موضوع بغرنج این است که ارتباط شخصی و در مواردی کاری شهرداری تهران با مداحان تصمیم‌گیری برای آنان و پیوستن به قافله رئیسی را دشوار می‌کند. شاید به همین دلیل است که در این انتخابات هنوز خبری از منبرهای منصور ارضی و سعید حدادیان نیست.

«آخرین نظرسنجی‌های منتشر شده از افول اقبال محمدباقر قالیباف در برابر ابراهیم رئیسی خبر می‌دهند. شهردار تهران که زمانی بخت اول ریاست‌جمهوری میان اصولگرایان بود، حالا آرام‌آرام جای خود را به ابراهیم رئیسی می‌دهد که با سابقه‌ای طولانی در دستگاه قضائی و پیشینه‌ای کوتاه در ریاست تولیت آستان قدس‌ رضوی اسب خود را برای ریاست‌جمهوری زین کرده و از قضا در این راه از حمایت‌های ویژه اصولگرایان نیز برخوردار شده است.
 
ابراهیم رئیسی نامزد اصلی جمنا که تاکنون توانسته حمایت تمامی گروه‌ها و احزاب محافظه‌کار را به سبد رأی خود سرازیر کند، ظاهرا در جلب حمایت یک دسته مهم و تاثیرگذار ناکام مانده و بعید است بتواند به این سادگی توفیق چندانی به دست بیاورد. دوشنبه‌شب همزمان با اعیاد شعبانیه و هنگامی که مهدیه حضرت مجتبی(ع) خود را برای برگزاری مراسم مذهبی جشن اعیاد شعبانیه آماده می‌کرد، ابراهیم رئیسی چنان‌ که گفته می‌شود، به‌ طور سرزده به این مهدیه رفته و در مراسم شرکت می‌کند. مهدیه امام حسن مجتبی(ع) به‌ طور سنتی پایگاه سعید حدادیان یکی از مشهورترین مداحان اهل‌بیت(ع) و از شخصیت‌های محبوب در میان اصولگرایان است. 
 
حمایت او و منصور ارضی که جایگاه پدر معنوی سایر مداحان را دارد، می‌تواند نقشی تعیین‌کننده برای اعلام موضع در میان آنان بازی کند. مداحان اهل‌ بیت در سال‌های پس از سوم تیر ١٣٨٤ و پس از آن‌ که نقش تأثیرگذارشان در پیروزی محمود احمدی‌نژاد روشن شد، به جایگاه سیاسی ویژه‌ای میان اصولگرایان دست یافتند. 
 
چنان که سایت انتخاب نوشت سعید حدادیان از حضور رئیسی استقبال کرده اما دو مداح دیگر یعنی مجید بنی‌فاطمه و محمود کریمی با وجود برنامه قبلی در مراسم حاضر نمی‌شوند. سایت انتخاب این عدم حضور را تعمدی و به این دلیل توصیف کرده که این مداحان نخواسته‌اند حضورشان در کنار رئیسی به منزله حمایت از او برابر قالیباف قلمداد شود.
 
منصور ارضی تا این لحظه علنا به سود هیچکدام از دو نامزد اصولگرای این انتخابات وارد میدان نشده، اما آیا ابراز تمایل سعید حدادیان را می‌توان مقدمه‌ای برای حمایت مداحان از رئیسی دانست؟ در انتخابات مجلس دهم منصور ارضی با ذکر نقل‌ قولی از آیت‌الله موحدی‌ کرمانی خطاب به مداحان و «هیأتی‌ها» گفت: «در محضر آیت‌الله موحدی‌کرمانی بودم، ایشان فرمودند هر کسی که در این انتخابات ولایی کوتاهی کند، در بیعت با اهل‌ بیت علیهم‌السلام کوتاهی کرده است.»
 
در این انتخابات موضع آیت‌الله موحدی‌ کرمانی مشخص و به جانب ابراهیم رئیسی است. پس چرا در کوران رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری از جامعه مداحان خبری نیست؟ سایت انتخاب مدعی شده، مجید بنی‌فاطمه و محمود کریمی متمایل به قالیباف بوده و هنگامی که متوجه حضور رئیسی در مراسم شده‌اند، از حضور در مهدیه امام حسن مجتبی(ع) خودداری کرده‌اند. 
 
سی‌ام فروردین‌ گذشته مراسم ختم پدر مجید بنی‌فاطمه در مسجد حضرت امیر(ع) تهران برگزار شد و بسیاری از چهره‌های مشهور به این مراسم رفتند. گفته شد، محمدباقر قالیباف تلفنی به مجید بنی‌فاطمه تسلیت گفته است. ارتباط شخصی شهردار با مداحان البته موضوع تازه‌ای نیست. پس از انتشار گزارش سازمان بازرسی کل کشور درباره استخدام خارج از ضابطه ٤‌هزارو٢٠٠ نفر در متروی تهران شرحی از مجادله رحمت‌الله حافظی با مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در رسانه‌ها منتشر شد که طی آن حافظی به استخدام مداحان در متروی تهران اشاره کرده و به این دلیل شهردار و رئیس شورای شهر را مقصر قلمداد می‌کند. 
 
هر چند این روزها ابراهیم رئیسی محبوب بیشتر طیف‌های اصولگراست و تمام تصمیمات درونی این جریان سیاسی نهایتا به حمایت از او ختم می‌شود. در عین حال این نکته نیز قابل توجه است که جامعه مداحان در انتخابات ٤ سال پیش از سعید جلیلی حمایت کرده بود که این نامزد نیز نتوانسته بود به مقامی بهتر از سومی دست پیدا کند. در این انتخابات اما موضوع بغرنج این است که ارتباط شخصی و در مواردی کاری شهرداری تهران با مداحان تصمیم‌گیری برای آنان و پیوستن به قافله رئیسی را دشوار می‌کند. شاید به همین دلیل است که در این انتخابات هنوز خبری از منبرهای منصور ارضی و سعید حدادیان نیست.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 642889
  • منبع: عصرایران
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.