در پی حمله روسیه به اوکراین مناطق مرزی روسیه با اوکراین شاهد گلوله باران و آتش سوزی های مشکوک و حوادث امنیتی در هفته های اخیر بوده است.

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، در هفتاد یکمین روز از حمله نظامی روسیه به اوکراین و وقوع جنگ میان دو کشور، مسئولان منطقه «بیلگورد» واقع در غرب روسیه امروز پنجشنبه اعلام کردند که دو روستا در این منطقه در معرض گلوله باران از سمت اراضی اوکراین قرار گرفتند.

«ویلاچیسلاو گلادکوف» فرماندار این منطقه گفت که دو روستای«گوارولیووکا و نیخوتیوکا» در معرض گلوله باران قرار گرفتند اما این حمله تلفات انسانی در پی نداشته است.

گلادکوف تصریح کرد که در اثر این گلوله باران پنج منزل در نیخوتیووکا آسیب دیدند و یکی از این خانه ها ویران شد و به خطوط برق این روستا آسیب وارد شد که باعث قطع برق آن شد.

در پی حمله روسیه به اوکراین مناطق مرزی روسیه با اوکراین شاهد گلوله باران و آتش سوزی های مشکوک و حوادث امنیتی در هفته های اخیر بوده است.

 

 

 کشور غربی با اوکراین برای تحقیقات درباره جنایات جنگی گفتگو کردند

وزارت دادگستری آمریکا روز پنجشنبه گفت که مقامات قضایی پنج کشور غربی با دادستان کل اوکراین در مورد راه‌های تحقیق درباره جنایات جنگی ادعایی روسیه در جنگ با اوکراین صحبت کرده‌اند.

مقاماتی که با هم در این زمینه گفتگو کردند از ۵ کشور آمریکا، بریتانیا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند هستند که ائتلاف موسوم به «پنج چشم» را تشکیل می‌دهند. آنها روز چهارشنبه به طور مجازی با ایرینا وندیکتوا، دادستان کل اوکراین گفتگو کردند.

اوکراین مایل است برای ادعایش درباره هزاران جنایت جنگی روسیه اقدامی انجام دهد.

وزارت دادگستری ایالات متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این شش مقام برای هماهنگی در تصمیم‌گیری مناسب علیه کسانی که اقدامات جنایتکارانه آنها در اوکراین احتمالا به جنایات جنگی منجر شده، گفتگو کردند.»

مریک گارلند، دادستان کل ایالات متحده گفت: «تعهد ما به همکاری با شرکای بین‌المللی‌مان، از جمله دادستان کل اوکراین، برای تحقیق و پیگرد افراد مسئول جنایات در اوکراین همچنان پابرجاست. ما برای محاکمه کسانی که مرگ و ویرانی حاضر در اوکراین را تسهیل می‌کنند، بی‌وقفه تلاش‌های خود را دنبال خواهیم کرد.»

هفته گذشته، ایرینا وندیکتوا به رسانه آلمانی دویچه وله گفت که بازرسان اوکراینی «بیش از ۸ هزار مورد» از جنایات جنگی ادعایی را از آغاز تهاجم روسیه شناسایی کرده‌اند.

به گفته قاضی این دادگاه، این جنایت‌ها شامل «کشتن غیرنظامیان، بمباران زیرساخت‌های غیرنظامی، شکنجه و جنایات جنسی» گزارش شده در «سرزمین اشغالی اوکراین» بوده است. او افزود که دادستان‌ها همچنین در حال بررسی «استفاده از سلاح‌های ممنوعه» در جنگ هستند.

 

 

پوتین: روسیه برای اجازه خروج غیرنظامیان از آزوف‌استال آماده است

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه گفت که روسیه همچنان «آماده» است اطمینان دهد که غیرنظامیانی گیر افتاده با مبارزان اوکراینی در کارخانه آزوف‌استال در ماریوپل به شیوه‌ای «ایمن» از آنجا خارج شوند.

پوتین در گفت‌وگوی تلفنی با نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، درباره «مسائل بشردوستانه، از جمله بیرون آوردن غیرنظامیان از آزوف‌استال با همکاری سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ» صحبت کرد.

