محمد بازیاری روز دوشنبه درگفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: پرونده الکترونیکی سلامت از برنامه های کلیدی طرح تحول نظام سلامت است که درآن وضعیت سلامت افراد درج و بررسی و اگر فرد در معرض خطر یا ابتلا به بیماری باشد، مراقبت های دوره ای انجام می شود.
وی اظهارداشت: افراد مبتلا به بیماری آسم در شهرستان گناوه برای تایید نهایی و پیگیری وضعیت بیماری خود به متخصصان ارجاع شدند.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: تعداد مبتلایان به بیماری آسم در این شهرستان بمراتب می تواند بالاتر از میزان تشخیص داده شده در سامانه سیب باشد.
وی اظهارداشت: آسم یکی از بیماری‌های مزمن شایع و مهم در بیماری‌های غیرواگیر است که سالانه تعداد زیادی از افراد جامعه به آن مبتلا می‌شوند.
بازیاری گفت: عفونت‌های ویروسی، عوامل حساسیت‌زای استنشاقی نظیر گرده‌ گل‌ها، کپک‌ها و قارچ‌ها، گرد و خاک موجود در منازل، انواع سوسک‌ها، حشرات و حشره‌کش‌ها، مواد دخانیات شامل سیگار و قلیان و حتی دود اسپند، مواد شیمیایی در محل کار، بوی تند عطر و ادکلن، تغییرات شدید آب و هوایی بویژه هوای سرد و خشک و آلودگی هوا در محیط‌های شهری از مهم‌ترین عوامل خطری است که می‌تواند موجب بروز و یا تشدید علایم آسم شود.
رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه افزود: باتوجه به شیوع بالای آسم در دنیا و خطرات این بیماری هفتم می میلادی (17 اردیبهشت) بمنظور افزایش دانش عمومی ، برنامه‌ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری به عنوان روز جهانی آسم نام‌گذاری شده است.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای 103 هزار نفر جمعیت است.
6043/6164
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.