آیت‌الله نوری همدانی اظهار داشت: تأخیر پرداخت حقوق کارگران با توجه به میزان دریافتی اندک این قشر به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست، تفاوت در حقوق در بین کارگران با اقشار دیگر نیز بسیار زیاد است که در این بین احساس می‌شود عدالت اقتصادی رعایت نمی‌شود.

به گزارش جماران؛ مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از تأخیر پرداخت حقوق کارگران در برخی از  واحدهای تولیدی و صنعتی  کشور گفت: تأخیر در پرداخت حقوق کارگران با توجه به میزان دریافتی اندک این قشر به‌هیچ‌ وجه قابل‌قبول نیست.

آیت‌الله حسین نوری همدانی ظهر امروز در دیدار با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، اظهار داشت: نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر با ظرافت‌کاری و حساسیت‌های ویژه‌ای نگاشته شده و در آن نسبت به محبت و خدمت به مردم توصیه و سفارش اکید شده است.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اهمیت خدمت به مردم در منطق دین مبین اسلام گفت: هر انسانی نسبت به زیردستان خود در جایگاه‌های مختلف مسئولیت داشته که باید حقوق متقابل بین دو طرف همواره رعایت شود، حفظ عدالت اجتماعی و جلوگیری از ظلم در این بین از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است.

آیت‌الله نوری همدانی تأکید کرد: ستون دین در  اجتماع مسلمانان و سپر دفاعی در برابر هجوم دشمنان همواره مردم بوده و هستند، مردم در طول انقلاب اسلامی همواره خدمات فراوانی را به اسلام عرضه کرده‌اند.

استاد برجسته حوزه علمیه خاطرنشان کرد: توفیق خدمت به مردم امری ارزنده بوده که در این بین خدمت به قشر کارگر از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است چراکه این قشر، قشر بسیار محترم و با گستره فراوانی است.

وی با انتقاد از تأخیر پرداخت حقوق کارگران در برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی ابراز کرد: تأخیر پرداخت حقوق کارگران با توجه به میزان دریافتی اندک این قشر به‌هیچ‌وجه قابل‌قبول نیست، تفاوت در حقوق در بین کارگران با اقشار دیگر نیز بسیار زیاد است که در این بین احساس می‌شود عدالت اقتصادی رعایت نمی‌شود.

مرجع تقلید شیعیان تأکید کرد: دیرکرد بانکی حرام قطعی الهی بوده که عقوبت و عواقب بسیار فراوانی دارد، عامل تعطیلی و رکورد بسیاری واحدهای تولیدی کشور سود و نرخ بالای تسهیلات بانکی است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.