ولادیمیر پوتین جنگنده‌های اوکراینی را متهم به اخلال در خروج غیرنظامیان کرده و افزود: «ارتش روسیه همیشه آماده است تا از خارج کردن غیرنظامیان به روشی امن اطمینان حاصل کند.»

وی ادامه داد: «در مورد شبه نظامیانی که هنوز در آزوف‌استال باقی مانده‌اند، مقامات کی‌یف باید به آنها دستور دهند که سلاح‌های خود را زمین بگذارند.»

 

کاروان جدید سازمان ملل برای خارج کردن غیرنظامیان از آزوف‌استال در راه است

یک مقام سازمان ملل متحد روز پنجشنبه گفت که یک کاروان جدید این سازمان در راه کارخانه آزوف‌ستال، آخرین سنگر مقاومت اوکراینی‌ها در ماریوپل است تا غیرنظامیان گرفتار شده در آنجا را خارج کند.

مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در کنفرانس کمک‌کنندگان به اوکراین در ورشو در این زمینه گفت: «امروز که من با شما صحبت می‌کنم، کاروانی در راه است تا فردا صبح به آزوف‌استال برسد با این امید که غیرنظامیان باقیمانده را از آن جهنم تاریک که هفته‌ها و ماه‌ها در آن ساکن بوده‌اند، بیرون آورده و به منطقه امن برساند.»

زلنسکی صدراعظم رئیس جمهوری آلمان را به کی‌یف دعوت کرد

خبرگزاری فرانسه نوشت آن گونه که روز پنجشنبه از دفتر ریاست جمهوری آلمان خبردار شده است، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، اولاف شولتز، صدراعظم و فرانک والتر اشتاین‌مایر، رئیس جمهوری آلمان به کی‌یف دعوت کرده است.

دولت اوکراین سه هفته پیش درخواست اشتاین‌مایر برای سفر به کی‌یف را نادیده گرفته بود.

منبع دولتی آلمانی به خبرگزاری فرانسه گفته است که رئیس جمهوری اوکراین و رئیس دولت سوسیال دموکرات آلمان روز پنجشنبه یک گفتگوی تلفنی «بسیار خوب و بسیار مهم» با یکدیگر داشته‌اند که به «از بین بردن عصبانیت‌ها» کمک خواهد کرد.

رئیس جمهوری آلمان در اواسط آوریل می‌خواست با همتایان لهستانی و کشورهای بالتیک خود به کی‌یف برود، اما سفر او در آخرین لحظه میسر نشد.

 

اظهارات متناقض مسکو کی‌یف درباره رعایت آتش‌بس

بر خلاف اوکراین، روسیه می‌گوید به تعهد آتش‌بس موقت برای خارج کردن غیرنظامیان از آزوف‌استال وفادار بوده است.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین روز پنجشنبه اطمینان داد که کریدورهای بشردوستانه برای خارج کردن غیرنظامیان باقیمانده در کارخانه فولاد آزوف در ماریوپل همچنان در حال کار هستند.

وی همچنین با تکذیب هرگونه حمله نیروهای روسی به آزوف‌استال، تأکید کرد که ارتش روسیه به آتش‌بسی که مسکو روز چهارشنبه برای مدت سه روز در اطراف این سایت اعلام کرده، احترام گذاشته است.

 

اروپا ۲۰۰ میلیون یورو به اوکراین کمک کرد

اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، روز پنجشنبه در کنفرانس کمک‌کنندگان به اوکراین از اهدای ۲۰۰ میلیون یورو کمک اروپا به آوارگان داخلی در این کشور خبر داد.

او گفت: «امروز ما با یک هدف روشن گرد هم آمده‌ایم و آن حمایت از مردم شجاع اوکراین است که با متجاوز می‌جنگند و از آزادی خود دفاع می‌کنند.

او گفت: «امروز، اتحادیه اروپا بار دیگر به درخواست حمایت از اوکراین پاسخ داد. من از طرف کمیسیون اروپا، به پرداخت ۲۰۰ میلیون یورو به اوکراین متعهد شدم.»

