رئیس دفتر سیاسی حزب اسلامی کار گفت: جناح اصولگرایی بهتر است پیش از ورود به ارائه اندیشه دولت در سایه به موضوع تشکیل احزاب شناسنامهدار وارد شود و در راستای منافع ملی به دولت مستقر کمک کند.
به گزارش جماران محمد نیشابوری ، در ارتباط با طرح ایجاد دولت در سایه توسط جناح رقیب دولت، اظهار کرد: نمیتوان از ارائه این طرح نیتخوانی کرد که آیا قصد آنها تخریب است و یا خیر، اما بر اساس عملکردی که جناح اصولگرا تا اکنون داشته چنین موضوعی باعث نگرانی شده است.
وی ادامه داد: به طور کلی در سیاست ما سابقه نداشته که جناحی به جناح دیگر که قوه مجریه را در دست دارد کمک کند. جناحی که از کسب قدرت در انتخابات ریاست جمهوری باز مانده با تخریبهای سیاسی سعی کرده به دولت مستقر آسیب برساند و آن را ناکارآمد جلوه دهد؛ تخریبهایی که علیه دولت اصلاحات و اعتدال و امید انجام شده نسبت به تخریبهای دولت احمدی نژاد بسیار بیشتر بوده است.
نیشابوری در ادامه این گفتوگو با اشاره به مفهوم علمی دولت در سایه گفت: در ادبیات سیاسی دنیا ایجاد دولت در سایه توسط جناح رقیب امری مرسوم است. حزبی که نتوانسته قدرت را در انتخابات به دست بگیرد برنامههایش را در حوزه دولت در سایه پیگیری میکند و افکار و اندیشههایش را در اختیار افکار عمومی قرار میدهد.
وی افزود: دولت در سایه با چنین تعریفی میتواند هم برنامههای خودش را بهبود بخشد و هم نقاط منفی و مثبت دولت مستقر را مورد بررسی قرار دهد. در این شرایط دو رقیب با دو اندیشه مختلف در عرصه سیاست حضور دارند و مردم هم میتوانند از همکاری آنها بهره ببرند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: اندیشه تشکیل دولت در سایه آقای جلیلی از یک تشکیلات سیاسی منسجم که دارای حزبی شناسنامهدار باشد منبعث نشده است. ایشان همواره در آسمان اصولگرایی پرواز کرده و گذشته معلومی دارد. طی سالهای 92 و 96 هم با وجود حضور در عرصه سیاست و انتخابات سعی نکرده است تا تشکیلات شناسنامهداری برای خود ایجاد کند.
وی تصریح کرد: ما امیدواریم که ایشان در وهله اول پیش از آنکه بخواهند دولت در سایهای تشکیل دهند با ایجاد تشکلی مجوزدار از وزارت کشور وارد عرصه حزبی ایران شوند. از سوی دیگر هم امیدواریم که ایشان بتوانند در راستای منافع ملی به دولت مستقر کمک کنند.