به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر در این آیینگفت: آب شیرین کن تنگستان با ظرفیت تولید هفت هزار و 500 مکعب آب در شبانه روز و 210 میلیارد ریال اعتبار توسط سرمایه گذار بخش خصوصی احداث می شود.
مسعود نصوری افزود: با بهره برداری از این طرح آب 36 روستا و یک شهر با 28 هزار نفر جمعیت از طریق این آب شیرین کن تامین خواهد شد.
نصوری ادامه داد: آب مورد نیاز این آب شیرین کن که در مدت 18 ماه احداث خواهد شد از دریا تامین می شود.
وی یادآور شد: این طرح پس از آب شیرین کن سیراف دومین آب شیرین کن شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر است که پیش بینی شده با احداث آن پایداری مطلوبی در تامین آب روستاهای نوار ساحلی تنگستان صورت پذیرد.
نصوری در ارتباط با طرح آب شیرین کن سیراف گفت: عملیات اجرایی این پروژه که با مشارکت وزارت نفت احداث می شود با سرعت مناسبی ادامه داد.
وی افزود: طرح آبرسانی شهرستان جم اکنون با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست که پیش بینی می شود با تخصیص اعتبار مناسب تا پایان سال جاری بخشی از این پروژه به بهره بردار برسد.
نصوری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استان بوشهر دارای 624 روستای دارای سکنه با جمعیتی بالغ بر 311 هزار و 733 نفر است که از این شمار که 455 روستا با 286 هزار و 904 نفر معادل 92 درصد دارای شبکه آبرسانی هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر ادامه داد: از مجموع 455 روستای دارای شبکه آب تعداد 437 روستای معادل 95درصد با جمععیت 272 هزار 461 نفر جمعیت معادل 95 درصد تحت پوشش خدمات آبرسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی قرار دارند.
وی یادآور شد: 2 شهر( بادوله، و دوراهک) با جمعیت هشت هزار و 93 نفر معادل 1.4 درصد جمعیت شهری زیر پوشش خدمات آبرسانی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر هستند.
نصوری گفت: 57 حلقه چاه درمدار، 10 دهنه چشمه و 75 انشعاب از خطوط اصلی آبرسانی، منابع تامین آب روستاهای استان بوشهر را تشکیل می دهند.
نصوری افزود: طول خطوط آبرسانی روستاهای استان پنج هزار و 243 کیلومتر است که سه هزار و 371 کیلومتر آن شبکه توزیع و یکهزار و 872 کیلومتر آن خط انتقال است.
وی یادآور شد: کل انشعابات مشترکان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر 89 هزار و 561 فقره است که 98 درصد آن انشعابات خانگی و مابقی آن را انشعابات صنعتی، تجاری، عمومی و اداری تشکیل می دهد.
نصوری گفت: شمار کل مخازن ذخیره آب درمدار استان بوشهر 161دستگاه با حجم 71 هزارو 505 متر مکعب است.
وی اظهار داشت: با توجه به فرسودگی شبکه ها و خطوط انتقال شاخص بهره مندی مؤثر از آب آشامیدنی شرب روستاهای استان 59.35 درصد است.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.