به گزارش ایرنا، وحید معدنی روز چهارشنبه در چهارمین همایش ملی 'میگوی ایران' در بوشهر افزود: بیش از 80 درصد میگوی تولیدی در کشور مربوط به استان های بوشهر و هرمزگان است.
وی بیان کرد: براساس آمارهای موجود تا پایان دی ماه 30 هزار تن از این میزان تولید میگوی پرورشی صادر شده است و این میزان معادل 80 درصد تولید صورت گرفته است که معادل کل صادرات سال 96 است. معدنی اضافه کرد: بیشترین بازار هدف صادرات میگوی پرورشی ایران کشورهای چین، حوزه خلیج فارس و اروپایی است و تلاش های جدیدی برای توسعه این بازار در کشور روسیه نیز انجام می شود.
وی با بیان اینکه میانگین تولید میگوی پرورشی کشور در واحد سطح 4.6 تن در هکتار است یادآور شد: در سال جاری در سطح 11 هزار هکتار پرورش میگو انجام شده است که تلاش برای افزایش تولید در واحد سطح در عرصه های واگذاری دردست اجراست.
معدنی گفت: تلاش می شود برای سال آینده میزان تولید به 56 هزار تن میگوی پرورشی افزایش یابد و کمبودهای موجود در حلقه های تولید، تامین لارو، غذای مناسب، تامین نقدینگی و بازار بین المللی برطرف شود.
وی با تاکید بر ضرورت تامین لارو و مولد میگوی عاری از بیماری افزود: در سال زراعی 98 پیش بینی می شود چهار میلیارد قطعه لارو میگو در سطح 40 مرکز تکثیر و پرورش میگو تولید شود که از این تعداد در زمان حاضر 31 مرکز فعال است.
معدنی اضافه کرد: عمده ترین چالش صنعت پرورش میگوی بموقع قرار نگرفتن نقدینگی کافی در اختیار پرورش دهندگان به صورت سالانه، انجام اقدامات پیشگیرانه و ایجاد امنیت زیستی در تولید، استقبال کم پرورش دهندگان از پوشش بیمه ای محصول از جمله چالش های پیش روی این صنعت است.
وی گفت: با توجه به اینکه بزرگترین تهدید در بخش پرورش میگو در زمینه بیماری هاست برقراری پوشش بیمه ای در این بخش از الزاماتی است که باید مورد توجه پرورش دهندگان قرار گیرد که در زمان حاضر با استقبال کمتری روبه رواست.
چهارمین همایش ملی میگو در استان بوشهر درحال برگزاری است.
6047/6043
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.