به گزارش ایرنا، سید کمال الدین شهریاری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برهمین اساس دولت و وزارت کشور یکسری استانداردها، شاخص ها و حداقل هایی برای انتخاب استانداران مشخص کرده است.
وی اضافه کرد: نمایندگان مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی نیز گزینه هایی را انتخاب می کنند که اگر به عنوان گزینه مجمع نمایندگان استان معرفی و دارای استانداردهای لازم مورد نظر دولت باشد امکان قبولی او وجود دارد ولی اگر شخص مورد نظر فاکتورهای مورد نظر دولت را نداشته باشد، انتخاب ایشان به عنوان استاندار ممکن نیست.
وی بیان کرد: مجمع نمایندگان استان بوشهر تلاش کرده در کنار گزینه های غیربومی از گزینه های بومی نیز استفاده کند هرچند احتمال انتخاب آنها به عنوان استاندار کم باشد.
شهریاری با اشاره به انتخاب 15 گزینه بومی و غیر بومی برای تصدی پست استانداری در بوشهر در دولت دوازدهم گفت: مجمع نمایندگان استان بوشهر با وجود شنیدن برنامه های کاری گزینه های مورد نظر ولی تاکنون به انتخاب گزینه مشخصی برای معرفی به وزارت کشور موفق نشده اند.
وی تاکید کرد: برخی از گزینه های پیشنهادی برای تصدی پست استانداری بوشهر در قد و قواره استان نیست و وجود برخی اختلاف نظرها باعث شده که نتوانیم تاکنون به لیست جامعی برسیم.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در باره برخی اختلاف نظر بین نمایندگان استان بوشهر در باره انتخاب استاندار گفت: اتحاد نمایندگان هر استانی می تواند اهرم بسیار قوی برای به نتیجه رسیدن مطالبات مردم باشد.
وی یادآور شد: در هرشرایطی وقتی نمایندگان استانی متحد و هم صدا باشند می توانند موفق تر عمل کنند و خواسته مردم را به گوش مسئولان برسانند.
شهریاری بیان کرد: در استان بوشهر نیز تلاش شده این اتحاد وجود داشته باشند هرچند اختلاف نظرهایی نیز وجود دارد ولی این اختلاف نظرها تاکنون به اختلاف های راهبردی تبدیل نشده است.
وی با اشاره به اینکه سه نماینده استان بوشهر از یک گروه سیاسی و یکی (من) از گروه سیاسی مقابل است، اظهار کرد: هرچند تاکنون موفق نبوده ام ولی تلاش کرده ام جدا از مسائل سیاسی از سابقه و موقعیت خود برای حل مسائل و پیشرفت استان استفاده کنم.
وی بیان کرد: با وجود اینکه پیش از ورود به مجلس از جمله نمایندگان مقابل دولت به شمار می رفتم اما در این مدت بیشترین تعامل را برای پیشرفت حوزه انتخابیه خود با دولت داشته ام.
شهریاری بیشترین تعامل خود با دولت را در نشست های رای اعتماد به وزیران دولت دوازدهم عنوان کرد.
وی در باره حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان گفت: این حوزه انتخابیه کمترین جمعیت ولی با میزان بیکاری بالا روبرو است طوریکه تنگستان با 18.1و دشتی 15 درصد بیشترین جمعیت بیکار در بین 10 شهرستان استان بوشهر را دارند.
وی با بیان اینکه بیکاری از جمله مهمترین مشکلات دولت به شمار می رود یادآور شد: در این ارتباط برای برطرف کردن مشکل بیکاری در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان تلاش شده از ظرفیت اشتغال موجود در استان بهره لازم برده شود.
وی اظهار کرد: پارس جنوبی با وجود بزرگی ولی نیروهای خود را در سالهای گذشته جذب کرده و با پیگیریهای انجام شده مسئولان این تاسیسات نیازهای شغلی خود را اعلام و ما نیز براساس لیست جویندگان کار افراد واجد شرایط را معرفی می کنیم.
وی، ایجاد سرمایه گذاری جدید در منطقه دشتی و تنگستان را از جمله دیگر راههای برطرف کردن بیکاری عنوان کرد و گفت: در این حوزه انتخابیه سرمایه گذاری چندانی صورت نگرفته و تلاش می شود با توجه به قابلیت های موجود زمینه فعالیت های معدنی در این منطقه فراهم شود.
وی بیان کرد: 35درصد معادن بالقوه استان بوشهر در منطقه دشتی و تنگستان قرار دارد که با تلاشهای انجام شده انتظار می رود در سفر آینده وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان بوشهر عملیات اجرایی طرح های معدنی در این حوزه انتخابیه آغاز شود.
شهریاری، بحران کم آبی با توجه به خشکسالی های پی در پی و خشکی سفره های زیرزمینی، پائین بودن سطح بهداشت، عملی نشدن تعهدات دولت درمورد زلزله زدگان شنبه شهرستان دشتی، تعطیلی و غیرفعالی واحدهای صنعتی، نبود خدمات شهری در روستاهایی که به شهر تبدیل شده اند، معطل ماندن بسیاری از پروژه هایی که سالهای گذشته آغاز شده از جمله سدهای باغان و دشت پلنگ از جمله مشکلات این حوزه انتخابیه است.
