36 اسیر از غزه داخل زندان «سدیه تیمان» در صحرای نقب به شهادت رسیدند.

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، روزنامه اسرائیلی هاآرتص نوشت که از ابتدای جنگ علیه غزه تا کنون 48 اسیر فلسطینی داخل زندانی های اسرائیل به شهادت رسیدند.

این روزنامه تأکید کرد که 36 اسیر از غزه داخل زندان «سدیه تیمان» در صحرای نقب به شهادت رسیدند.

در همین حال، تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه از وجود درگیری‌هایی میان بازرسان ارتش این رژیم و نظامیان متهم به شکنجه اسرای فلسطینی در زندان سدیه تیمان خبر داد.

این تلویزیون در ادامه گفت که نظامیان زندان «سدیه تیمان» که متهم به آزار و اذیت اسرای فلسطینی شده‌اند، از همکاری با پلیس نظامی این رژیم خودداری می‌کنند.

در پی این رخداد منابع عبری اعلام کردند که شماری از شهرک نشینان صهیونیست نیز برای حمایت از شکنجه اسرا در اطراف این زندان تجمع کرده وشرایط از کنترل خارج شده است.

در ادامه این گزارش به نقل از پزشکان و شاهدان عینی آمده است که تعدادی از اسرای فلسطینی به دلیل بی‌توجهی نظامیان صهیونیست در زندان سدیه تیمان، جان خود را از دست داده‌اند.

«یائیر لاپید» یکی از سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به اینکه مداخله در امور زندان سدیه تیمان، از سوی برخی اعضای کنست انجام شده است، گفت: این اقدامات سرانجام باعث تضعیف و نابودی ما خواهد شد.

در همین راستا، رادیوی ارتش اشغالگر اعلام کرد که پس از بازرسی اردوگاه سدیه تیمان، ۹ نفر از نظامیان این اردوگاه را دستگیر کرده و تعدادی از افراد این اردوگاه در اعتراض به دستگیری آنها مسیر این اردوگاه را مسدود کرده‌اند.

همچنین روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست»، اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیست به شدت مورد خشونت و شکنجه قرار می‌گیرند.

۹ سرباز رژیم صهیونیستی به جرم شکنجه جنسی یک اسیر فلسطینی در پایگاهی در النقب، توسط پلیس نظامی این رژیم بازداشت شدند، در مقابل وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از این سربازها حمایت کرده و این اقدام پلیس را «شرم‌آور» خواند!

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد که در پایگاه «سدیه تیمان» در النقب درگیری‌هایی میان چند بازپرس و سرباز ارتش این رژیم از یگان متهم به شکنجه اسیر فسلطینی شکل گرفت.

وب‌سایت «عرب۴۸» نیز در این رابطه اعلام کرد که نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی امروز به پایگاه «سدیه تیمان» که در آن چند فلسطینی از نوار غزه بازداشت هستند، آمده و ۹ سرباز اسرائیلی مظنون به شکنجه جنسی شدید یک فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش این وب‌سایت، یک سرباز اسرائیلی مظنون دیگر هم وجود دارد که هنوز بازداشت نشده است.

این در حالی است که «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ورود نیروهایی از پلیس نظامی برای بازداشت نیروهایی در پایگاه «سدیه تیمان» در النقب را «بسیار خجالت‌آور» توصیف کرد.

بن گویر در ادامه نیز به وزیر جنگ، رئیس ستاد کل ارتش و مسوولان ارتش این رژیم توصیه کرد از این سربازها حمایت کرده و آنها از مصونیت برخوردار شوند.

او مدعی شد که دوره مسامحه با «خرابکاران» تمام شده و سربازان اسرائیلی باید از حمایت کامل برخوردار شوند.

هم‌چنین در پی این رویدادها برخی از اعضای کنست (پارلمان این رژیم) از حزب «صهیونیسم دینی» از جمله «بتسلئیل اسموتریچ» رئیس این حزب و وزیر داراریی برای حمایت از سربازان متهم به شکنجه اسیر فلسطینی، خود را به این پایگاه رساندند.

