شمار شهدای تجاوز رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر تا کنون به 28هزار و 663 شهید رسید.

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم اشغالگر به نوار غزه از هفتم اکتبر تا کنون به 28هزار و 663 شهید رسید.

شمار زخمی ها نیز در همین مدت به 68هزار و 395  نفر رسید.

وزارت بهداشت نوار غزه در ادامه تأکید کرد که ارتش رژیم اشغالگر در بیست و چهارساعت گذشته 9جنایت مرتکب شد که در اثر آن 87 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند و 104 شهروند دیگر نیز زخمی شدند.

در همین حال، سران کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند برقراری آتش‌بسی فوری در غزه به دلایل انسان‌دوستانه را خواستار شدند.

همزمان با واکنش‌های بین‌المللی در رد حمله نظامیان صهیونیستی علیه منطقه رفح در جنوب غزه، سران دولت‌های کانادا، استرالیا و نیوزلند نیز در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: ما به شدت نگران نشانه‌هایی مبنی بر برنامه‌ریزی رژیم اسرائیل برای حمله زمینی به رفح هستیم.

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، آنتونی آلبانیز نخست وزیر استرالیا و کریستوفر لوکسون نخست وزیر نیوزلند از طریق این یادداشت رسمی تاکید کردند: یک آتش‌بس فوری بشردوستانه به فوریت مورد نیاز است.

سران این سه کشور از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستند از حمله به رفح خودداری کند، آن‌ها همچنین تصریح کردند که برقراری آتش‌بس باید بر هر دو طرف تاثیرگذار باشد و از حماس خواستند تا گروگان‌های اسرائیلی را آزاد کند.

آن‌ها همچنین یادآوری کردند که دیوان بین‌المللی دادگستری که در حال بررسی پرونده نسل‌کشی اسرائیل توسط آفریقای جنوبی است، از رژیم صهیونیستی خواسته که از غیرنظامیان محافظت و کمک‌های بشردوستانه به آن‌ها ارائه کند.

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز به تازگی هشدار داد که حمله به رفح در نوار غزه باعث بروز فاجعه انسانی می‌شود.

نتانیاهو نهم فوریه (۲۰ بهمن) به ارتش دستور داد تا طرحی برای بیرون راندن غیرنظامیان فلسطینی از شهر رفح ارائه دهند.

وی اعلام کرد که حمله‌های گسترده‌ای طی روزهای آتی به رفح انجام خواهد داد. اما در مقابل رزمندگان مقاومت نیز در جبهه‌های مختلف به حمایت خود از ملت مظلوم فلسطین ادامه دادند و خساراتی جبران ناپذیر به نظامیان صهیونیست و ادوات جنگی آن ها وارد کردند.

 در روزهای گذشته کشورهای منطقه به ویژه مصر که رفح نزدیک به مرز آن است و همچنین برخی از متحدان تل‌آویو، از جمله انگلیس در مورد حمله‌های رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کردند.

جنوبی‌ترین شهر غزه به محل زندگی نزدیک به یک میلیون فلسطینی آواره تبدیل شده است.

دیوان بین‌المللی دادگستری، ماه گذشته به رژیم تل‌آویو دستور داد تا تمام اقداماتی را که در اختیار دارد برای جلوگیری از نسل‌کشی نظامیان خود علیه فلسطینیان در غزه، در پرونده ای که آفریقای جنوبی نیز مطرح کرده است، اتخاذ کند.

در تحولی دیگر،نویسنده سیاسی اردنی گفت: رژیم صهیونیستی طبق روال معمول خود در خصوص مساله فلسطین، در تلاش برای به تعویق انداختن مذاکرات و فشار بیشتر بر فلسطینیان و مقاومت است.

ضرار البستانجی، نویسنده سیاسی اردنی، در گفت و گو با شبکه خبری العالم اظهار داشت: واضح است که موضع نتانیاهو به جزئیات مذاکرات محدود نمی شود، حتی اگر چنین ادعایی کند، این همان رویکرد همیشگی رژیم صهیونیستی در خصوص مساله فلسطین است یعنی به تعویق انداختن مذاکرات با کمک آمریکایی ها و در عین حال تحمیل حقایق میدانی جدید با ادامه تجاوزات.

وی خاطرنشان کرد: امروزه نه نتانیاهو خواهان آتش‌بس است و نه آمریکایی‌ها هرچند ممکن است در برخی تاکتیک‌ها و دیدگاه های سیاسی و اقدامات پس از مرحله جنگ اختلاف داشته باشند، به ویژه با توجه به اینکه آمریکایی‌ها به سبب نزدیک شدن به موعد انتخابات در مضیقه هستند و به همین علت به دنبال کارتی برای فشار به نتانیاهو هستند هرچند وی این کارت را به آنان نمی دهد با این حال نه نتانیاهو و نه آمریکایی خواهان پایان تجاوزگری به غزه نیستند زیرا هدف واشنگتن نیز از بین بردن حماس است.

این کارشناس عرب تاکید کرد: آمریکا، کشورهای اروپایی، برخی حکومت های عربی و طرف‌هایی که در ریختن خون فلسطینی‌ها در این توطئه نقش دارند، یک چیز می‌گویند و یک چیز دیگر انجام می‌دهند، چرا که حمایت مطلق سیاسی و نظامی آنها از رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

ضرار البستانجی هشدار داد که معامله سیاسی از نظر آمریکایی ها زمانی منطقی است که جناح های مقاومت در فلسطین از حقوق خود عقب نشینی کنند و دستاوردی کمتر از آنچه قبل از طوفان الاقصی بود، نصیب آنها شود.

وی افزود: آمریکایی ها با این ادعا که قادر به مهار سرکشی مقامات اسرائیلی و به طور خاص نتانیاهو نیستند، درصدد تحمیل شروط خود بر محور مقاومت هستند.

از سوی دیگر، وزارت خارجه کره جنوبی نگرانی شدید خود را نسبت به عملیات نظامی رژیم اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه ابراز کرد.

بعد از 132 روز از تجاوز رژیم اسرائیل به نوار غزه رفح تبدیل به انباری از آوارگان از سراسر مناطق نوار غزه شده است به طوری که سازمان ملل اعلام کرد که در این شهر نزدیک به 1.4 میلیون نفر از مجموع 2.2 میلیون نفر از ساکنان غزه به سر می برند.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.