سردارسید ضیاءالدین حزنی روز شنبه در همایش تجلیل از فعالان عرصه‌های مختلف خدمات‌رسانی در استان بوشهر افزود: تلاش می‌شود در بحث اشتغال به جایی برسیم که دغدغه مردم در جامعه برطرف شود.

وی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درکنار همه ماموریت‌های واگذار شده که مهمترین آنها تامین امنیت پایدار و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی است محرومیت‌زدایی، مردم‌داری و مردم‌دوستی را در دستور کار دارد و تلاش می‌شود بهترین خدمات در استان‌های مرزی و دور افتاده، صعب‌العبور و محروم ارائه شود.

حزنی، طرح‌های کوچک و زودبازده فاقد پیچیدگی‌های فنی و تخصصی و قابل اجرا توسط ساکنان بومی برای امنیت پایدار و کارآمدی نظام را از ویژگی‌های طرح‌های قرارگاه سازندگی عنوان کرد.

وی بیان کرد: سپاه پاسداران مسئول محرومیت‌زدایی نیست بلکه باید در کنار دولت در این راستای امر مهم گام بردارد و تلاش می‌شود این کار به نحو مطلوب انجام شود.

حزنی اظهار داشت: مهمترین مشکلات جامعه ناشی از فقر و محرومیت است و اینها موجب بیکاری، اعتیاد و طلاق  می‌شود و در نهایت به ناکارآمدی اقتصادی کشور می‌انجامد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه ایران یک درصد جمعیت دنیا را دارد اما ۷ درصد ثروت دنیا را به خود اختصاص داده و هنوز ۵ درصد از ثروت ایران کشف نشده‌است.

 مشاور فرمانده کل و دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ندیدن مناطق محروم دلیلی بر نبود آنها نیست و برای مردان بزرگ این بن بست وجود ندارد یا راهی خواهند ساخت یا راه خواهند یافت.

وی ادامه داد: برای انجام ندادن کار در مناطق محروم نباید دلیلی تراشیده شود و باید برای این قشر منفعتی داشته باشیم و میزان رضایتمندی محرومان و مستضعفان برای ما مهم است.

حزنی با بیان اینکه امروز اولویت اصلی ما مقابله با جنگ نرم است اضافه کرد: دشمن در قالب جنگ نرم در تلاش برای ایجاد تردید در ذهن مردم، رعب و وحشت و ایجاد دو دستگی است به همین دلیل هر میزی از جمهوری اسلامی برای ما مسئولان امتحان است و ما را متوجه فقر، محرومیت محرومان می‌کند.

وی ادامه داد: اگر بدرستی به وظایف خود در قبال افراد جامعه بپردازیم و به‌دنبال آثار معنوی باشیم به‌طور یقین به چشم مردم می‌آید و این میزها ما را به بهشت هدایت می‌کند.

حزنی گفت: مردم در جمهوری اسلامی مهم هستند هرچند مقام‌ها بالا و پایین می‌آیند اما مردم ثابت هستند و باید مراقب آنان بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: استان بوشهر ۲هزار و ۳۳۶ مسجد و حسینیه دارد که از این شمار یکهزار و ۲۸۳ مسجد و یکهزار و ۵۳ واحد حسینیه و اماکن مذهبی است.

حزنی اضافه کرد: با توجه به جمعیت یک میلیون و ۱۶۳هزا رو ۴۰۰ نفری استان بوشهر باید ۲هزار و ۳۲۷ مسجد و حسینیه وجود داشته باشد که این آمار در استان بوشهر بیش از این است و مشکلی در این زمینه  وجود ندارد.

وی ادامه داد: در استان بوشهر سه هزار و ۱۸۵پروژه عمرانی و ۱۴هزار و ۸۸ پروژه غیرعمرانی با ۱۳۷میلیارد و ۵۵۱ میلیون تومان اعتبار مصوب و ۱۲۲ میلیارد و ۵۵۷ میلیون تومان اعتبار پرداخت شده دردست اجرا است.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: تاکنون ۲هزار و ۱۵۲ پروژه با ۸۰ میلیارد تومان اعتبار شامل مسجد، خانه عالم، غسالخانه، خانه مددجویی و حسینیه اجرا شده‌است.

سردار علی رزمجو با بیان اینکه سال گذشته ۶۴۸ واحد مسکونی با مشارکت سپاه امام صادق (ع) و کمیته امداد در استان بوشهر احداث شده‌است افزود: در زمان حاضر نیز کار اجرایی ۳۷۷ واحد مسکونی مددجویی در استان بوشهر در دست اجرا است.

وی بیان کرد: افزون براین ۱۳هزار و ۷۷۹ پروژه غیرعمرانی با ۱۸ میلیارد تومان نیز در این استان اجرا شده‌است و تلاش می‌شود همزمان با برگزاری دومین یادواره سرداران و ۲هزار شهید استان بوشهر یکهزار جهیزیه برای نوعروسان و تازه دامادهای نیازمند این استان تامین شود.

رزمجو اضافه کرد: در این ارتابط  قرار شد قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران ۲۴ میلیارد تومان اعتبار به این استان در این بخش کمک کند.

وی ادامه داد: اعزام ۲۰۰ تیم پزشکی و هفت هزار ویزیت رایگان از جمله دیگر خدمات ارائه شده قرارگاه سازندگی استان بوشهر در مناطق محروم است.

رزمجو گفت: در اجرای اقتصاد مقاومتی نیز ۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب یکهزار و ۶۹۹ فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده‌است و قرارگاه پیشرفت آبادانی نیز چهار میلیارد تومان در حوزه زیرساخت در مناطق صعب‌العبور  و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بخش فرهنگی هزینه کرده‌است.

   رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهرگفت: غنی سازی اوقات فراغت جوانان بعنوان مهمترین سرمایه های این سرزمین از مهمترین رویکرد این سازمان است.

ذوالفقار عباسی فرد افزود: محتوابخشی اوقات فراغت جوانان براساس تعالیم دینی و ارزشی که نقش مهمی در شکل گیری ارزش‌ها و هنجارها دارد از مهمترین رویکرد سازمان بسیج سازندگی است.

وی تاکید کرد: بهترین زمینه برای خودسازی، خودباوری و خوداتکایی اردوهای جهادی است و دغدغه همه ما این است که بچه‌ها در مسیر درست خدمت رسانی قرار گیرند.

عباسی فرد بر ضرورت همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی با بسیج سازندگی در راستای اجرای طرح‌های سازندگی و محرومیت زدایی تاکید کرد.

در این آئین از فعالان محرومیت زدایی در استان بوشهر تقدیر شد.    

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.