به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، زهرا احمدیپور عصر امروز در بازید از ظرفیتهای گردشگری استان بوشهر با بیان اینکه شناساندن قابلیتهای گردشگری باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد اظهار داشت: گردشگری مشترک بین استانها در قالب تورهای گردشگری باید مورد توجه قرار بگیرد تا ظرفیتهای گردشگری استانها بیشتر معرفی شود.
وی با تاکید بر گردشگری مشترک 2 یا سه استان تصریح کرد: تورهای گردشگری مشترک استانها در برخی استانها شکل گرفته که به صورت 2 یا 3 جانبه برگزار میشود.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر آشنا سازی نسل جوان با آثار فرهنگی و قابلیتهای گردشگری استانها افزود: توسعه نشاط و شادابی میان جوانان با توسعه فعالیتهای گردشگری مهیا میشود که این مهم در اولویت برنامه سازمان میراث فرهنگی است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه محصولات صنایع دستی ایران در جهان بی نظیر است خاطر نشان کرد: محصولات صنایع دستی نشان از هویت بالای فرهنگی است که توسعه فعالیت صنایع دستی و احیاء تولید محصولات فراموش شده مورد توجه ویژه قرار دارد.
احمدیپور با بیان اینکه کالاهای شبیه محصولات صنایع دستی به صورت غیر رسمی وارد کشور میشود تاکید کرد: کالاهای شبیه محصولات صنایع دستی به صورت غیر رسمی وارد کشور میشود که برای جلوگیری از صدمه وارد کردن به این محصولات باید ورود این کالاها به کشور منع شود.
وی با بیان اینکه بازارچههای صنایع دستی در استانها راهاندازی میشود افزود: بازارچههای ارائه محصولات صنایع دستی در استانها باید از فصلی به دائمی تبدیل شود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه بازارچههای صنایع دستی در نوروز امسال 2 برابر افزایش یافت بیان کرد: راهاندازی بازارچههای صنایع دستی در نوروز مورد استقبال گردشگران قرار گرفت و این بازارچهها در نوروز امسال 2 برابر نوروز سال 95 بود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه استان بوشهر از ظرفیت بالای در حوزه آثار باستانی برخوردار است گفت: آثار ثبت شده باستانی استان بوشهر در فهرست آثار ملی قابل توجه است ولی این استان هیچ اثری در فهرست ثبت آثار جهانی ندارد که برای این مهم باید تلاش کرد.
احمدیپور با تاکید بر اینکه دو اثر مهم استان بوشهر در نوبت ثبت در آثار جهانی قرار دارد خاطر نشان کرد: گنبد نمکی و سیراف دو اثر با ارزش جهانی استان بوشهر برای ثبت به سازمان یونسکو ارسال شده و در ثبت موقت قرار گرفته که برای ثبت آن در آثار جهانی اقدامات لازم صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه ثبت آثار استان بوشهر در فهرست یونسکو سبب جذب گردشگر بینالمللی میشود گفت: یکی از دلائل مقصد گردشگران خارجی ثبت آثار تاریخی آنان در فهرست ثبت جهانی است که انتظار است دست اندرکاران از این فرصت استفاده بهینه ببرند.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به راهاندازی 500 اقامت بومگردی در استانها افزود: بافت تاریخی بوشهر فرصت مناسبی برای راهاندازی اقامت بومگردی است که این مهم سبب افزایش جذب گردشگر در این بافت میشود.
احمدیپور با بیان اینکه گردشگران برای اقامت در مناطق سنتی رغبت بیشتری دارند گفت: در نوروز هتلها بین 60 تا 70 درصد ولی اقامتهای بومگردی صددرصد اشغال شد که نشان از رغبت گردشگران در اقامت بومگردیها است.
انتهای پیام/