میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به ویروس کرونا در اروپا به شدت افزایش یافته است و طی یک هفته از 1 تا 7 نوامبر 10 درصد افزایش یافته است.

به گزارش جماران، در اروپا، مرگ و میر در میان بیماران مبتلا به کووید-19 در یک هفته 10 درصد افزایش یافته است.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد: میزان مرگ و میر بیماران مبتلا به ویروس کرونا در اروپا به شدت افزایش یافته است و طی یک هفته از 1 تا 7 نوامبر 10 درصد افزایش یافته است.

به گفته کارشناسان، اروپا تنها منطقه از شش منطقه ای است که در آن تعداد مرگ و میر افزایش یافته است. در هفت روز اول نوامبر، کشورهای اروپایی 55 درصد از مرگ و میرها (26726 مرگ) را به خود اختصاص داده اند.

شیوع کووید-19 نیز در این منطقه افزایش یافته است و یک میلیون و 949 هزار و 419 مورد جدید ابتلا شناسایی شده است که 63 درصد از تعداد مبتلایان در جهان می باشد. به غیر از اروپا، شیوع فقط در آفریقا افزایش یافته است.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، بیشتر اروپایی‌های بیمار مبتلا به سویه «دلتا» ویروس کرونا هستند. اخیرا این سویه در 99.6 درصد موارد ثبت شده است.

 

 زیر 30 سال در آلمان فقط باید فایزر تزریق کنند

کمیسیون واکسن آلمان امروز چهارشنبه به افراد زیر ۳۰ سال در این کشور توصیه کرد که برای واکسیناسیون علیه بیماری کووید۱۹ تنها از واکسن فایزر و بیون‌تک استفاده کنند.

نهاد مسئول نظارت و مدیریت کارزار واکسیناسیون در آلمان این توصیه را به منظور کاهش خطر ابتلا به میوکاردیت یا بیماری التهاب عضلات قلب مطرح کرده که برخی شواهد از ثبت مواردی از این بیماری پس از دریافت واکسن مدرنا حکایت دارد.

یافته‌های برخی مطالعات نشان می‌دهد واکسیناسیون مردان و زنان زیر ۳۰ سال با داروی تولیدی شرکت مدرنا سبب التهاب عمدتا خوش‌خیمِ عضله و نیز پیراشامه (پریکارد) قلب می‌شود در حالی که خطر ابتلا به این بیماری برای افراد بالای سی سال وجود ندارد.

این در حالیست که عالی‌ترین نهاد ناظر بر بهداشت و سلامت در فرانسه نیز روز سه‌شنبه به شهروندان زیر سی سال این کشور توصیه کرده بود که از این پس به دلیل احتمال خطر ابتلا به التهاب عضلات قلب واکسن مدرنا دریافت نکنند.

مقامات بهداشتی فرانسه در مقابل برای از سرگیری واکسیناسیون نزد افراد بالای ۳۰ سال به منظور تزریق دوزهای یادآوری با داروی تولید شرکت مدرنا چراغ سبز داده‌اند.

کمیسیون واکسن آلمان همچنین زنان باردار در این کشور را نیز به دریافت واکسن فایزر/بیون‌تک توصیه کرده است.

بر اساس توصیه‌های این کمیسیون تخصصی که زیر نظر موسسه مؤسسه روبرت کخ فعالیت می‌کند در صورتی که افراد دوز نخست واکسن خود را از داروی شرکت مدرنا دریافت کرده باشند نیز بهتر است برای دوزهای دوم و سوم واکسن فایزر/بیون‌تک تزریق کنند.

توصیه‌های مطرح شده از سوی کمیسیون واکسن آلمان قرار است توسط دولت و تشکیلات منطقه‌ای این کشور پی‌گیری و اجرا شود.

به گزارش نهاد دید‌ه‌بان سلامت وابسته به موسسه روبرت کُخ از حدود ۱۲۱.۴ میلیون دوز واکسن تزریق شده علیه بیماری کووید۱۹ در آلمان ۹۲ میلیون دوز به داروی تولیدی شرکت‌های فایزر و بیون‌تک اختصاص داشته و شهروندان این کشور حدود ۱۰.۳ میلیون دوز نیز واکسن مدرنا دریافت کرده‌اند.

 

روسیه داروی آنتی بادی برای درمان کووید-۱۹ تولید می کند

مدیر موسسه گامالیا، اعلام کرد: مرکز تحقیقاتی گامالیا در حال ساخت دارویی جدید برای مقابله با ویروس کرونا است.

به گزارش اسپوتنیک، الکساندر گینتسبورگ مدیر موسسه گامالیا، گفت: مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا در حال کار برای ایجاد دارویی از آنتی بادی ها برای درمان کووید-۱۹ است.

وی افزود: ما کارآزمایی‌ های بالینی را از ژانویه سال آینده آغاز خواهیم کرد و امیدوارم ظرف سه تا چهار ماه آینده این آزمایش‌ های بالینی را پشت سر بگذاریم.

در روسیه، در حال حاضر مطالعات بر روی چندین دارو در حال انجام است که می توانند برای کمک به مبتلایان به ویروس کرونا مورد استفاده قرار گیرند. به ویژه، داروی "میر-۱۹" از سرویس پزشکی و بیولوژیکی فدرال قبلاً مرحله دوم آزمایش را پشت سر گذاشته است. این یک داروی اتیوتروپیک است، در واقع، یک پادزهر در برابر ویروس، که عمل آن بر اساس مکانیسم تداخل آر.ان.اِی است، که از دو جزء تشکیل شده است: ماده فعال - RNA های تداخلی کوچک - و پپتید حامل.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.