اسموتریچ در ابن رابطه مدعی شد، سربازان ارتس مستحق «احترام» هستند و آنها هرگز به عنوان جنایتکار بازداشت نخواهند شد، از دادستان نظامی می‌خواهم آنها را رها کند!

«گالی بهاراف میارا» مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی نیز در یادداشتی خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم مدعی شد، در صورتی که بازداشتگاه سدیه تیمان فورا به هدف اصلی خود بازنگردد، این مساله پیامدهای جدی و گسترده‌ای خواهد داشت.

از زمان آغاز جنگ علیه غزه ارتش رژیم صهیونیستی پایگاه سدیه تیمان را به بازداشتگاه فلسطینی‌هایی تبدیل کرده که از نوار غزه آورده می‌شوند و آنها را در شرایط غیرانسانی و با دست‌ها، پاها و چشمان بسته حبس می‌کند.

تل‌آویو مدعی است که فلسطینی‌ها برای بازجویی و تصمیم‌گیری درخصوص انتقالشان به زندان و یا آزادی‌شان در این پایگاه بازداشت هستند اما مشخص شد تمامی آنهایی که از این پایگاه آزاد شدند، تحت شکنجه شدید قرار گرفته‌اند.

 

در تحولی دیگر، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که گوانتاناموی رژیم صهیونیستی بازداشتگاه "سدیه تیمان" است و جنایات سیستماتیکی که هر روز علیه اسرای فلسطینی ساکن غزه در این زندان و دیگر بازداشتگاه‌های اسرائیلی انجام می‌گیرد، تحت حمایت کامل دولت فاشیست این رژیم انجام می‌شود.

 عزت الرشق خاطر نشان کرد که تفاوت بین شیوه رفتار مقاومت با اسرای دشمن در غزه و شیوه رفتار دشمن با اسرای فلسطینی در زندان‌های خود همچون تفاوت بین نجابت شوالیه‌های مبارز برای آزادی و رذالت وحوش آدم‌نمای کثیف است.

الرشق بیان کرد که جنایات هولناک دشمن صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی در روز روشن و در برابر سکوت جامعه جهانی انجام می‌گیرد و این مسئله، همه را در برابر مسئولیتی تاریخی برای توقف این جنایات و بازخواست و محاکمه عاملان آن قرار می‌دهد.

وی اشاره کرد که این جنایات وحشیانه علیه اسرای فلسطینی ساکن غزه در بازداشتگاه‌های اسرائیلی، تلاشی نافرجام برای انتقام گیری از فلسطینیان است اما چنین جنایاتی نمی‌تواند عزم و اراده ملت فلسطین را تضعیف کند، کما اینکه اوج شکست دشمن در برابر پایداری ملت و مقاومت قهرمان فلسطین و شکست سران آن در تحقق اهداف جنایتکارانه خود در این جنگ را نشان می‌دهد.

 

 

افشاگری رسانه آمریکائی درباره «گوانتانامو» مرگبار رژیم صهیونیستی

 

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست روز دوشنبه در گزارشی به افشاگری هائی متأثرکننده ای در خصوص شکنجه‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه فلسطینینان در زندان‌های این رژیم پرداخت.

به گزارش مرکزاطلاع رسانی فلسطین، این رسانه آمریکایی گزارش خود را چنین تیتر زد: فلسطینی‌ها از آزار و اذیت‌های مرگبار در زندان‌های (رژیم) اسرائیل می‌گویند: این گوانتانامو است.

این رسانه با زندانیان و وکلای سابق فلسطینی صحبت کرده، گزارش‌هایی را مورد بررسی قرار داده و خشونت و محرومیت گسترده در سیستم زندان‌های اشغالگران قدس را افشا کرده است.

