به گزارش ایرنا، روابط ‌عمومی شرکت نفت و گاز پارس روز شنبه به نقل از سیدمحی‌الدین جعفری افزود: اهداف این طرح احداث 2 پست اسکله صادرات ال پی جی هر کدام با توانایی پهلودهی به کشتی‌هایی با ظرفیت بارگیری 50 هزارتن گاز مایع، یک پست اسکله مدرن و مکانیزه صادرات گوگرد با ظرفیت بارگیری 2هزار تن در ساعت برای شناورهای 5 تا 50 هزار تن (DWT) است.
وی افزود: همچنین احداث 2 انبار ذخیره‌سازی گوگرد هر کدام با ظرفیت 43 هزار تن گوگرد، 2 موج‌شکن غربی (به طول 2969 متر) و شرقی (به طول 1757 متر) به صورت کیسونی و سنگریزه‌ای، واحد 149 فازهای پالایشگاهی 24-22 برای انتقال ال پی جی صادراتی و تاسیسات صنعتی TOP DECK در دستور کار این طرح قرار دارد که به منظور صادرات فرآورده‌های تولیدی ال پی جی پالایشگاه‌های گازی در دست ساخت است.
وی همچنین ساخت ساختمان‌های اداری و صنعتی به مساحت 2000 مترمربع را از اهداف دیگر این طرح برشمرد.
جعفری با اشاره به اینکه بندر خدماتی و صادراتی تمبک در پارس‌جنوبی با عمق حداکثر 35 متر، عمیق‌ترین بندر ایران و خلیج فارس به شمار می‌آید، افزود: بر اساس تعهد پیمانکار و برنامه زمانبندی مشخص شده، پیش‌بینی می‌شود بهره برداری از پست های اسلکه صادرات ال پی جی تا پایان سال 1397محقق شود.
سرپرست طرح‌های پشتیبانی نفت و گاز، درباره آخرین اقدامات انجام شده تاکنون به منظور بهره‌برداری از نخستین اسکله صادرات ال پی جی این منطقه اظهار کرد: هم اکنون عملیات ساخت زیرسازه بتنی اسکله شماره 1 به پایان رسیده و نصب فندرها برای قابلیت اتصال کشتی به اسکله دردست اجراست.
جعفری ادامه داد: همچنین عملیات ساخت روسازه اسکله که شامل نصب بازوهای بارگیری و سایر تأسیسات و تجهیزات انتقال و صادرات ال پی جی خواهد بود بزودی توسط پیمانکار شرکت 'پتروسینا آریا' آغاز خواهد شد.
وی درباره مراحل پیشرفت احداث موج‌شکن‌های بندر صادراتی و خدماتی تمبک بیان کرد: عملیات احداث موج‌شکن غربی این بندر با استفاده از 19 کیسون و مغزه سنگی تا طول 1373 متری پیش رفته است که با استقرار 29 کیسون باقیمانده، ساخت این موج‌شکن به پایان خواهد رسید و تکمیل موج‌شکن شرقی این بندر تا طول 1290 متری پیش رفته و 467 متر از عملیات احداث این بخش باقی‌مانده است.
سرپرست طرح‌های پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس پیش‌بینی کرد با تزریق بموقع منابع مالی این طرح، اسکله صادرات گوگرد این بندر که سازه آن متشکل از شمع و عرشه خواهد بود تا زمستان سال آینده به بهره‌برداری اولیه برسد.
جعفری گفت: عملیات بتن‌ریزی 2 انبار مکانیزه ذخیره‌سازی گوگرد، پس از انجام تراکم دینامیکی و تست‌های مرتبط با آمادگی زمین برای احداث تاسیسات مرتبط با آن آغاز شده و فرآیند ساخت سازه بتنی و اسکلت فلزی یکی از این انبارها تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد و عملیات ساخت اسکلت فلزی دومین انبار مکانیزه ذخیره‌سازی گوگرد به سال آینده موکول خواهد شد.
قرارداد اجرای این طرح در قالب قرارداد ای پی سی با تامین اعتبار منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران در سال 1393 از طرف شرکت نفت و گاز پارس به عنوان نماینده شرکت ملی نفت ایران به قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) واگذار شده و شرکت 'عمران‌ساحل: نیز به عنوان پیمانکار اجرای زیرسازه این طرح در حال فعالیت است.
افزون بر این، بخش عملیات طراحی ،خرید کالا و اجرای پایانه صادرات ال پی جی توسط شرکت پتروسینا آریا پیمانکار فاز پالایشگاهی 22 تا 24 در دست اجراست.
6047/6043**
خبرنگار: مونا عیدان** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.