یک مقام آمریکایی خبر داد که اکنون «جیمز ماتیس» وزیر دفاع این کشور و «مک مستر» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در حال گفت و گو درباره گزینه های نظامی برای حمله به سوریه هستند و ماتیس نیز تا ساعاتی دیگر با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در این باره به بحث خواهد نشست.

 

به گزارش جماران، خبرگزاری رویترز امروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود در این باره نوشت: پنتاگون (وزرات دفاع آمریکا) و کاخ سفید در حال رایزنی دقیق و جدی در خصوص گزینه های نظامی در خصوص سوریه هستند تا به حمله شیمیایی در سوریه که به مرگ غیرنظامیان منجر شده است، پاسخ دهند. 
اکنون ماتیس و «مک مستر» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در حال گفت و گوها درباره واکنش احتمالی کاخ سفید علیه دولت سوریه هستند. 
این مقام آمریکایی همچنین خاطرنشان کرد احتمالا «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا که در سفری از قبل برنامه ریزی شده در ایالت «فلوریدا» به سر می برد، تا ساعاتی دیگر گزینه های نظامی علیه سوریه را با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بررسی خواهد کرد.
این مقام آمریکایی همچنین خبر داد که تعیین مناطق پرواز ممنوع برای جنگنده های سوریه ممکن است یکی از گزینه های نظامی در این خصوص باشد. همچنین آمریکا ممکن است از موشک های «کروز» استفاده کند تا مجبور نشود خلبان ها را وارد آسمان سوریه کند.
ترامپ نیز که اکنون در حال سفر به فلوریدا برای دیدار با «جیمز ماتیس» است به خبرنگاران همراه خود درباره موضع آمریکا در خصوص اسد گفت: «بعد از حمله شیمیایی، باید اتفاقی در خصوص اسد روی دهد.»
وی با تکرار این ادعا که دولت سوریه مرتکب حمله شیمیایی شده است (ادعایی که هنوز هیچ شواهد و مدارک معتبری درباره آن به دست نیامده است) گفت: «آنچه اسد انجام داد وحشتناک بود. تصور کنید که او اداره امور را در دست دارد بنابراین حتما باید کاری انجام شود.»
طرح این ادعا که دولت سوریه حمله شیمیایی مذکور را انجام داده در حالی عنوان شده است که به گواهی مراجع بین المللی از جمله آمریکایی، دولت سوریه در سال 2014 تمامی تسلیحات شیمیایی خود را داوطلبانه از خاک این کشور خارج کرد.
به گزارش ایرنا، منابع خبری وابسته به گروههای مسلح ضدسوری روز سه شنبه، 4 آوریل (15 فرودین ماه)، از وقوع حمله شیمیایی به شهر «خان شیخون» واقع در جنوب استان «ادلب» در سوریه خبر دادند و بدون ارائه دلیل و مدرکی، دولت «بشار اسد» را متهم به پرتاب بمب شیمیایی کردند. حتی خبرگزاری «رویترز» نیز روسیه را مسئول این اقدام معرفی کرد که سبب شد مسکو این رسانه انگلیسی را عامل انتشار اطلاعات جعلی معرفی کند. 
ساعتی قبل نیز سناتورهای جمهوریخواه «جان مک کین» و «لیندزی گراهام» در بیانیه ای مشترک خواستار حمله نظامی به سوریه شدند و توصیه کردند ائتلافی به راهبری آمریکا نیروی هوایی سوریه را «زمین گیر» کنند.
جنگ سوریه اکنون وارد ششمین سال خود شده و میلیون ها کشته و زخمی و آواره برجای گذاشته و با هزاران تروریستی که از ملیت های مختلف علیه دولت این کشور می جنگند، به یکی از بحران های خاورمیانه تبدیل شده که ابعادی بین المللی به خود گرفته است. 
ائتلافی که به سرکردگی آمریکا در سال 2014 با هدف مبارزه با تروریست های تکفیری صهیونیستی داعش در عراق و سوریه شکل گرفت، متشکل از بیش از 60 کشور است. ائتلاف موسوم به ضد داعش در حالی حملات هوایی انجام می دهد که بنا بر آمار و ارقام رسمی، آمریکا و شرکای غربی اش از جمله فرانسه و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپای غربی به همراه برخی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس از حامیان مالی و تسلیحاتی اصلی گروه های تروریستی در خاورمیانه به خصوص سوریه به شمار می روند. 
اخبار رسمی حاکی از آن است که تاکنون جنگنده های این ائتلاف؛ مواضع ارتش سوریه را نیز هدف قرار داده اند که در یکی از آخرین موارد آن 90 سرباز ارتش سوریه جان باختند و پنتاگون این حمله را «اشتباهی» اعلام کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.