به گزارش ایرنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: ارتقای دانش فنی و آشنایی نظام فنی و اجرایی این استان با فناوری های نوین در صنعت ساخت پروژه های عمرانی از مهمترین هدف های برگزاری این همایش هاست.
رضا عوض پور افزود: سالانه از منابع مختلف ملی و استانی بیش از 12هزار میلیارد ریال اعتبار وارد استان بوشهر وب بخشی از این اعتبارات در صنعت احداث ابنیه و ساختمان استفاده می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر ادامه داد: باتوجه به ورود این حجم از اعتبارات می طلبد دانش جامعه مهندسی، شهرداران، دهیاران و عوامل فنی و اجرایی این استان را به روز و آنان با روند تکنولوژیک تحولات در صنعت ساخت آشنا شوند.
وی بیان کرد: سازه های فضاکار بحث جدیدی است که از نظر زیبایی منظر و چشم انداز و کیفیت، سبکی مصالح، انعطاف پذیری در احداث سازه ها، قابلیت جابه جایی، طول عمر و سرعت بیشتر انجام کار ازجمله فاکتورهای مهم آن است که می توان از این سازه ها بیش از آنچه اتفاق افتاده در پروژه های عمرانی استفاده کرد.
عوض پور اضافه کرد: تلاش می شود جامعه مهندسی و مسئولان اجرایی استان بوشهر در بخش پروژه های عمرانی با مبانی و رویکردهای سازه های فضاکار آشنا و در گام دوم از این دانش در احداث پروژه های عمرانی در فضاهای عمومی استفاده شود.
وی یادآور شد: براساس برنامه ریزی های انجام شده امروز اساسنامه انجمن سازه های فضاکار در استان بوشهر نهایی و مابقی کار با کمک نظام فنی و مهندسی استان بوشهر به سرانجام می رسد.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: حلقه مفقوده نظام اداری در بخش فنی و مهندسی برگزاری چنین همایش های علمی است که برای به روز کردن دانش فنی جامعه مهندسی و مدیران عمرانی استان ضروری است.
مهرداد ستوده افزود: امروز دیگر زمان آزمون و خطا نیست و باید پروژه ها و طرح های عمرانی براساس برنامه های علمی در استان بوشهر پیگیری شود.
وی با تاکید بر اهمیت داشتن خلاقیت و انجام کار شاخص توسط مدیران اجرایی بیان کرد: مدیران با استفاده از خلاقیت خود می توانند کارهای ماندگاری انجام دهند.
ستوده در باره سازه های فضاکار در استان بوشهر گفت: این استان می تواند با استفاده از معماری سنتی در کنار سازه های فضا کار این معماری اصیل را همچنان در ساخت و سازها حفظ و به عنوان یک جاذبه به کار ببرد.
وی بیان کرد: امروز باید معماری سنتی استان را در قالب سازه های فضاکار به گونه ای دیگر به گردشگران معرفی کرد و نباید این معماری اصیل با گذر زمان به فراموشی سپرده شود.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: امسال 24 روستای گردشگری و سه شهر بوشهر، کنگان و گناوه برای توسعه گردشگری انتخاب شده است که می توان با طراحی سازه های مناسب با استفاده از معماری سنتی و نوین کار ویژه ای برای جذب هرچه بیشتر گردشگران انجام داد.
وی برضرورت استفاده از علم روز در کنار هنر و معماری سنتی برای معرفی استان تاکید کرد.
6043/6047
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.