عضو شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاحطلبان با بیان این که امنیتی کردن محیط دانشگاه مانند این است که در یک محیط اکسیژن را به حداقل برسانید گفت: البته با برچسب های نفوذ جلوی فعالیت و تبادلات علمی گرفته میشود؛ باید بدانیم تا این اندازه بلوغ و رشد علمی داریم که تبادل علمی کنیم.
به گزارش جماران ، محمود صادقی در نشست " مطالبات دانشگاه از رییس جمهور آینده " در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در سخنانی اظهار کرد: در حال حاضر شمارش معکوس انتخابات آغاز شده و مردم با همه گرایشهایی که دارند باید بتوانند کاندیدای مورد نظر خود را با آگاهی و آزادی کامل انتخاب کنند.
وی افزود: در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به تنگناهای معیشتی که اقشار مختلف کشور دارند به عنوان یک اصل پرداخته میشود. در واقع روی معیشت تکیه میکنند اما منزلت تحت الشعاع قرار گرفته در حالی که منزلت داشتن حرمت و کرامت است.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این که دوستان اصولگرایی بیشتر بر روی اقتصاد و معیشت تکیه میکنند گفت: پیش نیازهای حقوق انسانی جنبه ثانویه و فردی پیدا کرده و این برای جامعه خطر است.
وی درباره کار و کرامت را به دور از جنس اقتصاد و معیشتی و آرد و سیب زمینی دانست و گفت که این کرامت واقعی نیست.
صادقی ادامه داد: نظام اعتقادی ما برای صدقه و زکات اهمیت بسیاری دارد البته صدقه نباید با منت باشد که در کنارش عکس یادگاری برای انتخابات بیندازیم.
وی با بیان این که امنیتی کردن محیط دانشگاه مانند این است که در یک محیط اکسیژن را به حداقل برسانید گفت: البته با برچسب های نفوذ جلوی فعالیت و تبادلات علمی گرفته میشود؛ باید بدانیم تا این اندازه بلوغ و رشد علمی داریم که تبادل علمی کنیم ولو با جورج سورس باشد.
این نماینده اصلاحطلب مجلس در ادامه درباره این که با توجه به کمبود فرصت های آموزشی و مشکلاتی که برای تحصیلات غیر مسلمانان وجود دارد در مجلس چه راهکارهایی ارایه شده است، اظهار کرد: از نظر قانون اساسی این آموزش حق آنهاست حتی اگر بدانیم چه اعتقادی دارند. خوشبختانه در دوره ابتدایی و متوسطه محدودیتی وجود ندارد اما در آموزش عالی این محدودیتها را ایجاد کردیم که برخلاف اصول متعدد قانون اساسی است.
صادقی همچنین بیان کرد: با این محدودیتها پیش از آن که در جهت مصلحت کشور عمل کنیم در جهت ضربه زدن به مسایل کشور است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: در مجلس برای تامین چنین حقی قدم بر می داریم و حتما در کمیسیون آموزش نیز دنبال خواهم کرد، البته کسانی که مخالفت می کنند معتقدند که این ها بر ضد کشور و اسلام توطیه می کنند.
صادقی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا در بحث تبادلات علمی مقایسه می کنید با دیدار سورس و خاتمی؟ گفت: بحث بنده مصداقی نبود؛ نوعی بود. در تبادل علمی نباید محدودیت قائل شویم و ما در قرآن و سنت معصومین هم محدودیتی برای آموزش علمی و تبادل علمی نداریم؛ لذا مقصود بنده این بود که تبادلات علمی را نباید به بهانههای کیهانی و از جنس تهمتها محدود کرد.
صادقی یادآور شد: در قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در مادهای از آن نهادهایی که تاکنون مالیات نمیپرداختند را مکلف به پرداخت مالیات کردهاند تا صرف عدالت آموزشی شود؛ مگر آنهایی که اذن رهبری داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی از سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی رقابتی کردن اقتصاد است. اقتصاد تا زمانی که رقابتی نشود آزاد نمی شود و یکی از راهها نیز دور کردن اقتصاد از رانت و حق ویژه است.
نماینده مردم تهران در مجلس همچنین بیان کرد: مالیات ندادن یعنی دست کردن در جیب مردم و دزدی کردن است که این کارها به ایمان مردم ضربه میزند. آن روستایی که مرید امام رضا (ع) است میرود و نذری میکند و اگر نذورات درجهت هدفهای سیاسی هزینه شود به ایمانش لطمه میخورد.
صادقی در پاسخ به این سوال که مرزهای مشترک ما با افغانستان و یا عراق درچه شرایطی قرار دارند و دولتها باید چه اقداماتی انجام دهند گفت: مناقشه کشورها در نقاط مرزی اختصاص به ما ندارد؛ بلکه در صحنه بینالمللی نیز همین گونه است و خوشختانه در این دولت وزارت امور خارجه اقدامات خوبی انجام داده و تا حدودی گشایش ایجاد شده است.
ادامه دارد