ویروس کرونا با عبور از مرز بلاروس، نیوزیلند، لیتوانی و هلند محدوده شیوع خود را به 56 کشور افزایش داد و با ورود به نیجریه قاره آفریقا را نیز به طور جدی تهدید کرد.

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، ویروس کرونا با عبور از مرز بلاروس، نیوزیلند، لیتوانی و هلند محدوده شیوع خود را به 56 کشور افزایش داد و با ورود به نیجریه قاره آفریقا را نیز به طور جدی تهدید کرد.

همزمان با افزایش شتابان شیوع ویروس کرونا در چین، کره جنوبی و ایتالیا شمار مبتلایان به این ویروس از سطح جهان از مرز 83 هزار نفر گذشت.

در همین حال، تایید نمونه‌های ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در قاره اروپا سرعت گرفته، به طوری که تعداد بیماران در آلمان و فرانسه با جهش مواجه شده و تعداد کشورهای درگیر این شیوع ویروس کرونا در این قاره به ۲۲ کشور رسیده است.

در همین حال، خودروسازی «هیوندا» پس از اعلام نتیجه مثبت آزمایش یکی از کارکنان این شرکت در کارخانه واقع «اولسان» کره جنوبی، فعالیت این کارخانه را به حالت تعلیق درآورد. همچنین در ژاپن نیز مجموعه تفریحی دیزنی لند را که در نزدیکی توکیو قرار دارد به مدت دو هفته تعطیل کرد.

 

ثبت نمونه کرونا در ولز

وزارت بهداشت ولز اعلام کرد که یک فرد بازگشته از سفر به ایتالیا به عنوان نخستین مورد کرونا در این کشور ثبت شد. بدین ترتیب مجموع شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بریتانیا به ۱۹ مورد رسید.

 

ممنوعیت تجمع بالای 1000 نفر

دولت سوئیس روز جمعه با انتشار اطلاعیه‌ای هر گونه تجمع بیش از هزار نفر را در این کشور ممنوع کرد. این ممنوعیت با هدف پیشگیری از گسترش ویروس کرونا در سوئیس اعمال شده است.

 

قرنطینه رئیس جمهوری مغولستان

«خالتماگین باتولگا» رییس جمهوری مغولستان پنجشنبه شب پس از بازگشت از سفر به چین به طور احتیاطی وارد قرنطینه 14 روزه شد.

باتولگا به همراه چند مقام دولتی دیگر از جمله وزیر خارجه مغولستان برای دیدار با رئیس جمهوری چین به پکن سفر کرده بود.

این هیات دولتی بلافاصله پس از بازگشت از چین در قالب اقدامی احتیاطی وارد قرنطینه 14 روزه شدند.

با وجود این که تاکنون موردی از شیوع ویروس کرونا در مغولستان گزارش نشده ولی برای پیشگیری از شیوع آن مدارس این کشور تا پایان ماه مارس تعطیل خواهند بود.

 

کرونا به آفریقای مرکزی رسید

با تایید نخستین مورد ابتلا در نیجریه، ویروس کرونا پس از قاره‌های آسیا، اروپا، اقیانوسیه و آمریکا در آفریقا نیز در حال فراگیر شدن است. پیشتر برخی پژوهشگران احتمال داده بودند که به دلیل دمای بالاتر هوا در قاره آفریقا این ویروس چندان شیوع پیدا نکند ولی با تایید ورود آن به نیجریه، فرضیه آن دسته از محققانی تایید شد که معتقد بودند که عدم اعلام شیوع این ویروس در آفریقا بیشتر ناشی از ضعف خدمات پزشکی و درمانی در اکثر کشورهای این قاره است.

مصر و الجزایر نخستین کشورهای آفریقایی بودند که موارد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش کردند.

تازه ترین گزارش های جهانی از شیوع ویروس کرونا حاکی است که تعداد جان باختگان به این ویروس به بیش از 2 هزار و 800 نفر رسیده و در مقابل تعداد بهبودیافتگان هم از مرز 36 هزار نفر گذشته است.

در مین حال، کمیته ملی بهداشت چین امروز جمعه اعلام کرد که 327 مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور در روز پنج شنبه ثبت شده است و از 433 موردی که روز چهارشنبه ثبت شده است کمتر شده است.

با ثبت موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا تعداد مبتلایان در چین به 78هزار و 824 تن رسید.

همچنین تعداد کسانی که در چین در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند نیز 2هزار و 788 تن رسید. روز پنجشنبه 44 تن در چین جان خود را از دست دادند.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.