غلامحسین حسینی روز دوشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان در مدرسه حجاب بوشهر افزود: براساس سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش، هدف، تربیت ساحتی دانش‌آموزان است و دیگر تربیت تک بعدی هدف نیست.

وی اضافه کرد: افزون بر آن دانش‌آموزان در مدت تحصیل خود باید مهارت‌های زندگی و مهارت‌هایی که لازمه ورود به جامعه و پذیرش مسئویت‌های اجتماعی است را فرا گیرند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر از اولیای دانش‌آموزان خواست در زمینه هدایت تحصلی، پررنگ کردن فنی و حرفه‌ای در چرخه آموزش و پرورش با آنها همکاری کنند.

وی بیان کرد: اگر با رغبت و علاقه خود دانش آموزان و همکاری و همگامی اولیا آنها را به سمت رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و کار و دانش هدایت شوند تراز حضور دانش‌آموزان برتر و خوب دررشته‌های فنی‌وحرفه ای و کارو دانش فراهم می‌شود.

حسینی گفت: تنها رمز عبور از همه معضلات اشتغال تربیت دانش آموختگان با مهارت است که در پایان دوره متوسطه علاوه بر مهارت‌های زندگی به عنوان یک شهروند واجد شرایط و دارای مهارت‌های مورد نیاز اشتغال معرفی شود. 

وی یادآور شد: اعتقاد داریم تنها راه عبور از اضطراب و استرس خانواده، فرار از غول کنکور و تبلیغات کمک درسی توسعه مراکز فنی و حرفه ای و کارو دانش است.

حسینی ادامه داد: هدف‌های تعلیم و تربیت فقط با همراهی و همکاری همه آحاد جامعه بویژه اولیای دانش‌آموزان محقق می‌شود.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهارداشت: براساس وعده‌ای که به اولیا، دانش‌آموزان و مسئولان استان دادیم همزمان با آغاز سال تحصیلی هیچ کلاس بدون معلم نداریم.

وی بیان کرد: از جمعیت ۱۴میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز کشور ۱.۶ درصد آنان در استان بوشهر مشغول به تحصیل‌ هستند که از ۷۶ درصد در مناطق شهری و ۲۴ درصد در مناطق روستایی سکونت دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: کشورها و جوامع انسانی به دنبال توسعه هستند و یکی از دلایل فروپاشی برخی از کشورها به دلیل توسعه نیافتگی و یا توسعه نامتوازن است.

مجید خورشیدی افزود: توسعه یافتگی کشورها به نظام آموزشی آنها وابسته است اگر کشوری توسعه یافته است نظام آموزشی توسعه یافته دارد و همه کشورهای در حال توسعه به همان نسبت نظام آموزشی آنها نیز در حال توسعه است.

وی بیان کرد: کشورها و نظام‌های سیاسی اگر می‌خواهند نظام توسعه یافته‌ای را بسازند باید در آموزش و پرورش خود سرمایه‌گذاری کنند تا در دو دهه بعد میوه‌های آن را بچینند.

خورشیدی تاکید کرد: توسعه بدون منابع انسانی امکان پذیر نیست و برای رسیدن به توسعه باید به آینده سازان آن کشور توجه شود.

وی خطاب به متولیان آموزش و پرورش گفت: مراقب باشید  بهترین زمان‌های عمر یک فرد به دست شما سپرده شده است و باید دغدغه‌مند باشید که جامعه چه شخصیت و آینده‌ای را برای فردا آماده می‌کند.

خورشیدی بر ضرورت معرفی مدرسه‌های ۱۰۰ ساله که در کشور تعداد آنها زیاد هم نیست بر سردر وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

وی اظهار داشت: معلمی کاری نیست که معیشت در آن فراهم باشد اما کمتر کاری است که تنها محرکه آن عشق است و باید قدر آن‌ را دانست.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: تعلیم و تربیت و نظام آموزشی ما مبتنی بر تاسوعا و عاشورای حسینی است و دانش‌آموزان این سرزمین هم در پیروزی انقلاب اسلامی و در طول هشت سال دفاع مقدس ایفاگر نقش‌های مهم بودند.

سردار علی رزمجو افزود: در دوران جنگ زمانی که جبهه ها نیاز به نیرو داشت جوانان از دبیرستان‌ها، مراکز آموزش عالی و دانش‌آموزان همراه با معلم، پدر و برادر خود در جبهه‌ها حضور می‌یافتند.

وی بیان کرد: در نظام حکومتی کشور هم کسی پیدا نمی‌شود از مسیر آموزش و پرورش و مدرسه عبور نکرده باشد و فنداسیون فکر و علم از مدرسه نشات می‌گیرد.

رزمجو گفت: جای بسی افتخار است که در نظام جمهوری اسلامی همه به دنبال احیای ارزش‌های الهی هستند و در سنگر علم و تقوا همه برای ارتقای تحصیلی و تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان تلاش می‌کنند تا نسل جوان این سرزمین دانش، علوم و فنونی را یاد بگیرند که برای اداره کشور مفید و موثر واقع شوند.

۶۰۴۷/۶۰۴۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.