امان الله حیدری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود:  باتوجه به اینکه  فصل برداشت غلات و کلزا در شهرستان گناوه از پانزدهم فروردین  ۹۹ آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد، ، بنا به هشدارهای مکرر مسئولان بهداشتی کشور و شهرستان گناوه در زمینه لزوم اقدام پیشگیرانه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمهیدات لازم در این زمینه با همکاری مسئولان مرتبط، کشاورزان و کمباین‌داران ضرورت دارد.

وی اظهارداشت: همزمان با فصل برداشت حدود ۱۰۰ دستگاه کمباین از استان فارس برای عملیات برداشت محصولات زراعی گندم و جو وارد این شهرستان می‌شود که نیاز است مسایل و نکات بهداشتی در حین و ورود و زمان عملیات رعایت شود.

حیدری افزود: با توجه به اینکه هر دستگاه کمباین حداقل سه نفر همراه دارد و در طول برداشت بصورت مستقیم در ارتباط با کشاورزان قرار می‌گیرند، باید به همراه  وسایل نقلیه حامل سوخت و کامیون‌ها با هماهنگی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در مبادی ورودی هر روستا بطور کامل ضدعفونی و صحت و سلامتی افراد همراه از نظر  ویروس کرونا  بررسی شود و در صورت مشاهده مورد مشکوک بلافاصله به شبکه بهداشت و درمان اطلاع دهند.

مدیر جهادکشاورزی گناوه گفت:  هماهنگی لازم برای صدور کارت سلامت از نظر بیماری کرونا، در مقر اتحادیه کمباین‌داران استان فارس انجام و مقررشده تمامی دست‌اندرکاران کمباین در بدو ورود به روستاها، کارت سلامت به همراه داشته باشند و نظارت بر رویت کارت آنان توسط دهیاران و روسای شوراهای اسلامی انجام شود.

وی بیان کرد: نمایندگان کمباین‌داران باید با هماهنگی دهیاران و شورای اسلامی، کمباین را وارد روستا کنند و اسامی افراد همراه را با ذکر مشخصات کامل تحویل دهیار روستا دهند.

حیدری ادامه داد:  از هرگونه مبادله وجه نقد با کمباین‌داران و کامیون داران خودداری و سعی شود از اسکان آنان در بافت مسکونی روستاها پرهیز شود.
مدیر جهادکشاورزی گناوه افزود: یک نفر نماینده از هر روستا به عنوان رابط کمباین‌داران برای ارتباط با شرکت پخش فرآورده های  نفتی ناحیه گناوه ، جهادکشاورزی و صنف کشاورزی شهرستان معرفی تا از ازدحام آنان در زمان سوخت گیری و دیگر امورجلوگیری بهعمل آید.
وی اظهارداشت: در صورتیکه همراهان کمباین قصد ترک منطقه به استان فارس را داشتند باید با هماهنگی دهیار و یا شورای اسلامی روستا انجام شود.
حیدری بیان کرد: باتوجه به اینکه محصول گندم سرمایه ملی کشور است و برداشت کامل آن امری  ضروری است، از دهیاران  و روسای شوراهای اسلامی درخواست می‌شود اقدام‌های پیشگیرانه در برابر بیماری کرونا طوری به عمل آید که در کار برداشت کشاورزان و تحویل بموقع محصول آنها به مراکز خرید تسهیل صورت گرفته و وقفه‌ای ایجاد نشود.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از نقاط گرمسیری و کم آب کشور است که کشت محصولات گندم و جو در این منطقه در فصل پاییز و بصورت دیم انجام می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.