معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: به لحاظ رتبهبندی جهانی شکاف جنسیتی، به رغم تحولات چشمگیر، به دلایل مختلف مانند شاخصبندیها و فقدان آمار موقعیت خوبی نداریم و باید تلاش بیشتری کنیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: سرعت پر کردن شکاف جنسیتی سواد توسط زنان بسیار بالا بوده و باید با استفاده صحیح از فرصتها و بهکارگیری ظرفیتهای داوطلبانه، فضا را برای جذب بیسوادان فراهم کنیم.
به گزارش جماران، معصومه ابتکار در نشست مشاوران وزرا و مدیران کل امور زنان و خانواده استانداریها در سازمان نهضتآموزی گفت: سواد به عنوان پایه آموزش و پوشش تحصیلی بازماندگان از تحصیل از اهداف معاونت امور زنان و خانواده است.
وی افزود: رشد سوادآموزی طی سالهای ۹۰ تا ۹۵ امید بخش است و با اراده جدی میتوانیم بیسوادی را کاهش دهیم.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه به سواد و پایه اولیه آموزش برای پیشرفت و بهبود شرایط زنان و خانواده و شاخصهای اقتصادی، فرهنگی و بینالمللی نیاز داریم، اظهار داشت: به لحاظ رتبهبندی جهانی شکاف جنسیتی، به رغم تحولات چشمگیر، به دلایل مختلف مانند شاخصبندیها و فقدان آمار موقعیت خوبی نداریم و باید تلاش بیشتری کنیم.
ابتکار ادامه داد: زنان در تحصیلات آکادمیک بسیار رشد داشتهاند که این نشاندهنده ظرفیت عظیم جامعه زنان کشور است.
وی با بیان اینکه سرعت پر کردن شکاف جنسیتی سواد توسط زنان بسیار بالا بوده و باید با استفاده صحیح از فرصتها و بهکارگیری ظرفیتهای داوطلبانه، فضا را برای جذب بیسوادان فراهم کنیم، تصریح کرد: «سند توسعه زنان و خانواده» در دست بررسی بوده و امید است با نگاه علمی و تجربیات کسب شده نسبت به تدوین این سند با نگاه فرابخشی و جامع به فراخور شرایط هر استان در قالب تکلیف برنامه ششم توسعه عمل کنیم.