شماری از شهروندان چینی برای سفر از امارات به چین اقدام به جعل مدارک کرونایی کردند.

 

به گزارش جماران به نقل از آسوشیتدپرس،چین اعلام کرد که سه شهروند این کشور که در امارات متحده عربی کار می کنند برای بازگشت به کشورشان نتایج آزمایش کرونا (که برای بازگشت به چین لازم است) را دستکاری کردند.

سفارت چین در امارات با صدور بیانیه ای  اعلام کرد که این سه چینی که در دبی کار می کنند اقدام به دستکاری اطلاعاتی کردند که درمانگاه های محلی برای اثبات عدم مبتلا بودن شان به کرونا، ارائه کردند.

در این بیانیه آمده است که شهروندان چینی به دلیل«دخالت خطرناک در تدابیر پیشگیرانه از شیوع بیماری و به دلیل آن که سلامتی مسافران دیگر در همان پرواز را در معرض خطرات بزرگی قرار دادند»دستگیر شدند.

چین تا حدود زیادی کرونا با منشأ داخلی را از بین برده است ولی همچنان با مشکل بیمارانی رو به روست که به کرونا مبتلا هستند و از خارج چین به این کشور می آیند.

چین امروز جمعه 19 مورد ابتلای جدید را ثبت کرد که همه آنها از خارج از این کشور وارد شده اند.

 

 

وضعیت اضطراری در ژاپن

دولت ژاپن روز جمعه توکیو و چند منطقه دیگر در این کشور را به دلیل شرایط ویژه ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا و افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ در وضعیت اضطراری بهداشتی قرار داد.

این برای سومین بار طی دو سال گذشته است که دولت ژاپن برای جلوگیری از انتشار گسترده ویروس و مهار بیماری کووید مجبور به برقراری وضعیت اضطراری در برخی مناطق این کشور شده است.

به گزارش رسانه‌های داخلی و خبرگزاری‌های ژاپنی، علاوه بر توکیو استان‌های اوزاکا، هیوگو و کیوتو به دلیل افزایش شمار مبتلایان و گسترش انواع مسری‌تر ویروس‌های جهش‌یافته در وضعیت اضطراری قرار می‌گیرند.

یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن روز جمعه در سخنانی ضمن اشاره به مشاهده انواع متعدد ویروس جهش‌یافته در میان افراد مبتلا در برخی مناطق کشور تصریح کرد که استان‌های توکیو، اوزاکا، هیوگو و کیوتو از امروز تحت شرایط ویژه اضطراری قرار می‌گیرند.

به گقته مقامات دولتی وضعیت اضطراری وضع شده برای استان‌های یاد شده قرار است تا یازدهم ماه مه ادامه داشته باشد.

زمان آغاز وضعیت اضطراری به نوشته رسانه‌های ژاپنی درست پیش از تعطیلات بهاره برنامه ریزی شده که طی آن شهروندان این کشور معمولا اقدام به مسافرت می‌کنند.

به موجب مقرارت وضع شده، مراکز تجاری و بسیاری از فروشگاه‌های بزرگ به همراه باشگاه های شبانه و رستوران‌هایی که مشروبات الکلی سرو می‌کنند تا پایان محدودیت‌های تازه بسته خواهند بود و تغییراتی نیز در برنامه زمانی حرکت وسائل حمل و نقل عمومی و نیز قطارها و اتوبوس‌های بین شهری ایجاد خواهد شد.

این مقررات سخت گیرانه در حالی به اجرا گذاشته شده که توکیو حدود سه ماه دیگر باید میزبان بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۰ باشد؛ تورنمنتی بین‌المللی که سال گذشته به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ در جهان لغو و برگزاری آن به امسال موکول شد.

برگزار کنندگان بازی‌های المپیک توکیو تاکید دارند که وضع محدودیت‌های فوری و اضطراری تاثیری بر روند برگزاری این بازی‌ها نخواهد گذاشت؛ این در حالیست که احتمالا از مسئولان استان‌هایی که تحت شرایط ویژه قرار گرفته‌اند، خواسته خواهد شد تا از ورود تماشاگران و یا برپایی اجتماعات ورزشی ممانعت به عمل آورند.

ژاپن که سال گذشته بسیار زود مرزهای خود را بست بحران سلامت نسبتا محدودی را پست سر می‌گذراند؛ به نحوی که از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون کم‌تر از ۱۰ هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به بیماری کووید۱۹ را ثبت کرده است.

وضعیت واکسیناسیون در ژاپن نیز به دلیل احتیاط پزشکی، محدودیت‌های قانونی و موانع سنگین اداری بسیار کند پیش‌ می‌رود؛ به گونه‌ای که تاکنون تنها یک درصد از جمعیت این کشور واکسینه شده‌‌اند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.