وی در باره سدهای باغان و دشت پلنگ گفت: با توجه به اینکه از محل اعتبارهای داخلی امکان اجرای این سدها وجود نداشت، با پی گیریهای انجام شده فاینانس آنها از کشور چین تامین اعتبار شده و این پروژه ها فعال هستند.
شهریاری با اشاره به مشکل گوجه کاران به عنوان مهمترین چالش این حوزه انتخابیه بیان کرد: با توجه به اینکه بوشهر از جمله استان هایی است که قابلیت تولید محصولات خارج از فصل را دارد سال گذشته با مشکل هم رسی محصول گوجه فرنگی روبه رو شد و قیمت آن به زیر 2هزار ریال کاهش یافت.
وی یادآور شد: با همکاری کمیسیون کشاورزی مجلس، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی گوجه های مازاد کشاورزان منطقه با قیمت توافقی خریداری و در زمان حاضر 93 درصد مطالبه های گوجه کاران استان بوشهر پرداخت و تنها هفت درصد آن باقی مانده است.
شهریاری، وقوع 2 سیل پی در پی در بهمن سال 95 و فروردین امسال را ازجمله مشکلات پیش رو در حوزه انتخابیه شدتی و تنگستان معرفی کرد و گفت: با توجه به اینکه مند از وحشی ترین رودخانه های استان بوشهر به شمار می رود در جریان سیل این رودخانه به تاسیسات زیربنایی استان خسارت هایی وارد شد.
وی بیان کرد: با وجود پیگیری های انجام شده 320میلیارد ریال برای جبران خسارت این سیل ها مصوب شد اما به دلیل بی پولی، دولت تاکنون نتوانسته اعتباری در این زمینه تخصیص دهد.
نماینده دشتی و تنگستان در باره راه آهن و اتوبان بوشهر - شیراز گفت: با توجه به حجم و وسعت این پروژه باید از محل جذب سرمایه گذاری خارجی (فاینانس) تامین اعتبار شود.
وی در مورد منطقه آزاد بوشهر گفت: لایحه منطقه آزاد بوشهر تاکنون چند بار در مجلس شرای اسلامی مطرح ولی رای نیاورده و با موافقان و مخالفت هایی همراه است.
شهریاری در مورد وجود زیرساختهای لازم برای تاسیس منطقه آزاد بوشهر گفت: برخی زیرساخت ها در این استان وجود دارد و برخی دیگر را نیز باید سرمایه گذاری کرد.
وی با بیان اینکه استان بوشهر تنها استان جنوب کشور است که منطقه آزاد ندارد اظهار کرد: داشتن منطقه آزاد و مدیریت درست آن می تواند توسعه و پیشرفت را برای این استان رقم بزند.
وی با اشاره به قابلیت های فرودگاه بین المللی بوشهر گفت: این فرودگاه به عنوان قدیمی ترین فرودگاه کشور زیرساخت های لازم از جمله شرایط فرود هواپیماهای پهن پیکر و ناوبری ( دارای تجهیزات پرواز در شب) را دارد.
شهریاری افزود: در صورت تصویب منطقه آزاد بوشهر امکان افزایش تعداد پروازها وجود دارد که این امر این فرودگاه را فعال تر می کند.
وی درباره بندر بوشهر و آبخور آن گفت: خور موجود در بندر بوشهر نیازمند لایروبی است و در زمان حاضر آبخور این بندر نسبت به سالهای گذشته کمتر شده است که برای پیگیری اجرای لایروبی آن نمایندگان استان باید فعال تر عمل کنند.
شهریاری اظهار کرد: با وجود مشکلات اعتباری دولت ولی سد مخزنی باهوش و خائیز در شهرستان تنگستان به عنوان پروژه های اولویت دار استان بوشهر معرفی شده و تلاش می شود اعتبار لازم برای احداث آنها تا سال 97 گرفته شود.
وی در مورد بیمارستان شهر اهرم مرکز شهرستان تنگستان گفت: پارسال 900 میلیارد ریال و امسال 600 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل و تجهیز فاز دوم آن اعتبار تامین شده است.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در زمینه اهمیت برنامه ریزی دولت برای محصولات کشاورزی یادآور شد: محصولات کشاورزی باید متناسب با نیاز بازارهای داخلی و خارجی تولید شود.
شهریاری بیان کرد: سازمان تعاون روستایی با ساماندهی اتحادیه ها نقشی مهم در توسعه کشاورزی دارد این درحالی است که این کار بخوبی انجام نمی شود.
وی در باره خسارت گندم کاران به علت خشکسالی گفت: صندوق خسارت به دلیل کمبود منابع مالی تاکنون نتوانسته خسارت لازم را پرداخت کند و پیگیری های لازم در این زمینه ادارمه دارد.
در سال زراعی گذشته به علت خشکسالی و بارش نامناسب و جارش شدن سیل بخش عمده مزارع گندم دیم استان بوشهر از بین رفت و خسارت زیادی به کشاورزان وارد شد.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.