سیاست های چین در مبارزه با کرونا باعث ایجاد اختلالات جدید در ارسال کالاها می شود که کمبود کالا ها در سراسر جهان را تشدید می کند.
به گزارش جماران، خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی نوشت:سیاست مقامات چین برای مبارزه با کرونا بیش از حد سخت گیرانه به نظر می رسد و باعث ایجاد اختلالات جدید در ارسال کالاها می شود که کمبود کالا ها در سراسر جهان را تشدید می کند.
منظور مقررات جدید قرنطینه اجباری هفت هفته ای برای دریانوردان چینی بازگشته به کشور خود است. آنها باید سه هفته در خارج از کشور دو هفته در بندر ورودی و دو هفته دیگر در استان خود در قرنطینه باشند.
مدتهاست که این کشور تغییر خدمه کشتیهای خارجی را ممنوع کرده اما حتی کشتیهایی که خدمه خود را عوض نکردهاند باید قبل از ورود به بندر چین دو هفته صبر کنند. مالکان کشتی ها ، مقامات بندری را به این دلیل سرزنش می کنند که دریانوردانی که نیاز به مراقبت های فوری پزشکی دارند نمی توانند آن را دریافت کنند. از جمله یکی از کشتی ها باید فوراً به کره جنوبی می رفت تا یکی از خدمه آن به دلیل آبسه دندان های خود به مطب دندانپزشک رسانده شود.
صاحبان کشتی به دلیل تاخیر در حمل و نقل و مشکلات خدمه، در حال تغییر مسیر های خود هستند. گای پلاتن، دبیرکل اتاق بین المللی کشتیرانی خاطرنشان کرد که مشکلات رو به افزایش بوده و اختلالات تمام عیاری را به وجود می آوردند.
اپراتورها از پکن میخواهند که محدودیتها را کاهش دهد و دولتها را به نشان دادن توجه ویژه به کشتیرانی و دریانوردان فرا می خوانند. در غیر این صورت، وضعیت اقتصادی در جهان ممکن است به طور قابل توجهی بدتر شود.
شرکت Euronav NV، یکی از بزرگترین صاحبان نفتکش های بزرگ در جهان، محاسبه کرده است که حدود 6 میلیون دلار برای رفع اختلالات عملیاتی ناشی از تغییر مسیرها، مشکل عدم تغییر خدمه، هزینه های سفر هزینه کرده است. این شرکت برای جبران زیان های خود مجبور به افزایش تعرفه حمل و نقل می شود. به طور کلی، در پایان هفته گذشته، نرخ حمل و نقل کانتینری از میانگین پنج سال منتهی به سال 2019 شش برابر بیشتر شده است.