شارل میشل، رئیس شورای اروپا نیز در این زمینه گفت که تلاش‌های اروپا برای همبستگی با اوکراین بر سه حوزه کلیدی متمرکز خواهد شد که عبارتند از «کمک‌های بشردوستانه، نیازهای نقدینگی کوتاه مدت و بازسازی».

 

در کنفرانس اهداکنندگان بیش از ۶ میلیارد یورو کمک برای اوکراین جمع‌آوری شد

نخست وزیر لهستان روز پنجشنبه اعلام کرد در کنفرانس بین‌المللی کمک‌کنندگان در ورشو بیش از شش میلیارد یورو برای اوکراین جمع‌آوری شده است.

ماتئوش موراویسکی در یک نشست مطبوعاتی مشترک با ماگدالنا اندرسون، همتای سوئدی خود گفت: «در این کنفرانس ما توانستیم بیش از شش میلیارد یورو جمع‌آوری کنیم و این پول برای حمایت از اوکراین و نیز در میان همه کسانی که از اوکراین حمایت می‌کنند، توزیع می‌شود.»

موراویسکی گفت: «وقتی روسیه مرگ را به ارمغان می‌آورد، کشورهای جهان آزاد باید کمک کنند و من فکر می‌کنم این کنفرانس اینجا در ورشو همبستگی زیاد ما را نشان داد.»

در این کنفرانس که توسط لهستان و سوئد و نیز با مشارکت اتحادیه اروپا برگزار شد، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین از طریق ویدیویی خواستار «اعطای فوری وضعیت نامزدی اوکراین» به اتحادیه اروپا شد.

او گفت: «عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا باید واقعیتی قطعی باشد، نه فقط یک وعده یا چشم‌انداز.»

او همچنین از «شرکای متمدن» خواست تا از بازسازی «مناطق، شهرها و صنایع در اوکراین» حمایت کنند.

 

فرمانده اوکراینی: روس‌ها به وعده آتش‌بس خودشان در آزوفستال احترام نمی‌گذارند

یکی از فرماندهان گردان آزوف که از کارخانه آزوفستال، آخرین سنگر مقاومت ماریوپل دفاع می‌کند، روز پنجشنبه گفت: «روس‌ها به وعده آتش‌بس خودشان احترام نمی‌گذارند.»

اسویاتوسلاو پالامار، معاون فرمانده گردان آزوف با اعلام این موضوع در پیامی ویدئویی در تلگرام گفت: «آنها (روس‌ها) اجازه تخلیه غیرنظامیان را نمی‌دهند.»

کرملین پیشتر گفته بود که کریدورهای بشردوستانه در آزوفستال «در حال کار» هستند و ارتش روسیه به آتش‌بسی که روز قبل برای پنج‌شنبه اعلام کرده بود احترام می‌گذارد.

 

فرانسه ۳۰۰ میلیون دلار دیگر به اوکراین کمک می‌کند

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد کشورش با افزودن ۳۰۰ میلیون دلار دیگر، میزان کلی کمک خود به اوکراین را از ۱.۷ ملیارد دلار به ۲ میلیارد دلار افزایش خواهد داد.

ماکرون این موضوع را در یک ویدئوی ضبط شده که در کنفرانس بین‌المللی کمک‌های مالی به اوکراین در ورشو، پایتخت لهستان پخش شد، اعلام کرد.

به گفته رهبر الیزه، این مشارکت جدید شامل بخش نظامی نمی‌شود.

 

اتحادیه اروپا مصادره دارایی‌های روس‌های تحریم‌شده را بررسی می‌کند

شارل میشل، رئیس شورای اروپا روز پنجشنبه در مورد مصادره دارایی‌های روسیه در اتحادیه اروپا که به دلیل تحریم مسدود شده گفت که ممکن است این دارایی‌ها برای بازسازی اوکراین در اختیار این کشور قرار داده شود.

