مجموع صادرات ماسک چین به جهان در سال 2020 بر اساس آمار گمرک چین 224.2 میلیارد ماسک تخمین زده می شود.

 

به گزارش جماران به نقل از روزنامه گلوبال تایمز چین، سازندگان ماسک ضد کرونا در چین گفتند که درخواست برای تولیدات شان از ایالات متحده آمریکا در ماه ژانویه و بعد از اعلام طرح «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای مبارزه با شیوع کرونا افزایش یافته است.

این تولیدکنندگان چینی پیش بینی کردند طرح آمریکا باعث می شود که تقاضا برای ماسک و ابزارهای پیشگیری کننده فردی ساخت چین از سوی دیگر کشورها نیز ارائه شود. سازندگان چینی ماسک تأکید کردند که آنها برای برآورده کردن تقاضاهای آمریکایی ها در چارچوب «مبارزه جدی» دولت بایدن با کرونا، «آمادگی زیادی دارند».

بایدن روز پنج شنبه گذشته اعلام کرد که وی پیش بینی می کند که تعداد جان باختگان کرونا در کشورش تا ماه فوریه آینده به 500هزار نفر برسد.

یک منبع در وزارت خارجه چین نیز اعلام کرد که پکن از ماه مارس گذشته «بیش از 42 میلیارد ماسک با میانگین 127 ماسک برای هر نفر و بیش از 900میلیون دستکش  و 780 میلیون روپوش پیشگیری از ویروس و 50.66 میلیون عینک و 15905 دستگاه تنفس مصنوعی به ایالات متحده آمریکا ارسال کرده است».

و اما مجموع صادرات ماسک چین به جهان در سال 2020 بر اساس آمار گمرک چین 224.2 میلیارد ماسک تخمین زده می شود و این معادل 30 درصد از مجموع همه صادرات ماسک در جهان بوده است.

این در حالی است که  دو روز پیش برخی منابع اعلام کردند که مجموع جان باختگان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا از تعداد نظامیان آمریکایی که در جنگ جهانی دوم کشته شدند فراتر رفت.

دانشگاه «جان هاپکینز» با اعلام این خبر تأکید کرد که تعداد جان باختگان کرونا در آمریکا به 405هزار و 400 نفر رسید.

در تحولی دیگر، یکی از گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا که برای نخستین بار اواخر سال گذشته میلادی نمونه‌هایی از آن در جنوب  انگلیس شناسایی شد اکنون به ۶۰ کشور جهان گسترش یافته است.

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه -هفته گذشته-با اعلام این مطلب یادآور شد که نوع انگلیسی گونه جهش یافته ویروس کرونا به سرعت در حال منتشر شدن در سراسر جهان است و هفته گذشته نمونه‌هایی از آن در ۶۰ کشور و سرزمین مختلف در سراسر جهان شناسایی شده است.

بر اساس آمار تازه که روز چهارشنبه خبر آن منتشر شد میزان سرایت این گونه جهش یافته از ویروس کرونا که قابلیت انتشار بیشتری نسبت به ویروس اصلی دارد نسبت به ابتدای هفته گذشته ۱۰ برابر افزایش یافته است.

سازمان جهانی بهداشت در مجله تخصصی هفتگی خود با موضوع بیماری‌های همه‌گیر تصریح کرده که گونه دیگر جهش یافته‌ای که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی مشاهده شد نیز به سرعت در حال انتشار است و تاکنون در ۲۳ کشور و سرزمین شناسایی شده است.

بنا به این گزارش، گونه جهش یافته شناسایی شده در آفریقای جنوبی نیز همانند ویروس انگلیسی از قابلیت سرایت بسیار بالایی برخوردار است؛ به نحوی که بر اساس آمارهای تازه، تعداد کشورهایی که این ویروس به آنها وارد شده نسبت به ابتدای هفته گذشته سه برابر افزایش داشته است.

سازمان جهانی بهداشت همچنین یادآور شده که در حال بررسی وضعیت انتشار دو گونه جدید جهش یافته دیگر است که یکی از آنها برای نخستین بار در برزیل مشاهده شده و چهار فرد دیگر در ژاپن که از برزیل بازگشته بودند نیز به آن مبتلا شده‌اند.

این نهاد ناظر بر وضعیت بهداشت و سلامت در جهان که زیر نظر سازمان ملل متحد فعالیت می‌کند با اینحال در ادامه تصریح کرده که هنوز اطلاعات کاملی در خصوص میزان سرایت و یا شدت بیماری ناشی از ابتلا به دو گونه جدید یافت شده در دسترس نیست اما مشابهت ویژگی‌های ژنتیکی‌ها آنها با دو گونه جهش یافته بریتانیایی و آفریقایی لزوم تحقیق و مطالعه بیشتر بر روی آنها را ضروری ساخته است.

گفتنی است که نوع انگلیسی ویروس جهش یافته کرونا که گزارش تایید شده شناسایی آن اواخر دسامبر به دست سازمان جهانی بهداشت رسید ۵۰ تا ۷۰ برابر مسری‌تر از ویروس جدید کرونا است که برای نخستین بار دسامبر ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد.

اثربخشی واکسن ها در برابر انواع جهش یافته ویروس کرونا از جمله سوال‌هایی است که این روزها بسیار مطرح می‌شود.

با این حال بر اساس شواهد و گزارش‌هایی که رسانه‌ها و نهاد‌های بهداشتی منتشر کرده‌اند تاکنون هیچ نشانه‌ای دال بر کم‌اثر‌تر بودن واکسن‌ها و داروهای مقابله با ویروس کرونا بر دو گونه جهش یافته جدید مشاهده نشده است.

از سوی دیگر شرکت‌های داروسازی تولید کننده واکسن به خصوص شرکت آمریکایی فایزر اطمینان داده‌اند که محصولات آنها اثربخشی لازم را دارد و حتی در صورت لزوم می توانند متناسب با تغییرات ژنتیکی در کم‌ترین زمان ممکن واکسن‌های تازه‌ای وارد بازار کنند.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.