به گزارش ایرنا، معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان گناوه در این برنامه ویژه رابطان بهداشتی گفت: بطور کلی مواد مخدر به موادی اطلاق می‌ شود که مصرف آنها در انسان حالاتی غیر عادی ایجاد کند که عموم آن لذت بخش و بصورت موقت و کاذب ایجاد می شود.
علیرضا یوسفی افزود: بروز این حالات و لذت پس از اولین مصرف که در بعضی موارد فقط به علت کنجکاوی مبادرت به آن می شود، تداوم مصرف و اعتیاد را درپی دارد.
مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: سابقه خانواده ها و جامعه نشان می دهد که اولین اقدام در ارتباط با فرزندی که حدس می زنند در خلوت مواد مصرف می کند، انکار موضوع و پوشیدن آن از چشم دیگران است و سپس برگزیدن سکوتی پایدار تا زمانی که موضوع به بدترین شکل برملا شود.
خاتون باباحسنی افزود: به نظر نمی رسد که کمترین گفت و گویی بین اعضا خانواده در مورد اعتیاد صورت بگیرد، اگر هم صحبتی باشد تنها نوعی بحث و مشاجره یا بصورت هشدار کلی که بی فایده است.
وی اظهارکرد: در خانواده بهتر است در ارتباط با مواد مخدر با آرامش و بدون تشنج و حمله و مقصر جلوه دادن هیچ کدام از اعضای خانواده صحبت کرد که بهترین و پیشگیری کننده ترین اقدام در این زمان گفت وگوی صمیمانه والدین با نوجوان است.
باباحسنی ادامه داد: دراین روش حرف زدن بدون پرخاش و تحقیر و مقایسه و پرهیز از هرگونه قضاوت و ارزش گذاری باید بکار گرفته شود.
وی افزود: مادرانی که در کلاسهای فرزند پروری شرکت داشتند باید بدانند که گفت و گوی والدینی با فرزندان یکی از قوی تری راهبردهای تاثیر گذاری آنها بر فرزندشان است.
این کارشناس با بیان اینکه والدینی که فاقد این توانایی دراین زمینه هستند خود را در برابر این حس آشفته کننده دست خالی یافته و بارفتارهای منفی درخود و ایجاد خلق منفی تر در نوجوان، بر اعتیاد فرزند خود شتاب می دهند، گفت: در این زمان بهتر است از یک روانشناس مجرب برای حل مشکل کمک گرفت.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/6043**
خبرنگار: نعمت الله بهروزی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.