او به خبرگزاری اوکراینی اینترفاکس گفت: «شخصاً به طور کامل متقاعد شده‌ام که نه تنها مسدود کردن دارایی‌ها، بلکه امکان مصادره آنها نیز بسیار مهم است تا بتوانیم آن را در دسترس کشوری قرار بدهیم که در حال بازسازی خود است.»

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در پایان ماه آوریل از کنگره خواست تا امکان مصادره دارایی‌های الیگارش‌های روسی را که در ایالات متحده سرگردان مانده‌اند، به او بدهد تا از آنها به نفع اوکراین استفاده کند. کانادا هم در همین راستا است. کانادا نیز درصدد انجام چنین کاری است.

اما این نخستین بار است که یک مقام اروپایی از امکان مصادره دارایی‌های روسیه صحبت می‌کند.

 

روسیه هفت دیپلمات دانمارکی را اخراج کرد

روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد هفت دیپلمات دانمارکی را از خاک خود اخراج کرده است. این تصمیم به تلافی اقدام مشابه دولت کپنهاگ در اخراج ۱۵ دیپلمات روسی در پی حمله نظامی روسیه به اوکراین گرفته شده است.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هفت کارمند سفارت پادشاهی دانمارک در روسیه عنصر نامطلوب اعلام شده و باید ظرف دو هفته خاک کشور را ترک کنند.»

وزارت خارجه روسیه همچنین گفته است که درخواست ویزای یک دیپلمات دیگر دانمارکی نیز رد شده است.

 

حمله شبانه به کراماتورسک

در سایر نقاط اوکراین به ویژه در شرق که نیروهای مسکو حملات پیگیری به نقاط مختلف آن داشته، جنگ ادامه دارد. به گفته فرماندار منطقه دونتسک، ۲۵ غیرنظامی در حمله شبانه به یک منطقه مسکونی در کراماتورسک زخمی شدند.

ارتش روسیه به نوبه خود اعلام کرد که یک پست فرماندهی اوکراین و دو انبار نظامی در فرودگاه شهر کراماتورسک را هدف قرار داده است.

 

فرمانده گردان آزوف: نیروهای روسی وارد آزوفستال شده‌اند

دنیس پروکوپنکو، فرمانده گردان آزوف که رهبری مدافعان سایت آزوفستال را بر عهده دارد، در ویدئویی که عصر چهارشنبه منتشر شد، گفت نیروهای روسی موفق شده‌اند وارد کارخانه فولاد شوند و در این منطقه «درگیری‌های خشونت‌بار و خونین» در جریان است.

وی در این ویدئوی منتشر شده در تلگرام گفت: «دو روز است که دشمن موفق شده وارد محوطه کارخانه شود.»

وادیم بویچنکو، شهردار ماریوپل روز پنجشنبه خواستار ادامه عملیات خارج کردن غیرنظامیان از این شهر و از درون سایت آزوفستال با کمک سازمان ملل و صلیب سرخ شد. او گفت: «ما با کمک هم تلاش می‌کنیم تا همه افراد، همه ساکنان ماریوپل را نجات دهیم.»

 

تلاش روسیه برای نابودی یگان‌های اوکراینی در آزوفستال با وجود آتش‌بس

در حالی که روسیه در تلاش است تا آخرین مدافعان اوکراینی در کارخانه آزوفستال را نابود کند، ارتش اوکراین اعلام کرد که نبرد همچنان در ماریوپول ادامه دارد.

ارتش اوکراین در همین روز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اشغالگران روسی در حال مسدود کردن منطقه کارخانه فولاد آزوف و تلاش برای نابودی یگان‌های اوکراینی در این سایت هستند.»

به گفته ارتش اوکراین، نیروهای روسی « برای به دست گرفتن کنترل کارخانه حملات خود را با پشتیبانی هواپیماها از سر گرفته‌اند.»

این بیانیه در حالی بیان می‌شود که مسکو شامگاه چهارشنبه آتش‌بس موقت یکجانبه‌ای را برای سه روز متوالی اعلام کرد. این آتش‌بس قرار بود از ساعت ۵ بامداد پنج‌شنبه به وقت گرینویچ آغاز شود تا غیرنظامیانی که هنوز در آزوفستال حضور دارند و به گفته وادیم بویچنکو، شهردار ماریوپل شمار آنها ۲۰۰ نفر است، از این سایت خارج شوند.

