به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز پنجشنبه در نشست کارگروه کاهش آلایندگی زیست محیطی عسلویه افزود: با تحقق این مهم زمینه نظارت علمی و عالمانه بر شرایط حاکم بر منطقه فراهم و زمینه تصمیم گیری بهتر برای کنترل وضعیت آلایندگی ها فراهم می شود.
وی بیان کرد: در ارتباط با منطقه عسلویه باید شرایط چند وجهی دیده شود و موضوع تنها به بحث آب و هوا معطوف نباشد.
گراوند اظهار داشت: ظرفیت شهرهای عسلویه و نخل تقی نیز از لحاظ جمعیتی پر شده و باید شهر جدید سیراف برای سرریز جمعیتی این شهرها مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: در این ارتباط با توجه به وجود شهری با نام سیراف در استان بوشهر نیاز است اسم این شهر جدید تغییر و با اولویت نام گذاری چاه مبارک لحاظ شود.
گراوند اظهار داشت: باید زیرساخت های اسکان جمعیت در این شهرجدید فراهم و در مدیریت آنها از نیروهای بومی منطقه بهره گیری شود زیرا در این صورت مردم منطقه با توجه به بومی بودن مدیران همکاری مطلوب و موثرتری انجام می دهند.
وی اظهارداشت: نشست کارگروه کاهش آلایندگی های زیست محیطی آغازی برای جمع بندی طرح ها و برنامه های پیشنهادی دستگاه های مختلف متولی کار برای بهبود وضعیت عسلویه است.
گراوند گفت: در این زمینه باید دستگاه هایی متولی مانند محیط زیست، راه و شهرسازی، بهداشت و درمان، منابع طبیعی و آبخیزداری برنامه های مدنظر خود را برای ارائه به کمیته ملی توسعه پایدار عسلویه به استانداری تحویل دهند.
وی اظهارداشت: گزارش جامعی از میزان آلایندگی پالایشگاه های فعال درمنطقه ومراقبت های پزشکی در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی مورد توجه واقع شود.
گراوند بیان کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز باید مسائل مرتبط با فضای سبز و برنامه های تقویتی پیش بینی شده برای آن را محقق کند.
6043/7212
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.