رئیس مجلس با تاکید بر اینکه در مسائل اجرایی دخالت نمی کنیم عنوان کرد: بنای ما باید این باشد که در قوه مجریه دخالت نکنیم و باید در صورتی که کمک بخواهند و قصد داشته باشند مشورت بگیرند به آن ها کمک و مشورت دهیم، هر بخشی باید کار خود را انجام دهد.

به گزارش جماران؛ دکتر علی لاریجانی در جمع خبرنگاران، عکاسان و مدیران رسانه های استان قم امروز (سه شنبه، 23 مردادماه)، اظهار داشت: تلاش های شما برای ارتباط با مردم همیشه دیده می شود و در شرایط دنیای امروز ضروری است و می دانیم که سختی های بسیار زیادی دارید و برخی از مشکلات شما تاکنون حل نشده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقداماتی برای بیمه و رفع مشکلات خبرنگاران انجام داده ایم اما به علت داشتن بار مالی مجلس نمی تواند تصمیم گیری کند، گفت: خوشبختانه دولت لایحه مطبوعات و لایحه سازمان نظام رسانه ای را تنظیم کرده است که دو سوم آن تصویب شده در صورتی که این لوایح به مجلس برسد هرچه زودتر آن را تصویب می کنیم.

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه افرادی باید باشند که صحبت های آن ها بتواند سپهری از منطقه را در بربگیرد، ادامه داد: هیکل زمانی که مقاله می نوشت نشان می داد که به زوایای مخفی توجه دارد.

در مسائل اجرایی دخالت نمی کنیم

وی با تاکید بر اینکه در مسائل اجرایی دخالت نمی کنیم عنوان کرد: بنای ما باید این باشد که در قوه مجریه دخالت نکنیم و باید در صورتی که کمک بخواهند و قصد داشته باشند مشورت بگیرند به آن ها کمک و مشورت دهیم، هر بخشی باید کار خود را انجام دهد.

فرمایشات مقام معظم رهبری بیان عصاره مشکلات کشور بود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وظیفه همه ما آبادانی قم است و آن میزان که بتوانیم آن را انجام می دهیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری شب گذشته مطالب مهمی را مطرح کردند که عصاره مسائل و مشکلات کشور بود و چارچوب های نظری محکمی داشت، در شرایط فعلی در مصافی قرار داریم که باید مختصات آن را بدانیم این مصاف از جنس مصاف های سخت گذشته نیست و قدری پیچیده و همه جانبه است، پیچیده بودن آن باعث می شود تا با عوامل روانی مسائل جور دیگری مطرح شود.

وی ادامه داد: برخی اشکالاتی که در شرایط فعلی داریم مربوط به درون کشور است، زمانی که نقدینگی زیاد است و آسیب می زند ربطی به تحریم ندارد باید راهکارهایی برای حل این مسائل داشته باشیم و برخی از تصمیمات شورای اقتصادی در این راستا است.

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه 4 سال است که در بودجه اعلام می کنیم طرح های نیمه تمام را واگذار کنید، اگر این اتفاق صورت می گرفت این حجم از نقدینگی وجود نداشت، ادامه داد: ساختار بانک ها باید عوض شود و باید به این موضوع پرداخت.

وی با تاکید بر اینکه کشور باید با مالیات اداره شود و راه دیگری نداریم، اما اینکه در شرایط سخت مالیات برخی اقلام کاهش یابد، اقدامی مناسب است، عنوان کرد: کاغذ در قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس استثناء شده است و کاغذ جزء کالاهای اساسی قرار گرفته شد، همچنین صادرات آن نیز ممنوع شده است و در شورای اقتصادی تصمیم گرفته شد تا کالاهایی که کم داریم صادرات آن ها ممنوع و این اختیار به وزیر صنعت داده شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور گره هایی وجود دارد که باید با صبر آن ها را باز کرد، ادامه داد: برخی رسانه ها جنس منفی اخبار را پوشش می دهند و اثرگذاری زیادی نیز دارد.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه آیا راهی وجود داشت که می توانستیم به سمت آن برویم و نرفته ایم، گفت: با قبول غنی سازی اورانیوم در ایران توسط آمریکا مذاکرات آغاز شد و بعد از 2 سال به توافق هسته ای رسیدیم، این یک راه بود که آن را رفتیم اکنون نیز برای جلوگیری از فشار بر مردم و تولیدی ها مذاکره با اروپا را پذیرفتیم در حال حاضر باید وحدت داشته باشیم برخی افراد مسائلی را مطرح می کنند که انگار نظام مسیر غلطی را طی می کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها راه ما این است که به تولید داخل تکیه کنیم تا اقتصاد ما ثروت زا شود، تصریح کرد: در گذشته بعد از انقلاب براساس روح عدالتخواهی پول خود را صرف آبادانی کرده و آب، برق و تلفن را به روستاها بردیم اما چرخه اقتصادی به روستاها برده نشد و پولی که باید باعث تولید ثروت و ایجاد کارخانه شود ضعیف بود.

وی با تاکید بر اینکه میزان ثروتی که بعد از انقلاب اسلامی به سمت ایجاد زیربنا رفت براساس روحیه عدالتخواهانه بود که بخش های اجرایی را سنگین کرد، ادامه داد: در شرایط فعلی اگر رویکرد ما به سمت بالفعل کردن ظرفیت اقتصادی حرکت کند تاب آوری اقتصادی را افزایش می دهد.

دکتر لاریجانی با تاکید بر اینکه می توانیم بر روی زنده کردن اقتصاد درونی تاکید کنیم و آن را انجام دهیم باید امکان های موجود را به کار ببریم، اظهار داشت: بخش زیادی از دستورالعمل ها در ادارات مانع انجام کارها می شود و رسانه ها باید این موضوع را تبیین کنند که شرایط سخت فعلی می تواند زایش مبارکی را صورت دهد و آینده روشنی را داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه اگر هم رأی و هم فکر باشیم و تئوری داشته باشیم می توانیم شرایط سخت پیش رو را پشت سر بگذاریم، خاطرنشان کرد: رسانه ها بیشتر از بقیه دردها را می بینند از شما می خواهیم دردها را به سمتی ببرید که راهی را پیش رو بگذارید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 989346
  • منبع: خانه ملت
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.