پشتیبانی و حمایت رهبر انقلاب از مسئولین اجرایی کشور که بیواسطه یا باواسطه انتخاب مردم هستند گونههای متفاوتی دارد.
به گزارش جماران؛ صدونوزدهمین شماره نشریه خط حزب الله در مطلبی نحوه پشتیبانی و حمایت رهبر انقلاب از مسئولان کشور را شرح داد.
در این مطلب آمده است؛
پشتیبانی و حمایت رهبر انقلاب از مسئولین اجرایی کشور که بیواسطه یا باواسطه انتخاب مردم هستند گونههای متفاوتی دارد. گاهی با ارائهی "راهکار درست و جامع" برای خروج از نواقص و اشکالات است، مانند ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی.
در ادامه بخشی از سخنان رهبری در سخنرانی ابتدای سال 95 آمده است که فرموده اند: «اگر ما بخواهیم مشکل رکود را حل کنیم، مشکل تولید داخلی را حل کنیم، بخواهیم مسئلهی بیکاری را حل کنیم، بخواهیم گرانی را مهار کنیم، علاج همهی اینها در مجموعهی مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی گنجانده شده است. اقتصاد مقاومتی شامل همهی اینها است. میشود با اقتصاد مقاومتی به جنگ بیکاری رفت؛ میشود به جنگ رکود رفت؛ میشود گرانی را مهار کرد؛ میشود در مقابل تهدیدهای دشمنان ایستادگی کرد؛ میشود فرصتهای بسیاری را برای کشور ایجاد کرد و از فرصتها استفاده کرد؛ شرطش این است که برای اقتصاد مقاومتی کار و تلاش انجام بگیرد.»
گاهی حمایت از طرحهایی است که دولتمردان، آنها را راهکار حل مشکلات میدانند، مانند حمایت رهبر انقلاب از مذاکرهکنندگان دولت یازدهم در ماجرای مذاکرات هستهای. رهبر انقلاب، اگرچه از ابتدا با شناخت درست از رفتار دشمن و تجربههای سی سالهی انقلاب اسلامی، به فرجام مذاکرات «خوشبین» نبودند و به تبع آن، چارهی مشکلات کشور را در مذاکره و توافق با کشورهای غربی نمیدانستند، اما به دلیل آنکه، دولتمردان تصور میکردند که راه رهایی از "تحریمها" و درنتیجه، "گشایش اقتصادی"، از طریق توافق هستهای است، اجازهی مذاکرات را به آنان دادند.
و گاهی نیز، به دلیل اطلاع دقیق از مشکلات و مطالبات واقعی مردم از سویی، و عدم رسیدگی به آن مشکلات از طرف مسئولین از سویی دیگر، در جلسات خصوصی مکررا به آنان تذکراتی دادهاند. تذکراتی که بعضا با "هشدار" یا حتی "اوقاتتلخی" همراه بوده است.
در این مطلب به بخش دیگری از سخنان رهبری در 19 دی ماه سال 96 اشاره شده که فرموده اند: «بعضیها گله میکنند که چرا فلانی تذکّر نمیدهد؛ نخیر، بنده زیاد تذکّر میدهم. اینکه میبینید من گاهی علناً یکچیزی میگویم، این یکدهمِ تذکّرات و اوقاتتلخیها و هشدارهای ما با این آقایان نیست. در جلسات حکومتی، بنده غالباً تذکّر، هشدار و مطالبه، زیاد دارم. اینجور هم نیست که ما از قضایا مطلع نباشیم؛ حالا بعضیها میگویند فلانی از فلان قضیه مطلع نیست؛ بنده از آن مسائل اجتماعی و عمومی و اساسیای که مردم از آنها مطلع میشوند، باید ده برابر آنها مطلع باشم و الحمدلله هستم... آنچه من گاهی علنی میگویم، یکدهم آنچه در جلسات خاص با آقایان عرض میکنیم هم نمیشود؛ گاهی هشدار میدهیم، گاهی دعوا میکنیم.»
این موضوعاتی که مطرح شد، نمونهها و بخشهایی از مجموعهی اقدامات و کنشهای رهبر انقلاب است برای حل مشکلات مردم، که نتیجهی آن، تقویت حکومتی است که بهدنبال پیادهساختن احکام اسلامی در کشور است. اگرچه روشهای رهبر انقلاب فراتر از موارد یاد شده است. پس اگر رهبر انقلاب حتی یک روز تغییر روز انتخابات را برنمیتابند، اگر یک قدم از رأی مردم عقبنشینی نکرده و زیر بار «بدعتهای غیرقانونی» نمیروند، اگر از نامزد منتخب مردم حمایت میکنند، اگر از دولتها حمایت میکنند یا برای گره گشودن از مشکلات، راهکار ارائه میدهند، و یا حتی اگر تذکر و هشدار و اوقاتتلخی با مسئولین میکنند، همه برای آن است که همهی همتها و وقتها صرف حل مشکلات مردم شود. با این شاخص ها است که میتوان به صورت درست پی به رفتار رهبر انقلاب برد.