خدمات قالیباف با اقداماتی که این روزها در مرحله گذار از شهرداری قدیم به جدید در حال صورت گیری است نادیده انگاشته خواهد شد.

به گزارش جماران، محمد سالاری با اشاره به اینکه در این روزهای پایانی شورای چهارم مهمترین دغدغه عدم شفافیت در مسائل مالی است، گفت: دغدغه اصلی همه مسئولان شورای پنجم و همکاران مان در شورای چهارم این است که شهر در آینده چگونه اداره خواهد شد و بحث درآمد، بدهی شهرداری تهران چالش اصلی شهر خوانده می شود در این راستا درخواست می‌کنیم جلسه دیگری در شورای چهارم در راستای شفاف‌سازی با حضور معاون توسعه و برنامه‌ریزی شهرداری تهران ناصر امانی صورت گیرد تا بر اساس گمانه زنی‌ها و اعداد غیررسمی بررسی‌ها صورت بگیرد.

رئیس کمیسیون و معماری شهرسازی با اشاره به گزارش مالی کمیسیون برنامه و بودجه و با یادآوری اینکه هزینه پروژه‌های نیمه تمام شهرداری سال گذشته 41 هزار میلیارد تومان گزارش شده بود، گفت: 41 هزار میلیارد تومان چند ماه بعد به 33 هزار میلیارد تومان  رسید و الان اعلام می‌کنند که هزینه پروژه‌های ناتمام شهرداری 19 هزار میلیارد تومان است. البته جای سوال دارد که این کاهش چگونه رخ داده است البته پیش از این خودشان اعلام کردند که در رقم اولیه هزینه‌های مترو نیز محاسبه شده بود اما با منطق و راستی‌آزمایی تناقض دارد. باید با شفافیت و جزئیات نحوه کاهش این هزینه مشخص شود.

سالاری ادامه داد: از دو سال پیش مصوب شده بود به علت کمبود درآمد شهرداری، پروژه‌ها ادامه نیابد با توجه به کاهش میزان نقدینگی شهرداری، چگونه ممکن است که حدود 22 هزار میلیارد تومان از هزینه‌های پروژه‌های ناتمام کاهش یابد.

این عضو شورای شهر در ادامه با اشاره به سخنان دبیر که اعلام کرد فقط 25 درصد از پروژه‌های شهرداری انحراف وجود دارد، تصریح کرد: این رقم صحت ندارد برای مثال در پروژه نوسازی اراضی عباس آباد 90 درصد با برنامه‌های تعیین شده توسط شورا ناهمخوانی وجود دارد، ادعا نمی‌کنیم تمام پروژه‌های غیرمرتبط بد هستند، اما درصد پروژه‌های غیرمرتبط مطمئنا بیش از 25 درصد است.

او با اشاره به برنامه پنج ساله دوم شورای شهر خطاب به چمران گفت: در برنامه پنج ساله دوم با وجود بررسی‌های صورت گرفته در حوزه هزینه‌ها، احکام پیشنهادشده توسط کمیسیون‌ها حسابرسی نشده است و مشخص نیست مجموعه تکالیفی که برای شهرداری تعیین کرده‌ایم چقدر هزینه دارد فلذا هیچ شاخصی برای بررسی نداریم. این در حالی است که باید در حوزه هزینه‌ها مشخص کنیم که هزینه‌های تمام شده چقدر است و این یکی از مشکلات اساسی ما در نحوه بودجه‌بندی است.

این عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه یک جلسه دیگر در حوزه مسائل اقتصادی باید برگزار شود و گزارش مشروح تهیه گردد.

چمران نیز در پاسخ به سالاری گفت، قرار است در جلسه بعدی گودرزی، معاونت مالی و اقتصادی شهری در جلسه حاضر شود.

سالاری در ادامه تصریح کرد: آقای امانی چرا پردیس تهران پارس را هزار میلیارد تومان فروختید؟ در حالی که شهرداری تهران این اجازه را نداده بود چرا اکنون می‌شنویم که مجتمع تجاری شهرزاد - هزار و یک شب ساختمان سرمایه‌گذاری مشارکت‌های مردمی را می خواهند بفروشند و آنها را خرج پروژه الماس کنند. چرا اعضای شورا در این مسائل ورود نمی‌کنند.

او در ادامه از تهیه نامه‌ای نوشته شده توسط اعضای شورای شهر خطاب به قالیباف و چمران خبر داد و گفت: در این نامه که تاکنون توسط 9 نفر از اعضای شورای شهر امضا شده است، از قالیباف خواستیم که شهرداری حق نداشته باشد دیگر هیچ کدام از اموال شهرداری را بفروشد. در حال حاضر خبر می‌رسد که برخی از مناطق شمال شرق تهران تحت فشار گذاشتند تا 20 روزه پروانه ساخت صادر کنند اما واقعیت این است که کارکنان شهرداری مناطق نگران هستند که آیا پروانه‌های ساخت را امضا کنند یا نه چرا که از واقعیت ماجرا خبر ندارند.

این عضو شورای شهر ادامه داد: خدمات قالیباف با اقداماتی که این روزها در مرحله گذار از شهرداری قدیم به جدید در حال صورت گیری است نادیده انگاشته خواهد شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.