زبیر سلیمانی روز دوشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: برای اجرای این سازه ها 160میلیارد ریال اعتبار هزینه می شود که پیشرفت فیزیکی مابقی سازه نیز در مراحل پی کنی، احداث دیوار و حوضچه مناسب است.
وی اضافه کرد: سازه های اجرا شده و یا در دست اجرا در شهرستان جم ارتفاع 2 تا 5 متری دارند و در سراسر شهرستان بر اساس طرح مطالعاتی اجرا شده است.
سلیمانی ادامه داد: همه سازه های آبخیزداری دردست اجرای شهرستان مربوط به سال 1395 هستند و منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جم در سال 94 نیز 73 سازه سنگی ملاتی با همین مشخصه ها احداث و بهره برداری کرده است.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جم بیان کرد: در صورت بارندگی مناسب در سال جاری انتظار می رود تنها درسازه های اجرا شده جدید به صورت میانگین حجمی معادل 600 هزار متر مکعب آب ذخیره شود.
وی گفت: انجام پروژه های آبخیزداری و احداث سازه های سنگی ملاتی در شهرستان جم تاثیری مهم بر کنترل رواناب، کاهش سیلاب و تقویت ذخیره آبهای زیرزمینی دارند.
شهرستان جم استان بوشهر از مناطق مهم باغداری نخیلات و مرکبات در استان بوشهر است که در سال های اخیر به علت خشکسالی ها و برداشت بی رویه آب توسط کشاورزان و بخش صنعت و پالایشگاه دشت های آن با افت شدید منابع و سفره های زیر زمینی و بحران آبی روبرو شده، طوریکه برداشت آب در شماری از دشت های آن توسط وزارت نیرو ممنوع اعلام شده است.
طرح آبخیزداری شهرستان جم با کمک وزارت نفت و احداث صدها سازه آبخیزداری در این شهرستان دردست اجراست.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.