ترامپ هیچ برنامه ای برای رویارویی با خطر کره شمالی نداشته و تنها بلد است پیام توییتری و بیانیه صادر کند.
'وندی شرمن' معاون پیشین وزارت خارجه آمریکا گفت که ترامپ هیچ برنامه ای برای رویارویی با خطر کره شمالی نداشته و تنها بلد است پیام توییتری و بیانیه صادر کند.
به گزارش جماران، معاون پیشین وزارت خارجه آمریکا به ان. بی. سی. نیوز گفت: ما هنوز منتظریم که ترامپ بگوید چطور ایالات متحده می خواهد با این تهدید بسیار خطرناک که مردم را نگران کرده روبه رو شود.
وی افزود: فعلا تنها چیزی که ما دیده ایم، اعلام سیاست از توییتر و بیانیه دادن است.
شرمن همچنین در گفت و گویی جداگانه با تلویزیون پی. بی. اس. آمریکا گفت: کاخ سفید سیاست منسجمی در خصوص کره شمالی ندارد.
وی خواستار کاربرد سیاست چماق و هویج در برابر پیونگ یانگ شد و تصریح کرد: با این حال تاثیر تحریم ها مهم است، چون این پیام را می دهد که یا مذاکره کنید یا اینکه اقتصاد شما نابود شده و در جهان منزوی خواهید ماند. هرچند حرف های ترامپ، روزنه ای که برای دیپلماسی وجود داشت بسته است.
ترامپ، روز سه شنبه به دنبال آن که واشنگتن پست از ساخت کلاهک هسته ای قابل حمل توسط موشک در کره شمالی خبر داد، به پیونگ یانگ هشدار داد تا دست از تهدید آمریکا بردارد.
وی افزود:' در صورت تداوم این تهدیدها، با خشم و آتشی که جهان تا به حال به خود ندیده است، با این کشور(کره شمالی) برخورد خواهیم کرد.'
این درحالیست که سناتور جان مک کین نیز اظهارات ترامپ را بی اساس خوانده و گفته است: ' با لفاظی های رئیس جمهور مخالفم. پیش از ادعا برای کاری، باید از توانایی خود برای اجرای آن نیز مطمئن بود.'
به گزارش ایرنا، وزارت دفاع ژاپن در «گزارش سفید» خود که روز سه شنبه منتشر شد، آورده است که «احتمال می رود کره شمالی به سلاح های کوچک هسته ای دست یافته و کلاهک های هسته ای ساخته باشد'.
روزنامه واشنگتن پست نیز به نقل از یک گزارش اطلاعاتی محرمانه آمریکا، این موفقیت را مرحله ای مهم در تلاش های این کشور برای تبدیل شدن به یک «قدرت هسته ای تمام عیار» دانست.
به نوشته واشنگتن پست، این کلاهک هسته ای می تواند در موشک های بالستیک قاره پیمایی که قابلیت رسیدن به آمریکا را دارند، استفاده شوند.
کره شمالی اخیرا دو فروند موشک بالستیک قاره پیما را به صورت آزمایشی شلیک کرد.
شورای امنیت سازمان ملل متحد به دنبال این آزمایش ها، به اتفاق آرا تحریم های جدیدی را علیه پیونگ یانگ تصویب کرد که بر اثر آن صادرات مواد غذایی دریایی و معدنی کره شمالی سالانه یک میلیارد دلار کاهش پیدا می کند.
تلویزیون دولتی کره شمالی در بیانیه ای اعلام کرده بود که پیونگ یانگ بابت این تحریم ها، انتقامی «صد برابر» خواهد گرفت. در این بیانیه آمده است: اشتباهی بالاتر از این نیست که ایالات متحده تصور کند که سرزمینش در آن سوی اقیانوس، در امان است.