جهانگیری در طی این سیوچند سال نشان داده که بههرحال دارای گرایش سیاسی است. اما نشان داده که آدم متعصبی نیست و آدمی نیست که به خاطر مسائل سیاسی حقیقت را فدای مسائل سیاسی کند.
به گزارش جماران؛ صادق زیباکلام درباره آینده سیاسی اسحاق جهانگیری اظهار کرد: معتقدم که آینده آقای جهانگیری آینده خوبی است. حتی میخواهم بگویم که آینده بسیار خوبی دارد. بخشی به خاطر این است که آقای اسحاق جهانگیری درمجموع در دولت اول و دولت دوم آقای روحانی نشان داده که ازنظر اجرایی بسیار توانمند است. برخلاف خیلی از مسئولین جمهوری اسلامی ایران که بهواسطه وابستگی سیاسی خطی و جناحی یکمرتبه رئیس و وزیر میشوند، اما آقای جهانگیری از بخشداری در روستا کار خود را شروع کرد و بعد به معاون فرمانداری رسید و پیشرفت کرد و توانست به پست معاون اول رئیسجمهوری برسد. ایشان در طول 30 و چند سال گذشته، پلکان مسئولیت های اجرایی را یکییکی پیموده و بالاآمده است.
زیباکلام افزود: دو نکته دراینباره مشخص است. اول اینکه در کار اجرایی او فوقالعاده آدم درستی است. حتی دشمنان او هم نتوانستند که یک مورد پیدا کنند، که نشان دهد ایشان غیرمستقیم یکچیزی را برای خودش برداشته باشد یا به دیگران داده است. یکی از پاک دستترین و امینترین مسئولین جمهوری اسلامی در طی این سیوچند سال گذشته بوده است.
این استاد علوم سیاسی تأکید کرد: نکته دوم درباره آقای جهانگیری توانمندیهای ایشان است. به همین میزان که او نشان داده یکی از پاک دستترین چهرهها بوده به همان میزان نیز نشان داده است که ازنظر اجرایی بسیار توانمند است. یک دلایل توانمندی ایشان همان است که او پلکان هرم اداری و اجرایی کشور را یکییکی طی کرده و یکمرتبه وزیر و استاندار نشده است.
زیباکلام تصریح کرد: آقای جهانگیری در طی این سیوچند سال نشان داده که بههرحال دارای گرایش سیاسی است. اما نشان داده که آدم متعصبی نیست و آدمی نیست که به خاطر مسائل سیاسی حقیقت را فدای مسائل سیاسی کند. کاری که متأسفانه خیلی از مسئولین ما انجام نمیدهند. در کل آقای جهانگیری انسان معتدلی است و حداقلی از پایبندی به مفاهیمی همچون آزادی بیان و حاکمیت قانون را دارد که این در جمهوری اسلامی ایران نعمتی است که یک مسئولی حداقل پایبندی به آزادیخواهی داشته باشد.
این استاد علوم سیاسی تأکید کرد: من فکر میکنم که آقای جهانگیری نامزد مناسبی در انتخابات آینده برای طیف اصلاحطلب باشد. لذا من بههیچوجه ایشان را تمامشده تلقی نمیکنم.
زیباکلام گفت: نکته چهارمی که باید درباره او بگویم این است که متأسفانه قدرت و نفوذ آقای جهانگیری در دولت دوم آقای روحانی مقدار زیادی افت کرده است. البته این به نفع کشور نیست برای اینکه از توانمندیهای آقای اسحاق جهانگیری عملاً کشور محروم مانده است و این هم به نفع آقای روحانی نیست. متأسفانه جای نفوذ آقای جهانگیری را آقای واعظی و آقای نهاوندیان گرفتهاند. کسانی آمدهاند جای اقتدار او را گرفتهاند که متأسفانه بههیچروی توانمندیهای آقای جهانگیری را ندارند و خیلی زیاد اهل زد و بند و اهل کنار آمدن هستند.
او اضافه کرد: همین مسئله که گفتم متأسفانه همانطور که شاهد بودیم باعث نارضایتی از دولت آقای روحانی شده است. نارضایتی در دولت آقای روحانی طی هشت ماه گذشته واقعاً حیرتانگیز بوده است و همه این نارضایتی نمیتواند بهواسطه مسائل سیاسی باشد بلکه بخشی از آن بهواسطه این است که دست آقای جهانگیری مقدار زیادی از دولت دوم آقای روحانی کوتاه شده است. اگر به خاطر داشته باشید اوایل شکلگیری دولت دوم آقای روحانی صحبت جدی درباره استعفای آقای جهانگیری مطرح شد ولی ایشان به توصیه اصلاحطلبان همچنان به هم کاری خودشان با دولت آقای روحانی ادامه دادند. باید گفت که فاصله گرفتن آقای جهانگیری از مدیریت آقای روحانی قطعاً به ضرر دولت آقای روحانی است.
زیباکلام تأکید کرد: هرچند به آقای جهانگیری توصیه شد که مدارا و سکوت کند اما من فکر میکنم که کمکم باید مسائلی را که به خیر و صلاح منافع ملی و کشور است باید مطرح کنند.