علیمراد کرمی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره با تعطیلی مدارس برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: آموزش و پرورش، راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزی با هدف استمرار جریان یادگیری و با رویکرد مشارکت پیام رسانهای داخلی دارای مجوز فعالیت از شورای عالی فضای مجازی را در دستور کار خود قرار داد.
کرمی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش برای همکاری با پیام رسان های داخلی پنج پیش شرط را مطرح کرده بود، افزود: ایجاد محیطی اختصاصی و ایمن برای حضور معلمان و دانش آموزان، امضای گواهی سطح خدمات فنی( SLA) مورد نظر آموزش و پرورش، ارائه اسناد معتبر بانکی برای ضمانت تعهدات خدمات و جرایم تأخیر یا قصور در ارائه خدمات، اجازه تستهای فنی و اجرایی مختلف به تیم فنی وزارت و جلوگیری از انتشار مطالب مجرمانه، مبتذل یا نامناسب و هرگونه تبلیغات از شروط پنج گانه بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اعلام عملیاتی شدن شبکه اجتماعی دانش آموزی در روز میلاد خجسته قائم آل محمد (عج) خاطرنشان کرد: این شبکه بزرگترین فرصت توسعه یادگیریهای الکترونیکی است و به تقویت عدالت آموزشی کمک میکند.
وی اضافه کرد: چون مالکیت این شبکه متعلق به آموزش و پرورش است به همین دلیل امنیت آن از جنبههای اخلاقی، حفظ دادهها، اطلاعات و محتواهای تولید شده به نسبت سایر پیام رسان ها بسیار بالاتر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: ارزانتر بودن شبکه اجتماعی دانش آموزان نسبت به شبکههای اجتماعی خارجی با وجود مساوی بودن کیفیت آن در سرعت نقل و انتقال دادهها یکی از ویژگیهای این شبکه اجتماعی است.
کرمی با اشاره به مسئولیت اجتماعی اپراتور اول برای تضمین پایداری این شبکه و پشتیبانی رایگان به مدت ۱۵ سال، اضافه کرد: دارا بودن قابلیت اتصال نامحدود نرم افزارهای کاربردی دیگر که توسط آموزش و پرورش و یا بخش خصوصی تولید میشود، تضمین حفاظت از اطلاعات معلمان و دانشآموزان و تأمین امنیت اطلاعات آن توسط تیم فنی دانشگاه شریف از دیگر ویژگیهای مهم این شبکه اجتماعی است.