رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط کنونی احیاء و تقویت روابط اقتصادی به ویژه مسائل صنعتی و زمینه‌ها و ظرفیت‌های جدید باید در دستور کار ایران و مجارستان قرار گیرد.

به گزارش جماران ، علی لاریجانی در دیدار ژولت شمین معاون نخست وزیر مجارستان با اشاره به روابط تاریخی و دیرینه دو کشور ایران و مجارستان گفت: رفت و آمدهای مقامات نشان‌دهنده علاقمندی دو کشور برای گسترش روابط و تعاملات در حوزه‌های مختلف از جمله موضوعات پارلمانی، منطقه‌ای و اقتصادی است.

 

وی با بیان اینکه امروز شرایط برای همکاری‌های گسترده بین ایران و مجارستان مهیاست، افزود: به ویژه بعد از توافق هسته‌ای زمینه‌ها برای همکاری‌های دوجانبه بهبود یافته و حتی کمیسیون مشترکی برای گسترش روابط ایجاد شده بنابراین در شرایط کنونی احیاء و تقویت روابط اقتصادی به ویژه مسائل صنعتی و زمینه‌ها و ظرفیت‌های جدید باید در دستور کار قرار گیرد.

لاریجانی تقویت و گسترش موضوعات زیست محیطی، انرژی‌های نو، پروژه‌های عمرانی مانند بنادر و راه‌آهن و بخش کشاورزی را اولویت‌های کنونی ایران دانست و گفت: قطعاً ایران و مجارستان می‌توانند در این حوزه‌ها همکاری گسترده و مثبتی داشته باشند البته در این حوزه مسائل و تعاملات بانکی دارای اهمیت بسیار زیادی است.

کشور مجارستان در دوران تحریم روابط مثبت خود با ایران را حفظ کرد

در این دیدار ژولت شمین معاون نخست وزیر مجارستان با اشاره به آمادگی مجارستان برای گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با جمهوری اسلامی گفت: کشور مجارستان در دوران تحریم روابط مثبت خود با ایران را حفظ کرد و امیدواریم در شرایط پسابرجام این روابط و تعاملات گسترش یابد و در این عرصه هیچ مشکل و مانعی وجود ندارد.

وی ادامه داد: مجارستان علاقمند به گسترش همکاری‌های دو جانبه با جمهوری اسلامی است و این کشور همواره در اتحادیه اروپا سعی کرده که حامی منافع ایران باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده میان ایران و مجارستان برای گسترش روابط تصریح کرد: در شرایط کنونی مسائل و ظرفیت‌های مختلفی از جمله در حوزه انرژی وجود دارد که دو کشور باید در جهت تقویت روابط در این حوزه تلاش کنند البته گسترش تعاملات بانکی نیز دارای اهمیت است و بهبود هر چه سریعتر این حوزه به نفع تجار و بازرگانان دو کشور خواهد بود.

معاون نخست وزیر مجارستان ادامه داد: کشور مجارستان علاقه بسیاری برای همکاری‌ها با جمهوری اسلامی در زمینه بخش کشاورزی و انرژی‌های نو دارد که امیدوارم دو کشور برنامه‌ریزی و تلاش گسترده‌ای برای تقویت این حوزه‌ها انجام دهند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.