صندوق کودکان ملل متحد از آلودگی شدید چا‌ه‌های آب منطقه کاکس بازار بنگلادش به باکتری اشریشیا کلی ابراز نگرانی کرد.

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی، صندوق کودکان ملل متحد «یونیسف» نسبت به اوضاع وخیم و غیرقابل تحمل کودکان آواره روهینگیایی در اردوگاه‌های آوارگان در بنگلادش هشدار داده و نسبت به گسترش باکتری «اشریشیا کلی» (E. coli) در آب چاه‌های موجود در شهر «کاکس بازار» بنگلادش ابراز نگرانی عمیق کرد.

«کریستوف بولیراک» سخنگوی یونیسف طی سخنانی در نشست خبری خود در دفتر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد که بنابر داده های سازمان بهداشت جهانی، 62 درصد آب‌های مورد استفاده پناهجویان در اردوگاه های کاکس بازار بنگلادش حامل باکتری است.

وی با بیا اینکه از 25 آگوست تا 11 نوامبر حدود 36 هزار و 96 مورد اسهال شدید در میان پناهجویان مشاهده شده و 10 تن بر اثر آن جان خود را از دست داده اند، تصریح کرد: "42 درصد افراد آلوده به باکتری از کودکان زیر 5 سال بوده اند".

بولیراک با بیان اینکه اشریشیا کلی به شکلی انبوه در آب چاه‌های کاکس بازار بنگلادش مشاهده شده است، گفت که از چنین گزارش‌هایی نگران هستیم.

وی گفت که یونیسف روزانه میان 50 هزار نفر، 195 هزار لیتر آب تمیز توزیع می کند.

از سوی دیگر سازمان بین المللی مهاجرت نیز اعلام کرده که از 25 آگوست تاکنون شمار پناهجویان آراکانی که از خشونت‌ها در میانمار فرار و به بنگلادش پناه برده اند به 621 هزار نفر و تعداد کل پناهجویان اردوگاه‌های کاکس بازار نیز به 834 هزار نفر رسیده است.

بنابر این گزارش، ارتش میانمار از 25 آگوست گذشته به بهانه «مبارزه با شبه نظامیان مسلح» حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرده است. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی جان خود را از دست داده‌اند اما به علت ممانعت میانمار از هرگونه تردد در مرز این کشور با بنگلادش آمار دقیقی از تعداد جان باختگان در دست نیست. همچنین بیش از 300 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شده است.طبق آخرین گزارش سازمان ملل شمار مسلمانانی که از 25 آگوست به این سو از خشونت‌های ارتش میانمار و بوداییان افراطی گریخته و به اردوگاه‌ها و اقامتگاه‌های موقت در حومه کاکس بازار بنگلادش پناه برده‌اند به بیش از 621 هزار نفر رسیده است.از سال 1970 تاکنون 84 درصد از جمعیت 2 میلیونی مسلمانان آراکان در پی خشونت‌های ارتش میانمار و بوداییان افراطی به کشورهای اطراف گریخته‌اند.ارتش میانمار در تاریخ 25 آگوست گذشته حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.