استان تهران احداث شده که این امر نقش به سزایی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس ایفا می کند.
وی از ساخت موزه دفاع مقدس به عنوان یکی دیگر از اقدامات بنیاد حفظ آثار یاد کرد و افزود: امروز بسیاری از کشورهای جهان تلاش دارند تا نداشته های خود را به داشته و ضدارزش های خود را به ارزش تبدیل کنند حال که ما از ارزش های بسیاری در حوزه دفاع مقدس برخورداریم باید از آن ها حراست کرده و این ارزش ها را در معرض دید عموم قرار دهیم.
شیخی با بیان این که در حال حاضر هیچ یک از شهرستان های استان تهران از موزه دفاع مقدس برخوردار نیست، اظهار داشت: با توجه به وسعت استان و نقش تهران در دوران هشت سال دفاع مقدس ، در سه منطقه جنوب شرق استان تهران به مرکزیت ورامین ، شرق تهران به مرکزیت دماوند و غرب تهران به محوریت شهریار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مستقر شده است.
وی گفت: با برنامه ریزی صورت گرفت و تأمین زیرساخت های مورد نیاز ، زمینه احداث موزه در ورامین ، شهریار و دماوند فراهم شده که از این بین ، ورامین از ظرفیت بهتری برای این امر برخوردار است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان تهران افزود : امروز همه افراد وظیفه دارند تا با فعالیت های فرهنگی اجازه ندهند که ارزش های دفاع مقدس به فراموشی یا تحریف شود ، دوران هشت سال دفاع مقدس نیاز به غلو کردن و بزرگ نمایی ندارد بلکه باید با بیان واقعیت ها ، آن را حفظ کرد.
وی با تأکید بر نقش فضای مجازی در اطلاع رسانی در خصوص دوران دفاع مقدس گفت: امروز فضای مجازی ، به فضایی حقیقی در جامعه تبدیل شده است و اهمیت آن تا همین حد که رهبر معظم انقلاب بارها به آن تأکید داشته اند و این گونه فرموده اند که اگر وظیفه رهبری را بر عهده نداشتم، قطعا در حوزه فضای مجازی فعالیت می کردم.
شیخی گفت: مسئولان وظیفه دارند تا از فضای مجازی به منظور بیان ارزش های دفاع مقدس استفاده کنند و جوانان را از فضایی که ذهن آن ها را از واقعیت های این دوران دور می کند ، حفظ کنند.
در پایان این مراسم از 20 نفر از سرداران و امیران ورامینی دوران هشت سال دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد.
بیش از 26 هزار نفر از مردم دشت ورامین در طول دوران هشت سال دفاع مقدس ، در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور یافتند که از این تعداد ، بیش از یک هزار و 400 نفر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
تهرام/7254//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.