واشنگتن پست نوشت: یکی از زندانیان فلسطینی بر اثر ضرب و شتم زندانبانان اسرائیلی بر اثر پارگی طحال و شکستگی دنده جان خود را از دست داد. یکی دیگر به دلیل درمان نشدن یک بیماری مزمن با پایان زندگی طاقت فرسائی مواجه شد. نفر سوم هم قبل از مردن ساعت‌ها برای دریافت کمک فریاد می‌زد.

رسانه آمریکایی مذکور در ادامه اضافه کرد که جزئیات مرگ زندانیان توسط شاهدان عینی بازگو شده و وضعیت مرگبار موجود در زندان‌های رژیم صهیونیستی توسط نهاد غیردولتی «پزشکان برای حقوق بشر اسرائیل» (PHRI) که کالبد شکافی ها را انجام داده نیز تأئید شده است.

واشنگتن پست افزود: به گفته PHRI، این ۳ مرد در میان حداقل ۱۳ فلسطینی از کرانه باختری هستند که از ۷ اکتبر در زندان‌های (رژیم) اسرائیل جان باخته اند. تعداد نامعلومی از زندانیان نوار غزه نیز جان خود را در این زندان‌ها از دست داده اند.

بنا به اذعان صریح این روزنامه آمریکایی، گروه‌های حقوق بشر می‌گویند که شرایط در زندان‌های پرجمعیت (رژیم) اسرائیل به نحو خطرناکی پس از ۷ اکتبر (عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی) بدتر نیز شده است. اسرای سابق فلسطینی ضرب و شتم‌های متداولی را توصیف می‌کردند که اغلب در سلول‌ها یا بخش‌های مختلف، معمولاً با باتوم و گاهی با استفاده از سگ انجام می‌شد. آنها می‌گفتند که نه تنها از غذای کافی و مراقبت‌های پزشکی نیز محروم هستند؛ بلکه مورد آزار روانی و همچنین جسمی قرار گرفته اند.

این روزنامه افشا کرد که با ۱۱ زندانی سابق و ۶ وکیل صحبت کرده است، سوابق دادگاه را هم مورد ملاحظه قرار داده و با بررسی گزارش‌های کالبد شکافی، خشونت و محرومیت بیش از حد و افراطی و گاه مرگبار توسط مقامات زندان اسرائیل را فاش می‌کند.

گزارش مذکور خاطرنشان می‌کند: در حالی که توجه و محکومیت بین المللی بر وضعیت اسفبار زندانیان غزه - به ویژه در مرکز نظامی بدنام Sde Teiman - متمرکز شده است؛ مدافعان حقوق بشر می‌گویند که یک بحران عمیق‌تر و نظام مند در سیستم کیفری اسرائیل وجود دارد.

بخش دیگری از این گزارش افشاگرانه تنها به ۲ مورد از انواع شکنجه‌های فلسطینینان اشاره می‌کند، که عبارتند از:

ازدحام بیش از حد و بی توجهی در زندان‌ها

گزارش‌هایی مبنی بر رد درخواست نیاز به دریافت کمک‌های پزشکی در شهادت زندانیان سابق وجود دارد. به گفته «روزین» در گروه PHRI، که در کالبدشکافی حضور داشت، اگر بیماری مزمن محمد السبار، ۲۱ ساله به درستی درمان می‌شد، از مرگ وی در ۲۸ فوریه جلوگیری می‌گردید.

 

سیاست گرسنگی زندانیان

زندانیان سابق بازگو کردند که خشونت و سهل انگاری پزشکی با جلوگیری از ارائه غذا همراه بود. هر کدام از زندانیان گفتند که وزن قابل توجهی را در زندان از دست داده اند و بین ۳۰ تا ۵۰ پوند وزن کم کرده اند. Moath Amarneh، روزنامه‌نگار ۳۷ ساله که پس از فیلم برداری از تظاهرات در کرانه باختری به مدت ۶ ماه در «مگیدو» زندانی بود، گفت که سلول ۶ نفره اش در مدت اقامت وی ۱۵ نفر را به اجبار در خود جای داده بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.