مدیر جهادکشاورزی گناوه روز سه شنبه در گفت وگو با خبرگزری جمهوری اسلامی اظهار داشت: در این ارتباط سهمیه ابلاغی اختصاص یافته کشت کلزا به این شهرستان ۷۵۰ هکتار است که از این مجموع ۶۰۰ هکتار بصورت دیم و مابقی آبی کاشت خواهد شد.
امان الله حیدری افزود: باتوجه به اینکه ۱۵۰ هکتار از سهمیه اختصاص یافته در منطقه رودحله شمالی زیر کشت آبی خواهد رفت، در صورت رهاسازی ۳ مرحلهای آب از سد رئیسعلی دلواری که مدیرعامل آب منطقه ای استان بوشهر قول مساعدت داده، شاهد افزایش عملکرد و تولید خوبی از این محصول خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی گناوه افزود: میزان بذر مصرفی کلزا برای هر هکتار زمین بین ۵ تا ۸ کیلوگرم است و تلاش شده تا کشت این محصول بصورت کامل مکانیزه و با استفاده از دستگاه ردیف کار انجام شود.
وی بیان کرد: بر اساس هماهنگی های به عمل آمده با معاونت تولیدات گیاهی مرکز استان بذر و کود مورد نیاز و دستگاههای ردیف کار برای کشاورزان تامین میشود.
حیدری ادامه داد: در جلسه ستادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر مقرر شد برای کشاورزانی که اقدام به کشت کلزا کنند تسهیلات بانکی پرداخت شود.
وی گفت: در این ارتباط برای کشت هر هکتار کلزا دیم ۲۵ میلیون ریال و آبی ۵۰ میلیون ریال تسهیلات از طریق بانک کشاورزی پرداخت خواهد شد.
حیدری بیان کرد: با توجه به اینکه بهترین زمان کاشت کلزا، آبان و دهه اول آذر است به کشاورزان توصیه میشود از این فرصت استفاده کنند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از نقاط گرمسیری و کم آب کشور است که کشت محصولات گندم و جو در این منطقه در فصل پاییز و بصورت دیم انجام میشود.
۶۱۶۴/۶۰۴۳