بلومبرگ گزارش داده که «ایران از 2013 میلادی در راستای استفاده از سوخت پاکتر گاز طبیعی، مصرف نفت کوره در نیروگاه ها را به شدت کاهش داده است. افزایش دوباره مصرف نفت کوره در ایران آلودگی هوای این کشور را وخیم تر می کند.»
به گزارش سرویس بین الملل جماران؛ وریتی ردکلیف طی گزارشی در بلومبرگ نوشت: «ایران در نتیجه تحریم های آمریکا و قوانین جدید کشتیرانی جهانی باید مقدار زیادی نفت کوره (مازوت) مصرف کند که این مساله پیشرفت کشور به سمت مصرف سوخت پاکتر گاز طبیعی را با مشکل روبرو می کند.»
ردکلیف افزود: «طبق پیش بینی ایاین مووات (Iain Mowat)، مشاور شرکت وود مک کنزی، در سال آینده نیروگاه ها و سایر تاسیسات صنعتی ایران روزانه بیش از 200هزار بشکه نفت کوره به شدت آلاینده را استفاده خوهند کرد. این رقم دو برابر سوخت مصرفی سال 2018 میلادی است.»
در ادامه این گزارش آمده است که «مازاد تولید نفت کوره ایران پس از تحریم های آمریکا افزایش یافته است. تحریم ها همچنین مانع واردات تجهیزات ضروری برای پالایش این محصول نفت سنگین به محصولات کمتر آلاینده نظیر گازوئیل هستند و حتی اگر ایران راهی برای آن بیابد هم ساخت پالایشگاه ها زمان بر است.»
نویسنده مدعی شده است که «با توجه به محدودیت های سازمان بین المللی کشتی رانی برای مصرف نفت کوره دارای گوگرد بالا از سوی بیشتر شناورها که از اول ژانویه 2020 اجرا می شود، شرایط ایران دشوارتر خواهد شد. با توجه به این که کشتی های تجاری و نیروگاه ها دو منبع اصلی تقاضا برای نفت کوره هستند این محدودیت های صنعت کشتی رانی هیچ گزینه ای برای ایران باقی نمی گذارد مگر آنکه از نفت کوره بیشتری در داخل و برای تولید برق استفاده کند.»
ردکلیف همچنین ادعا کرده که «به گفته روبین میلز (Robin Mills)، مدیرعامل شرکت مشاوره قمر انرژی در دبی، ایران چاره ای ندارد جز اینکه مازاد نفت کوره خود را به کمترین قیمت پیشنهادی برای پالایش بفروشد و یا خودش آن را به مصرف برساند. از آنجا که خریدار نفت کوره ایران ناقض تحریم های آمریکا خواهد بود حتی کمترین قیمت نیز نمی تواند انگیزه خرید ایجاد کند.»
در ادامه گزارش نوشته شده: «از سوی دیگر زیرساخت ها ی ذخیره نفت و سوخت ایران به سرعت در حال پر شدن است. میلز با اعلام این نکته، افزود: از آنجا که دولت ترجیح می دهد ظرفیت ذخیره سوخت کشور را به محصولات گرانبها تر نظیر میعانات اختصاص بدهد نمی تواند نفت کوره را به مدت طولانی نگهداری کند.»
نویسنده بلومبرگ در پایان مدعی شده است که «ایران از 2013 میلادی در راستای استفاده از سوخت پاکتر گاز طبیعی، مصرف نفت کوره در نیروگاه ها را به شدت کاهش داده است. افزایش دوباره مصرف نفت کوره در ایران آلودگی هوای این کشور را وخیم تر می کند. نفت کوره در مقایسه با گاز طبیعی گوگرد بیشتری دارد. نیروگاه ها این آلاینده ها را منتشر می کنند و عامل ایجاد باران های اسیدی و بیماری هایی نظیر آسم و سرطان ریه هستند.»