نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اصلاح طلبان به هیچ وجه در زمین مخالفان دولت گام برنمی دارند اما به عملکرد دولت در بخشهایی انتقاد دارند و معتقدند دولت می توانست بهتر از این عمل کند.

به گزارش جماران؛ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط حساس کنونی که یک جنگ تمام عیار اقتصادی علیه ایران شکل گرفته است برخی دوستان اعتقادی ندارند که به دولت کمک کنند.

مصطفی کواکبیان پنجشنبه شب در نشستی با عنوان 'آینده اصلاحات در ایران' در مشهد افزود: ترامپ از برجام بیرون آمده است، دولت که نقض برجام نکرده اما عده ای به جای بد و بیراه گفتن به ترامپ به مسئولان بد می گویند در حالی که مسئولان در عرصه دیپلماسی تلاش بسیار داشتند. 

وی اظهار کرد: هنوز اروپایی ها از برجام خارج نشده اند، عده ای به آنها بد و بیراه می گویند و مهلت نمی دهند در حالی که با وجود همه شرایط اراده جدی برای ماندن در برجام بین آلمان و انگلیس و فرانسه دیده می شود. 

وی گفت: در این شرایط عده ای می خواهند دوباره تحریم ها از سر گرفته شود و برخی مثل بابک زنجانی پول نفت را با خود ببرد. 

کواکبیان افزود: امیدواریم درک مشترکی از شرایط اقتصادی بین سه فراکسیون اصلاح طلب، اصول گرا و مستقل در مجلس شورای اسلامی ایجاد شود و همه دست به دست هم دهند تا از طرحهایی که به نفع مردم است حمایت شود. 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اینکه برخی از افراد چوب لای چرخ دولت بگذارند، طبیعی است اما صحبت ما این است که این عده از طریق قانون وارد شوند و دموکراتیک عمل کنند. 

وی گفت: اینکه عده ای در راهپیمایی روز قدس به آقای صالحی (رئیس سازمان انرژی اتمی) توهین کنند، در مجلس پرچم آمریکا و برجام را آتش بزنند یا طومارهای آنچنانی بنویسند، نشان می دهد که این افراد سوگند خورده اند که دولت را قبل از موعد پایان کارش، کنار بزنند. 

وی افزود: اصلاح طلبان به هیچ وجه در زمین مخالفان دولت گام برنمی دارند اما به عملکرد دولت در بخشهایی انتقاد دارند و معتقدند دولت می توانست بهتر از این عمل کند. 

کواکبیان با بیان اینکه توجه به افکار عمومی بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: به رغم اینکه نیروی انتظامی و دادگستری تلاش کردند از حضور زنان در ورزشگاه آزادی برای تماشای فوتبال جلوگیری کنند اما افکار عمومی فشار آورد و در نهایت دولت مجبور شد ورزشگاه آزادی را برای حضور همه آزاد کند. 

وی گفت: در مجلس عده ای به دنبال حل مشکلات دولت هستند و ریل گذاری هایی برای حل معضلات اقتصادی انجام داده اند و اگر صدای واحد در مجلس باشد این راهکارها موثر است. 

* اصلاح طلبان به دنبال کسب قدرت سیاسی نیستند 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: تفکر اصلاح طلبی در ایران بیش از 120 سال و از زمان سید جمال الدین اسدآبادی قدمت دارد اما تفاوت اصلاح طلبی در آن زمان با اصلاح طلبی در زمان کنونی این است که در گذشته افراد در اپوزیسیون بودند و بحث اصلاح طلبی را به راه انداختند اما اکنون برخی برای پیش بردن جریان اصلاح طلبی به دنبال اپوزیسیون هستند. 

وی اظهار کرد: سید جمال الدین اسدآبادی می خواست از طریق نخبگان جامعه و دولتی ها جریان اصلاحات را در جامعه پیش ببرد و به توده مردم توجهی نداشت اما در شرایط کنونی اصلاح طلبان به دنبال آن هستند که از طریق مردم بتوانند به اهداف خود برای اصلاح برسند. 

وی گفت: از سوی دیگر جریان اصلاحات به دنبال از بین بردن فسادهای سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و مالی در جامعه است و برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز در افق 1404 و برتری ایران در حوزه های مختلف بار سنگینی بر دوش دارد. 

دبیر کل حزب مردم سالاری افزود: لزوما داشتن قدرت و در راس قدرت سیاسی قرار گرفتن، مبنای اصلاح طلبی نیست زیرا اصلاح طلبان نگاه از پایین به بالا دارند و اگر کسانی فکر می کنند باید حتما اصلاح طلبان در قدرت باشند، تفکر درستی نیست بلکه اصلاحات باید از درون مردم انجام گیرد و مطالبات مردم جدی گرفته شود. 

وی اظهار کرد: ما افتخار می کنیم که از این دولت حمایت کردیم اما نباید هر کار اشتباه یا عملکرد ضعیف این دولت به پای اصلاح طلبان نوشته شود زیرا نه دولت تدبیر و امید خود را دولت اصلاح طلبان می داند و نه ما این دولت را اصلاح طلب می دانیم. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: مشارکت گسترده مردم در انتخابات بسیار حایز اهمیت است اگر کمتر از 50 درصد مردم در انتخابات شرکت کنند به معنای باخت ماست لذا نباید مردم از حضور در انتخابات ناامید شوند. 

وی با تاکید بر اتحاد و انسجام احزاب اصلاح طلب در کشور افزود: انتخاب آقای احمدی نژاد در سال 1384 به عنوان رئیس جمهوری نتیجه عملکرد ضعیف احزاب اصلاح طلب در حمایت از نامزدهای انتخاباتی و عدم اتحاد آنان با یکدیگر بود اما وقتی اصلاح طلبان متحد شدند توانستند حضور یکپارچه در مجلس شورای اسلامی داشته باشند. 

وی اظهار کرد: به منظور تعمیق اتحاد اصلاح طلبان، ایده ای با عنوان پارلمان اصلاحات برای رشد احزاب شکل گرفت تا چهار هزار نفر از دل احزاب اصلاح طلب بیرون آمده و در جایی اجتماع کنند تا نامزدهای انتخابات از دل همین پارلمان و اجتماع انتخاب و اعلام شود. 

کواکبیان گفت: ایده دیگر برای حفظ انسجام اصلاح طلبان، تشکیل یک شورا از دل فعالان سیاسی این جریان به منظور تهیه و ارائه لیستی از نامزدهای انتخاباتی است تا افرادی که همه اصلاح طلبان روی آنان نظر مساعد دارند، در قالب لیستی مشخص شوند. 

وی افزود: اصلاح طلبان مانیفست مشخص ندارند لذا خط مشی آنان در سیاست، اقتصاد، مسائل اجتماعی و فرهنگی مشخص نیست و باید این اشکال را از طریق پارلمان اصلاحات و شورا حل کرد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.