آزوفستال که یک مجتمع فولادی عظیم دارای شبکه‌های زیرزمینی است، آخرین سنگر مقاومت مبارزان اوکراینی در برابر ارتش روسیه در ماریوپل است. روسیه این بندر راهبردی را از اوایل ماه مارس محاصره کرده است. سقوط یا تسلیم این نقطه پیروزی مهمی برای مسکو خواهد بود.

 

روسیه مدعی شد ۶۰۰ جنگجوی اوکراینی را در یک شب در حملات توپخانه‌ای کشته است

روسیه بامداد پنجشنبه اعلام کرد که توپخانه‌های این کشور در طول شب چندین موضع و استحکامات اوکراینی را هدف قرار داده و ۶۰۰ جنگجو را کشته‌اند.

به گزارش رویترز، وزارت دفاع روسیه همچنین گفته است که موشک‌های این کشور تجهیزات هوانوردی را در فرودگاه کاناتوو در منطقه کرووهراد واقع در مرکز و نیز یک انبار مهمات بزرگ در شهر میکولایف در جنوب اوکراین را منهدم کرده است.

 

چرا روسیه حمله به شبکه راه‌آهن اوکراین را تشدید کرده است؟ 

نیروهای روسیه به تازگی حملات خود به خطوط ریلی اوکراین را تشدید کرده‌اند این درحالی است که شبکه راه‌آهن در روزهای نخستین جنگ تا حد زیادی در امان بودند. یکی از مقامات روسیه گفته که هدف از تغییر استراتژیکی مختل کردن سلاح‌رسانی کشورهای غربی به رژیم کی‌یف است در حالی‌که در ابتدا روسیه درصدد بود تا با استفاده از همین شبکه راه‌آهن نیروهای خود را به سراسر اوکراین منتقل کند. با این حال ارزیابی‌های کارشناسان نشان می‌دهد که سیاست کنونی مسکو هم بیشتر آسیب زدن به خطوط ریلی اوکراین باشد تا تخریب کامل این ناوگان حمل و نقل.

اما اهمیت خطوط راه‌آهن برای کی‌یف به چه میزانی است؟

شبکه راه‌آهن اوکراین که دارای سرزمینی وسیع و در عین حال هموار است در سراسر این کشور گسترده است. بنابراین نه‌تنها می تواند در جابجایی و ارسال تجهیزات نظامی و تسلیحاتی کشورهای غربی نقش بسزایی داشته باشد که همچنین برای انتقال جنگزدگان و پناهجویان اوکراینی هم تاکنون اهمیت زیادی داشته است.

تسلیحات غربی به کی‌یف کمک کرده تا با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز تجاوز روسیه، همچنان مقاومت کند. برخی حتی معتقدند فراتر از پایتخت این کمک‌ها در نبردهای شرق اوکراین در مناطق لوهانسک و دونتسک که اولویت مسکو هستند هم نقشی کلیدی دارند.

آمریکا و متحدان غربی‌اش به‌درخواست ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به ارسال تسلیحات نظامی به این کشور سرعت بیشتری داده‌اند. این درحالیست که وزارت دفاع روسیه هشدار داده به کاروان‌ها و محموله‌های سلاح ارسالی کشورهای غربی به دیده یک هدف مشروع نگاه می‌کند. سخنگوی این وزارتخانه روسیه همچنین تاکید کرده که هدف قراردادن شبکه ریلی اوکراین هم با هدف مختل کردن ارسال تسلیحات از سوی کشورهای غربی بوده است.

آخرین حمله روسیه به خطوط راه‌آهن در چه منطقه‌ای بوده؟

برخی از حملات اخیر روسیه اطراف شهر لویو در غرب اوکراین و در محدوده مرزی این کشور با لهستان متمرکز بوده که به‌نوعی دروازه ورودی تسلیحات و تجهیزات ناتو به اوکراین محسوب می‌شود. شهردار لویو گفته که حملات هوایی و موشکی روسیه تاکنون دست‌کم به ۳ ایستگاه زیرزمینی شبکه برق آسیب وارد ساخته و برق‌رسانی در برخی از محله‌ها را مختل کرده است.

