• کدخبر: 999224
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه مجلس مطرح کرد:

خروج 30 میلیارد دلار سرمایه کشور در سال 96

هادی قوامی گفت: دولت در واقع بازار را رها نکرد بلکه تدبیر خوبی نداشت، اگر تقاضا و عرضه ارز مدیریت می شد طبیعتا اتفاقاتی که در این مدت در بازار ارز شاهد بود یا رخ نمی داد یا با میزان کمتری با این مشکلات مواجه می شدیم.

به گزارش جماران؛ نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می گوید تدابیر دولت برای مدیریت بازار ارز و حفظ ارزش پول ملی موفقیت آمیز نبود.

هادی قوامی، با اشاره به اینکه یکی از محورهای سوال از رئیس جمهور افزایش روزافزون نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی است، اظهار داشت: دولت در زمینه مدیریت ارز پول ملی موفق نبود، چراکه اردیبهشت ماه نرخ ارز 4هزار و 200 تومان اعلام شد ولی متاسفانه این بخشنامه دوام نیاورد و باعث شد که نرخ ارزهای خیلی بالاتری را تجربه کنیم این درواقع نشان می داد که این تصمیم و بخشنامه موفقیت آمیز نبوده است.

بازار ارز رها نشده است

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، دراین زمینه که گفته می شود دولت بازار ارز را رها کرده است، گفت: دولت در واقع بازار را رها نکرد بلکه تدبیر خوبی نداشت، اگر تقاضا و عرضه ارز مدیریت می شد طبیعتا اتفاقاتی که در این مدت در بازار ارز شاهد بود یا رخ نمی داد یا  با میزان کمتری با این مشکلات مواجه می شدیم.

دولت تدبیری برای بازار ارز ندارد

نماینده مردم اسفراین در مجلس دهم شورای اسلامی، با اشاره به واقعیت تلخ بی تدبیری دولت برای مدیریت بازار ارز، ادامه داد: ترامپ از زمانی که می خواست رئیس جمهور آمریکا شود از خروج از برجام سخن گفت و تاکید داشت که توافق هسته ای را قبول ندارد و به اشکال مختلف تلاش می کرد توافق را بهم بزند در همان زمان بانک مرکزی و دولت تدابیری را اتخاذ می کرد.

خروج 30 میلیارد دلار سرمایه کشور در سال 96

وی با اشاره به خروج سرمایه های کشور، بیان داشت: متاسفانه در سال 96 نزدیک 30 میلیارد دلار خروج سرمایه از کشور داشتیم، تا فرودین 97 در کشورهای گرجستان، عراق و ترکیه  حتی با حساب ریالی می توانستند پول انتقال دهند و افراد بسیاری با این روش پول از کشور خارج کردند تا در این کشورها آپارتمان بخرند و منابع کشور را خارج کنند.

ارز جهانگیری اشتباه بود

قوامی، با اشاره به اینکه از اردیبهشت ارز 4 هزار و 200 تومانی اعلام شد، گفت: جهانگیری اعلام کرده بود که به هر تقاضایی ارز 4 هزار و 200 تومانی می دهد که این تدبیر غلط بود، بسیاری ارز گرفتند و پس ندادند که نمونه آن را در بازار موبایل تجربه کردیم.

این نماینده مجلس ادامه داد:  بسیاری ثبت سفارش کرده و با صرافی های داخل کشور ترکیه هماهنگ کردند، ارز بردند و کالایی نیاوردند تدابیر نامناسبی بود که به این التهاب ارزی دامن زد.

سوال از رئیس جمهوری بی تاثیر نیست

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در دفاع از سوال از رئیس جمهور تاکید کرد:سوال از رئیس جمهور بر بهبود فضای اقتصادی بی تاثیر نیست، کار مجلس پرسیدن سوال است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 999224
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.