آیا حمله به شبکه راه‌آهن پیش‌تر هم صورت می‌گرفت؟

روز ۸ آوریل حمله به ایستگاه مرکزی راه‌آهن کراماتورسک در دونباس تعداد زیادی کشته و مجروح بر جای گذاشت. اکثر قربانیان این حمله موشکی روسیه زنان و کودکانی بودند که قصد داشتند با قطار خود را به مناطق امن برسانند. زلنسکی مسکو را متهم کرد که عمدا به غیرنظامیان حمله کرده ولی روسیه با تکذیب این ادعا گفت که نیروهایش از موشکی که به این ایستگاه اصابت کرده استفاده نمی‌کنند و چنین موشک‌های در اختیار نیروهای اوکراینی است.

با این حال در اواخر ماه آوریل روسیه در چندین نوبت خطوط ریلی اوکراین به‌ویژه در غرب این کشور را با هدف ایجاد اختلال در سلاح‌رسانی به کی‌یف مورد حمله قرار داد.

 

برنامه روسیه چیست؟

بنظر می رسد که روسیه در روزهای آغازین حمله خود به خاک اوکراین درصدد بود تا با استفاده از راه‌آهن سراسری اوکراین نیروهایش را به سراسر این کشور گسیل کند و اوکراین را به‌سرعت به اشغال خود در آورد و بنابراین تلاش می‌کرد تا کمترین آسیب ممکن به شبکه ریلی اوکراین وارد شود.

دومینیک ترینکان، فرمانده بازنشسته فرانسوی در تحلیل این ماجرا به آسوشیتدپرس می‌گوید: «اما اکنون که روس‌ها متوجه شده‌اند امکان تحقق چنین خواسته‌ای را ندارند در پی این برآمده‌اند تا بر حملات خود به این ناوگان حمل و نقل که نقشی عمده در تجدید قوای نیروهای اوکراینی ایفا می‌کند، بیفزایند.»

با این حال این کارشناس غربی معتقد است که همچنان اولویت مسکو نه تخریب کامل خطوط ریلی اوکراین که بیشتر آسیب رساندن به آن است. به همین جهت تلاش می‌کند تا حملات دقیقی را با استفاده از موشک‌های نقطه‌زن گران‌قیمت خود اجرایی کند و از حملات کور اجتناب کند.

فرانک لدواید، یکی از ماموران اطلاعاتی سابق بریتانیا در این باره می‌گوید: « این کار اوکراینی‌ها را متوقف نمی‌کند و فقط موجب اختلال در فعالیت آن‌ها خواهد شد.» به زعم این کارشناس، روس‌ها همچنین با این کار در صدد تخریب روحیه اوکراینی‌ها هستند. به این مفهوم که به مردم اوکراین این پیام را منتقل کنند که : «هیچ جا امنیت ندارید و ارتش‌تان نمی‌تواند از شما مواظبت کند. و ما در خاک شما هر طور که بخواهیم حکم‌رانی می‌کنیم.»

موضع ایالات متحده آمریکا چیست؟

یکی از مقامات ارشد ایالات متحده در گفتگو با آسوشیتدپرس در ارزیابی پنتاگون از شرایط جاری می‌گوید : «همان زمانی هم که روس‌ها تلاش داشتند تا زیرساخت‌ها حیاتی در لویو را بزنند، به‌ویژه اهداف ریلی باید بگویم که این اقدامات آن‌ها «تاثیر قابل توجهی» بر اقدامات کی‌یف در پشتیبانی و تامین الزامات نیروهایش نداشت.»

او در ادامه می‌گوید که خیلی مطمئن نیست که حملات روسیه از دقت آنچنان بالایی برخوردار باشند و حتی نتوانسته‌اند مانعی در ارسال سلاح به خاک اوکراین بوجود آورند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.